B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hälsa Överföring av pengar samråd avgift samråd avgift & plus; Transfer läkarbesök 2012-05-04

Pengar tillbaka med försenings av Transfer & quest;

Advertisement

Häromdagen hade jag ett möte med min gynekolog, men min överföring hade glömt. Så jag plikttroget min 10 € praktiken avgift som betalas i tron ​​att jag får mina pengar tillbaka om jag nachreiche överföringen omedelbart. Men det var inte fallet. Varför jag inte få pengarna tillbaka? Överföringen är ännu tidigare.

answers

Hamburg (DPA / g) - patienter har ingen rätt att ha dem, läkare eller försäkringsbolaget ersättning Praxisgebühr dubbelt betalt. Enbart återbetalnings framgångar från grace praktiken förklarar Britta Cassone av DAK i Hamburg.

I många metoder är det vanligt att patienter som har betalat sin samråd avgift för varje kvartal till ett annat läkare, men inte har en fördelningslåda, först en gång betala samråd avgift. Detta få tillbaka men när försenings en remiss inom en viss tid. "Men detta är bara nåd läkaren", säger Cassone.

Om fristen löper ut, får den berörda pengarna inte tillbaka. De sjukförsäkringsbolag ersätter inte högt Britta Cassone avgiften betalas flera gånger.

http: //www.anwaltseiten24.de/patientenrecht/arztrecht/news/kein-anspruch-auf-ers ...

Jag hade samma problem med en ortoped. Efter att jag inte lät mig bli av med, jag har 10 euro, - kommer tillbaka, dock med att påpeka att han gjorde gesten av goodwill!

Related questions

Hi & comma; är 25 & comma; Har aldrig gjort skatteutjämnings & comma; Flickvän säger & comma; Jag får pengar tillbaka och komma; är det & quest;

Hi folks. Är 25 år har aldrig gjort NEN jämkning till skattemyndigheten. Bra sagt min vän, som jag gör, kanske jag skulle få pengar tillbaka, vad jag kunde göra väl fullt. Är det så? Och hur mycket? Jag är professionell gästfrihet och arbete i restau

Finns det någon som har pengar att komma tillbaka från den felaktiga Transfer & quest;

hi, Jag har läst mycket av den felaktiga överföringen. Jag har angett i överföringen felaktigt kontonummer. Nu Jag ville veta om jemend få pengarna tillbaka efter den misslyckade överföringen? Tack @MissTans Om du träffar slumpvis ett kontonummer här

Många gaskunder få pengar tillbaka bara RWE kunder påverkas & quest;

Hab s tyvärr bara med ett öra hört i media domaren slutade så prishöjningarna från RWE. Om bara dessa leverantörer i en knipa, kundens pengar återbetalning eller en annan leverantör? det bör Eon, Stadtwerke München, Vattenfall och EWE oro. Anledninge

ersätta barn pengar tillbaka eftersom jag blev mamma & quest;

År 2010 började jag utbildning som en bagare, i februari 2011, var jag 18 och tas emot av I i utbildningen mig fortsätta mitt barn stöd. Sedan augusti 2012, jag är mammaledig och Kg sattes ... Nu har jag fått från barnbidraget fonden efter de vill be

Privat 30 € T till bolaget tilldelats & comma; som nu har ansökt om konkurs & comma; som pengar tillbaka & quest;

Vi har en vän lånade oktober 2013 30T € för sin verksamhet. Pengarna ska betalas tillbaka efter 12 månader. Nu vännen måste ansöka om konkurs. En likvidator har använts. En metod är ännu inte öppen för vår kunskap. Hur får vi våra pengar tillbaka? In

pengar tillbaka för länge, vänta en reservdel & quest;

när man köper en plats spelar musik högtalarna bruten, nu var vi redan den andra vertöstet gånger, reservdel är ännu inte jag eingetroffen.kann företaget en tidsfrist och sedan de gegebenebfals återta pengar? Det gäller den tyska garanti lagen. När d

Om terminsavgifter avskaffas & comma; sedan får med laddnings studenter sina pengar tillbaka & quest;

Om studieavgifter verkligen avskaffas från höstterminen 2011/2012 i NRW, sedan komma till elever som har betalat studieavgifter för sina pengar tillbaka. eller en balans? Slutligen är det inte rättvist att studenten kommer att straffas i form av "Emp

Gör det nu jag få mina pengar tillbaka & quest;

Hej. Tyvärr är min engelska inte så bra. Vad jag förstår är att produkten är för närvarande inte tillgänglig, tror jag. Betyder det nu jag få mina pengar tillbaka? Åh, vad som hände: Har en dyr och snabb SDHC-kort på Amazon tillbaka eftersom det är d

Faktura betalas & comma; men bilreparationer i ordning - pengar tillbaka & quest;

God dag. Jag var på torsdag med min bil i garaget eftersom mig roliga ljud märks. Jag kan utföra reparationen och beglichen.Gestern räkningen omedelbart och idag har jag sedan märkte att ljudet inte kommer bort. Därför var jag åter på verkstaden, men

Ingen dykning Vädret i Seychellerna - det finns pengar tillbaka & quest;

Kända är speciellt flugit för dykning och snorkling på Seychellerna eftersom researrangören annonseras med bra dykning och snorkling. På grund av extremt höga vågor dykning och snorkling men omöjligt. Kan jag få ersättning från researrangören här? Äv

1
Views
0
Ccomments