B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-30

Pengar efterges & comma; Men mottagaren har fått något & quest;

Advertisement

Hej!
Jag har gjort på måndagen själv maskinerna en överföring och detta åtalades också på tisdag från mitt konto, men hävdar mottagaren att de inte fick pengar tills idag. Mitt konto är tillräckligt täckt och IBAN är korrekt. Jag ringde min bank och sade att de hade fått pengar i alla fall. Mottagaren har Gemach mig skärmdumpar av sina kontotransaktioner och om kontotransaktioner bör rösta, de verkligen fick inga pengar.
Vad kan jag göra det? Kan det verkligen vara så att den inte har fått pengarna, även om IBAN sant?

answers

Hur tillförlitlig och hur allvarligt är betalningsmottagaren? Jag klarade gånger jämförbara år sedan.

Eftersom förmodligen skulle betala en medicinsk faktura inte fått. Jag känner till denna sak som man kan anförtro sin egen bank för att få en bekräftelse på mottagandet till mottagarens bank. Men detta är avgiftsbelagd.

I mitt fall jag har läkaren meddelade att erhålla sådan bekräftelse och att förse honom med kostnaderna. Sedan doppade betalning på en gång.

Titta, en identisk fråga besvarades här tidigare:

https: //www.finanzfrage.net/frage/trotz-richtiger-ueberweisungsdaten-kein-zahlun ...

Related questions

Kan man på ett step-up obligation i förtid om pengar sprang & comma; när du behöver det och quest;

Om du invetsiert i en stegad kupongobligation, kan du sedan tidigt sprang i en nödsituation på pengar eller är det låst? Har du kanske bara nackdelen med en lägre ränta? När step-up obligation är noterat (som de flesta sådana "obligationer" är i

Hur Paypal Pengar hämta & comma; om jag skickar varor & quest;

Hej, jag nyligen betalas via Paypal, eftersom jag beställde på internet. Så, nu har jag inte vill att produkten eftersom det skiljer sig i färg. Hur kan jag hämta pengar med Paypal? Tack! med Pay Pal det inte köparen skydd eller om? Detta är irritera

Finns det någon som har pengar att komma tillbaka från den felaktiga Transfer & quest;

hi, Jag har läst mycket av den felaktiga överföringen. Jag har angett i överföringen felaktigt kontonummer. Nu Jag ville veta om jemend få pengarna tillbaka efter den misslyckade överföringen? Tack @MissTans Om du träffar slumpvis ett kontonummer här

Deadlines och period; Vad som räknas i Transfer & comma; Datum för mottagande eller utgivningsdatum & quest;

Jag skulle en faktura betalas tills 20.11.2009. Vid 20,11. (Torsdag), överfördes sedan jag pengarna. Eftersom det var inte har kredite efter helgen på måndagen, enligt uppgifter från mottagaren, han vill förseningsavgifter och förseningsavgift. Är de

Vad händer med pengar från LV & comma; Om mottagaren inte kan detekteras och strävan;

sedan sparka så småningom rättsligt övertagande en o. förbehåller sig försäkringsbolaget pengar helt enkelt? Först blir alltid försäkringstagaren sina pengar, en berättigad deltagare registreras emot pengarna. Finns det varken FN eller berättigade de

Compensation & comma; om mottagaren har i sin tur lånade pengar & quest;

Ett låneavtal är ogiltigt. Låntagaren har fått pengar, men pengarna lånade sin hand. Måste han ändå betala ersättning? Liksom andra har riktiga, är den av de faktiska omständigheterna för tunt. Om ett låneavtal är ogiltig, voidable, återkallas etc el

Om livförsäkring som säkerhet deponeras & comma; föregående mottagaren raderas & quest;

Som är fallet med favorisering i livförsäkring när Vers.nehmer till banken avtalet lämnar som säkerhet? Will mottagaren bort u. Senare åter när skulder betalas? Vid dödsfall av försäkringstagaren har banken endast rätt till utestående lån saldon, är

Efter 12 år, nu försenade pension & comma; ta ut pengar snarare o & period; månadsvis och period; Pension & quest;

Jag har en pension bespart 5 årliga utbetalningar under 1999, detta vilade sedan u. Är nu på grund. Jag erbjöds att ge mig en gång i månaden. Ca 160 Pension - att ta ut euro för att låta -alternativ betala av balansen. Vad är bättre ur skattesynpunkt

Pengar på kontot "och halv funnet" och halv; & comma; kan jag hålla det och quest;

Idag har jag på mitt kontoutdrag en överföring på 500 euro av en person som inte är känd för mig. Har jag min bank att rapportera eller kan jag helt enkelt det "glöms bort"? handtag som du vill bli behandlad av andra vill. Jag tror att om du sku

Hur kan jag göra mitt PayPal-konto så justera & comma; att mottagaren bara min e-postadress ser & quest;

hi, Hur kan jag justera mitt PayPal-konto så att mottagaren bara ser e-postadress, men inte mitt namn? Eller är det inte möjligt? som går Jag tror inte det. Åtminstone jag har aldrig sett sig själv som jag fick från någon pengar utan det fanns en adr