B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-07

Pension & exkl; Om min fru 42J & period; skulle dö och komma; då får jag änkepension & quest; När gör & quest;

Advertisement

Min fru är en tjänsteman. Eftersom jag inte jobbar, jag undrar hur det kommer att bli, om de skulle dö plötsligt. Då ger, från ekonomiskt inte så bra. då skulle jag få änkepension? Från? Omedelbart? Hur mycket? Hon arbetar deltid och tjänar ungefär 1100, - Euro net / månad.

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Hej sydlänningar om du är gifta i över ett år och din fru ingen pensionär var som du gifte, då får du änklingspension. Naturligtvis, endast på begäran, skulle du behöva fråga på kontoret av din fru, med dödsattesten. Det finns då - som i den lagstadgade pensionsförsäkringen - 60% av den pension som skulle få din fru själv.

Nej, så länge du inte kan utföra ett könsbyte, du får inte änka pension och tjänstemän få min kännedom inga pensioner utan pensioner. Applicera sedan de som nämns av mina förskrivning byråkratiska hinder.

I händelse av änkor överlevande har rätt till änkepension.

För tjänstemän i änkepensionen beräkning liknar beräkningen av den lagstadgade änkepension.

gjort änklingspension beräkning för tjänstemän om följande villkor är uppfyllda:

Officeren ska ha genomgått en väntetid på fem år. Äktenskapet måste ha varat ett år och tjänstemännen måste ha varit äldre än 65 år vid tidpunkten för äktenskap längre.

http://www.n-heydorn.de/witwenrente.html

Här kan du räkna ut dem.

Hälsning Z ....

Oavsett om det är zuteffend med 660 Euro Bond, skulle man måste noga överväga. Du får inte ca 60% från den nuvarande nivån, men man måste först bestämma grundval av tjänstgöringstid, hade att pensionsrättigheter för tjänstemän själva. För detta ändamål kan man säga lite på grund av dina nummer.

Related questions

Som begränsar på sin egen pension och komma; att du får en änkepension & quest;

Om du har även en pension i ett visst belopp, får du min kunskap ingen änkepension om maken avlider. Hur får jag reda på, är vilka gränser? Tack för råd? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermo

Sjuksköterska & comma; byggnader och period; 1952 & comma; 45 års arbete - får inte i 60 pension & comma; eftersom det kommer i pension & quest;

En vänlig sköterska, född 1952, 45 år på jobbet berättade helt chockad att hon inte längre är tillåten i 60 pension, fru pension avskaffades. Hur kan gå i pension dem snart, är det zapped av decennier av hårt arbete. Du kan inte gå med 60 i den ålder

Skall händelse av skilsmässa avstå en del av sin pension till sin ex-fru & quest;

Även om jag personligen berörs NICT, men en vän till min familj vill skiljas och har därför följande fråga: Måste delas efter en skilsmässa hans pension med sin ex-fru? Eller står du det för inga pengar? tillhör också tjänstepensioner Versorgungsausg

Har en 450-Euro & period, Job inverkan på änkepension & quest;

Om du får mindre änkepension om man antar en 450-euro jobb? Det finns en permanent änkepension och änkepension av pensionsförsäkringen. Eftersom bidraget är inkomst avdrag för € 741 netto, gör en mini jobb inte påverka storleken på änkepensionen. Det

Har den nya skattesystemet för pensioner påverkar också änkepension & quest;

Om du fortfarande får en änkepension som pensionär plus för privata pensioner, som också påverkas av den nya skatteordningen? Så det här är irgendwoe räknas? Tack! Jag önskar er alla en God Jul? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av cert

Om du får en änkepension & comma; trots att båda redan gått i pension är & quest;

Upp till vilken ålder du verkligen få en änkepension? Förutsatt båda är redan på pensionsåldern och maken verstirb strax efter det att han har kommit att gå i pension. Om sedan betalat sin normala pensionsåldern, som det normalt skulle få en änkepens

Jag hänvisar Pension & comma; min fru en mini pension och period; Jag har betalat klass 3 & comma skatter, min fru utan & comma; eftersom endast 150 & comma, 00 pensionsperioden; Varför efterskottsbetalning & quest;

Vänligen akut hjälp !! Jag hänvisar Pension och beskattas i klassen. 3 Min Fau får en mini-pension (150, oo € per månad / 1.708.98 per år). Eftersom det kan uppskattas till 64%, men skulle vara skattefria i detta belopp var särbeskattning rekommender

Permanent EU-pension och vård av fru och perioden; & period; & period;

Hej. I 50J., Hänvisning permanent pension wg. Full EU. Min fru får vårdnivå ett och jag ser efter dem. Kan jag fortfarande tjäna lagt 400Euro eller vård räkna ersättning mot min pension med? Oroa dig inte thomas123, inte vårdbidrag vård inte räknas s

Fru och LPAR; 21 & period; 10 & period; 43 & rpar, syftade till 2008 EU-pension 168 € kommatecken, efter AR samma period; Grundtrygghet möjligt & quest;

Min fru (sedan 30.12.2003) som avses tidigare änkepension, som sedan gick förlorad. EU pension avser sedan 1998, efter pension på samma nivå (sedan 2008) Kan en grundtrygghet eller annan ansökan om finansiering? Jag är egenföretagare, 60 år gammal, m

Fru tjänar 2000 brutto snart och jag har en pension på 1170 EU: s brutto & period; Tax Class & quest;

Hej Alla, Jag gravt handikappade till 50% och avser ett EU pension av 1170 brutto och min fru kommer snart att börja ett arbete där det är först 2000 att tjäna brutto, även min fru har en halv barnbidrag. För närvarande har vi skatteklasser 4/4. Hitt

0
Views
0
Ccomments