B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-13

Pension: Om andra make dör & comma också; då jag 2 änkepensioner få & quest;

Advertisement

Har fortfarande ifrågasätter pension: Om min 2: a make skulle dö, kan jag få 2 änkepensioner? Var ja slutligen gift två gånger.

answers

Tyvärr Tja det inte fungerar, det är som Lissa säger åtkomst först pension från den sista avlidne make, om du var gift ett helt år. Expanderar pensionen inte, eller är lägre än den gamla änkepension, kan du falla tillbaka på den gamla änkor pension.

Man får änkepension från andra make.

Bör vara lägre än den första, får du skillnaden dessa betalas som pension enligt de näst sista makar sin försäkring.

Related questions

Pension har min förtidspension avvisas & comma; han kan hjälpa mig med oppositionen & quest;

Hej tillsammans, heter helt ny och har många frågor för pension: tyvärr förkastat min sjukpension, pensionsförsäkrings. Ska nu överklaga, som kan berätta om det (utan mycket kostar) hjälpa dig? Danke schon mal. Det finns flera alternativ: Du kan mots

Kan banken debitering av skatteavdraget per överföring helt enkelt make gör & comma; om det andra kontot inte täcks & quest;

Kan banken dra av ränta för hushållskrediter genom överföring från maken, om den faktiska konto som lånet skall debiteras, inte täcktes? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de I

Jag får pension och min make Hartz 4 & comma;

Jag får pension och min make Hartz 4. Vi konton inte betala vår el fakturering, har vi en begäran medan Arbeitsamt för ett lån gjort, som tyvärr förkastades. då vi återigen hävda arkiveras, som varar 4-6 veckor de berättade för mig på arbetsförmedlin

Om förälder dör & comma; mottar make änkepension och barnpension Barn & quest;

När en förälder dör och hade betalat flera år i pension, får då maken änkepension och barnpension barn? Om änkepension minskat med partiell barnpension? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermon

vad som händer och komma; om arv dör & comma; innan det kom till bouppteckning & quest;

sedan ärva arvingar arvingarna eller faktiska arv av den avlidne då ineffektiva? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Om arvingen av en avliden dör, hans arvingar ta hans plats. Rätten

Underhåll betalas far dör & comma; Ex-fru inte ärver och period; Vilken ekonomisk hjälp det & quest;

Vilka möjligheter gör en kvinna vars ex-make dör som inte betalar underhåll för barnen? Kan få en ersättning det någonstans, om de själva inte längre ärver från honom? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokate

planerade pension - - mogna Livförsäkring som är & comma; om man dör oväntat snabbt & quest;

Kommer snart få en livförsäkring betalas ut och dra en pension pengar i beaktande. Vad händer om jag verkligen nu skulle dö mycket snabbt, blir min fru då ingenting av försäkringen betalas under många år? Det var kort form av en mycket smart svar, so

Varför skulle en överlevare från hennes pension hand om den avlidne make betala & comma; vilket beror på att det fortfarande kvar & quest;

Om du får mer än en pension, till exempel din egen pension och även en änkepension, måste du betala ut några pensionsavgifter för hälso- och sjukvård. Det är typ av din inkomst som en änka, för avdrag några werden.Bei änka pensionärer och -rentnern s

Gör mig en skattemässig nackdel uppstår & comma, genom min andel av företagets pension från ex-make

Jag överfördes i skilsmässa en del av pensionen av min ex-make att jag måste betala skatt. Har min exmake kompensera mig min skattemässig nackdel, eftersom det avgör min andel av skatteskäl? Här kan du läsa mer om beskattning av mottagarna av tillgån

När make anlitade & comma; Han är snart i Pension & comma; vad är min strävan med pension &; Förtidspension & quest;

Jag är anställd av min make (deltid), inom några år han kommer att gå i pension, är han 15 år gammal, jag gick runt 50 år. Vad kommer att hända med min pension? Om invalidpension sedan i fara om jag blir sjuk skulle senare? Vad tycker du råda mig? Sk