B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pension separation Versorgungsausgleich ex-make pension delning separation & plus; Versorgungsausgleich 2017-10-12

Pension delning pensionspoäng efter döden av EX

Advertisement

Hej, kan någon svara på frågan, jag är fortfarande frånskild efter gamla rätt 2009.
Min ex-make är nu avliden och fick sin pension endast cirka 10 månader.
Hur är det med § 120 b SGB VI och återutsändning av de pensionsrätter från Rentenspltting.
Kan någon berätta för mig beräkningen? Jag har infört 5 pensionspoäng och få 10 poäng. Tillsammans hade vi så 30 pensionspoäng
Jag bara få mina poäng tillbaka eller de andra punkterna i min Exmannß

answers

Snabbare och billigare rådet på din fråga. Kompetent, av certifierade psykologer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Hello dakota15,

Här en liknande fråga:

http: //www.welt.de/finanzen/article13360033/Wird-Rentenausgleich-nach-Tod-der-Ex ...

Vänd dig till DRV! K.

Om du har någonsin överförts av försörjningsbalans för spel, ändras av döden av din ex-make ingenting.

Med den gamla lagen inga aktier överfördes fram och tillbaka. Bara den som hade mer, var tvungen att ge upp och det var tydligen ditt ex.

Related questions

Omvandling av änkepensionen på pensions delning - kan jag efter 8 års pensions göra & quest;

Jag hänvisar änkepension. Kan jag använda dessa Hintrbliebenenrente nu även byta till pension dela? En vän gav mig denna idé, sedan omgifte att pensionen inte skulle gå förlorad. Kan jag göra pension eller efter 8 år? Snabbare och billigare rådet om

Kan änka i stället för änkepension väljer också pensions delning - det skulle vara till nytta och quest;

Min vän (änka sedan hennes man dog nyligen) hade fått höra i rådgivning att hon kunde välja i stället för en änkepension och pension delning, som skulle ha varit användbar? Pension uppdelning grundar sig på nyligen gifta par och partners före 2002 äk

pension delning

Det är texten: rätten till änkepension gäller inte om en pension delning genomfördes. I min skilsmässa pension delning genomfördes. Påverkar detta änkepension för min nya, 2: a hustru? Tack Hans Sessler Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent,

Pension delning mellan makar - fördel för låginkomsttagare och hustru måste komma överens och quest man;

En kvinna och hennes make är både anställda, men bara med den skillnaden att han förtjänar ungefär som dem och det var alltid så. De är nu båda strax före pensionsåldern. Vilken fördel skulle nu pensions delning för kvinnor och måste godkänna mannen?

Om du bestämmer dig strävan och i ett äktenskap för pensions delning eller efterlevandepension;

Vilka är de ekonomiska skillnaderna mellan pensions delning och efterlevandepension? Om man har på en vissa fördelar? Detta är ett samråd intensiv fråga som för närvarande fortfarande har liten praktisk inverkan. För om båda bor, kan de ansöka om pen

hane 79 år & rpar ;; varefter änkan pension och LPAR efter döden av beräknad fru & quest;

hall, för min far, skulle jag vilja erfahrenm, varefter beräknas änkling pension efter döden av fru och om han får RZVK, är nöjd med svaret Kontaktuppgifter raderas av Support Beräkning av änkans / änklingspension Det månatliga beloppet för änkans oc

retroaktiv beskattning av pensioner för tiden före döden av maken

Min mamma (82 år) har nu bett för åren 2005 till 2011 ger en självdeklaration. I december 2006 gick min far bort. Min svärmor har absolut ingen aning om vad som fanns tillgängligt för en inkomst i slutet av 2006 och vilka frågor som var där. Om de be

Hur Pension & comma; Pensions- och pensionspoäng kvittas & quest;

Hej! Jag föddes i maj 1948, och tror långsamt att gå i pension. Min pension från pensions livränta och pensionsrätter är maxgränsen (jag tror för närvarande 71,75%) överstiger. Så pension kommer att minskas. Detta resulterar i P (reducerad) + pension

För vilka det finns en vårdnads pension & quest;

Jag läste begreppet barnbidrag i en artikel. Vad är det som det är, och som är berättigade? En barnbidrag får du om du frånskild (enligt den nya lagen) och när exmake dör och ett utbildar ett barn under 18 år. Orsak: eftersom barnet gynnar upprätthål

Pension uppdelning - när du måste bestämma och quest;

Det finns även möjlighet att tillämpa ålderspensionen delning. När har du att bestämma? Finns det tidsfrister av när man ska bestämma? För pensions delning kan endast beslutas när arbetskraften klar är att när båda har rätt till full pension eller en

1
Views
0
Ccomments