B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-10

pengar tillbaka för länge, vänta en reservdel & quest;

Advertisement

när man köper en plats spelar musik högtalarna bruten, nu var vi redan den andra vertöstet gånger, reservdel är ännu inte jag eingetroffen.kann företaget en tidsfrist och sedan de gegebenebfals återta pengar?

answers

Det gäller den tyska garanti lagen.

När du köper redan produkten är bristfällig, och som i detta fall, har gjorts flera försök misslyckats med att avhjälpa felet (detta inkluderar tillgängligheten av en reservdel till rätta) kan omvandlingen frågar: Ordna för insamling i vanliga varor och pengar tillbaka.

I det här fallet bör du låta hjälpa dig, och för lite pengar gör konsumenten centrum för dig.

Det är inte klart om denna fråga är relaterad till din tidigare fråga. Därför krävs rådgivning.

Har du beställt stolen på nätet? Sedan kan du gå det lätt inom de första 14 dagarna. Det skulle vara det enklaste alternativet.

Related questions

Pengar tillbaka-garanti: Jag behöver några bevis & quest;

Många företag annonserar att du får pengarna tillbaka om du inte gillar produkten, liksom i livsmedel. Men jag undrar, måste jag ge några bevis för att produkten inte uppfyllde mina förväntningar, eller kan jag bara be så mina pengar tillbaka? Nej, g

Kupong i stället för pengar tillbaka och komma; är den rättmätige & quest;

Jag beställde min make som en födelsedagspresent en ljusare på Internet. Eftersom maskinen inte fungerade, jag skickade det tillbaka och få en ny. Även det inte fungerade och jag skickade det tillbaka. Nu får jag en kupong för motsvarande tändaren i

Varför inga pengar tillbaka på tågbiljetter med specifikt tåg & quest;

Är det lagligt, att man inte kan byta eller lämna tillbaka dessa biljetter? Om jag köpte något jag behöver det, men kan också byta ut det? Man kan spara biljetter fram till dagen innan hemresan, men måste betala 15 euro avgift. Biljetterna med särski

Pengar tillbaka med snedvriden syn på konsert & quest;

Jag hade betalat 85 € stycke för biljetter, men ljudkvaliteten var ganska dåligt och helt blockerade bild av scenen av talare och byggnadsställningar. Kan du be om en prissänkning här? Arrangören måste erkänna ingen prissänkning för visuell obstrukti

Gör det nu jag få mina pengar tillbaka & quest;

Hej. Tyvärr är min engelska inte så bra. Vad jag förstår är att produkten är för närvarande inte tillgänglig, tror jag. Betyder det nu jag få mina pengar tillbaka? Åh, vad som hände: Har en dyr och snabb SDHC-kort på Amazon tillbaka eftersom det är d

Film pengar tillbaka för ofullständig Film & quest;

Vi stannade i helgen på bio, i en så kallad 3-D bio. När filmen började, drog han återigen. Det senare försökte flera gånger att starar igen. När det inte fungerade, kom chefen och sade att de människor som skulle gå nu fick hela anmälningsavgiften t

Privat 30 € T till bolaget tilldelats & comma; som nu har ansökt om konkurs & comma; som pengar tillbaka & quest;

Vi har en vän lånade oktober 2013 30T € för sin verksamhet. Pengarna ska betalas tillbaka efter 12 månader. Nu vännen måste ansöka om konkurs. En likvidator har använts. En metod är ännu inte öppen för vår kunskap. Hur får vi våra pengar tillbaka? In

Pengar tillbaka med försenings av Transfer & quest;

Häromdagen hade jag ett möte med min gynekolog, men min överföring hade glömt. Så jag plikttroget min 10 € praktiken avgift som betalas i tron ​​att jag får mina pengar tillbaka om jag nachreiche överföringen omedelbart. Men det var inte fallet. Varf

Om terminsavgifter avskaffas & comma; sedan får med laddnings studenter sina pengar tillbaka & quest;

Om studieavgifter verkligen avskaffas från höstterminen 2011/2012 i NRW, sedan komma till elever som har betalat studieavgifter för sina pengar tillbaka. eller en balans? Slutligen är det inte rättvist att studenten kommer att straffas i form av "Emp

Faktura betalas & comma; men bilreparationer i ordning - pengar tillbaka & quest;

God dag. Jag var på torsdag med min bil i garaget eftersom mig roliga ljud märks. Jag kan utföra reparationen och beglichen.Gestern räkningen omedelbart och idag har jag sedan märkte att ljudet inte kommer bort. Därför var jag åter på verkstaden, men

0
Views
0
Ccomments