B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-03-09

Pengar tillbaka-garanti: Jag behöver några bevis & quest;

Advertisement

Många företag annonserar att du får pengarna tillbaka om du inte gillar produkten, liksom i livsmedel. Men jag undrar, måste jag ge några bevis för att produkten inte uppfyllde mina förväntningar, eller kan jag bara be så mina pengar tillbaka?

answers

Nej, garantin skulle det vara tillräckligt för att förklara det, men jag skulle ibland läsa det finstilta i garantin.

Företaget i det här fallet är vanligtvis mycket tillmötesgående. Med sådana garantier skulle det praktiskt taget göra ett trovärdigt löfte om kvalitet, vilket ökar värdet av produkten. Kostnader, bestående av en förväntad mycket låg återflöde kännetecknas mestadels uppvägs.

Related questions

pengar tillbaka för länge, vänta en reservdel & quest;

när man köper en plats spelar musik högtalarna bruten, nu var vi redan den andra vertöstet gånger, reservdel är ännu inte jag eingetroffen.kann företaget en tidsfrist och sedan de gegebenebfals återta pengar? Det gäller den tyska garanti lagen. När d

Kupong i stället för pengar tillbaka och komma; är den rättmätige & quest;

Jag beställde min make som en födelsedagspresent en ljusare på Internet. Eftersom maskinen inte fungerade, jag skickade det tillbaka och få en ny. Även det inte fungerade och jag skickade det tillbaka. Nu får jag en kupong för motsvarande tändaren i

Varför inga pengar tillbaka på tågbiljetter med specifikt tåg & quest;

Är det lagligt, att man inte kan byta eller lämna tillbaka dessa biljetter? Om jag köpte något jag behöver det, men kan också byta ut det? Man kan spara biljetter fram till dagen innan hemresan, men måste betala 15 euro avgift. Biljetterna med särski

Pengar tillbaka med snedvriden syn på konsert & quest;

Jag hade betalat 85 € stycke för biljetter, men ljudkvaliteten var ganska dåligt och helt blockerade bild av scenen av talare och byggnadsställningar. Kan du be om en prissänkning här? Arrangören måste erkänna ingen prissänkning för visuell obstrukti

Garantifond Union Investment med garanterad pengar tillbaka efter och komma; vad är haken & quest;

Jag har läst om garantifonder, som är ungefär Volksbank till 3,12. kan dra, som kostar 100 euro, men du får dina pengar tillbaka garanteras. Så var är haken, eller hur stor chans att göra riktigt bra inkomst med det? riktigt bra utbyte Chansen är min

Har ni garantera & comma; denna undersökning begäran banken pengar tillbaka & quest;

Hej. Min vän har uppenbarligen gjort ett misstag i en internationell överföring. Pengarna är åtminstone inte når mottagaren. Jag har lite forskning och fick reda på att du kan ge i ett sådant fall, sin bank en "sökfråga". Kontrollen sedan var pe

Om terminsavgifter avskaffas & comma; sedan får med laddnings studenter sina pengar tillbaka & quest;

Om studieavgifter verkligen avskaffas från höstterminen 2011/2012 i NRW, sedan komma till elever som har betalat studieavgifter för sina pengar tillbaka. eller en balans? Slutligen är det inte rättvist att studenten kommer att straffas i form av "Emp

Ingen dykning Vädret i Seychellerna - det finns pengar tillbaka & quest;

Kända är speciellt flugit för dykning och snorkling på Seychellerna eftersom researrangören annonseras med bra dykning och snorkling. På grund av extremt höga vågor dykning och snorkling men omöjligt. Kan jag få ersättning från researrangören här? Äv

Vad är en pengarna-tillbaka-garanti & quest;

Jag läste i samband med en banköverföring av en pengarna-tillbaka-garanti. Vad är detta? En garanti är alltid en ensidig löfte om en säljare, och nästan alltid knutna till vissa villkor. Om inte nöjd pengarna tillbaka - det är nästan en pengarna-till

Privat 30 € T till bolaget tilldelats & comma; som nu har ansökt om konkurs & comma; som pengar tillbaka & quest;

Vi har en vän lånade oktober 2013 30T € för sin verksamhet. Pengarna ska betalas tillbaka efter 12 månader. Nu vännen måste ansöka om konkurs. En likvidator har använts. En metod är ännu inte öppen för vår kunskap. Hur får vi våra pengar tillbaka? In

0
Views
0
Ccomments