B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-30

PayPal begäran om kreditkortsuppgifter - såsom punkt & quest; hur man ska reagera och quest;

Advertisement

Jag är för ett par månader Paypal kund. De betalningar som ska köras i princip från bytesbalansen till checkkonto. Nu emot samtal via e-post till min kreditkortsinformation för bekräftelse. Jag svarade på följande sätt:

"På Paypal

Jag ville inte göra dem att betala med kreditkort på hnen hittills kan inte och kommer du därmed också motsvarande data sänder inte på nätet.
Hittills har betalningarna från mitt lönekonto fungerat bra. Kan inte det förbli så?

Jag är förvånad över i alla fall, att om du någonsin vill göra en kund kontroll, inte göra på grund av betalningshistorik vägen och motsvarande data.

Jag ber om en förklaring. "

Jag måste säga att jag ännu inte har tagit hand om villkoren för PayPal.

Är det där om tvingas att byta efter en viss tid för att betala med kreditkort?

Eller är detta brev ett knep för att skapa en mer lukrativ för Paypal betalningssätt? (Hittills nämligen - åtminstone för mig -. Ännu uppstått inga avgifter, så jag undrar hur affärsmodell PayPal ausssieht)

Vid en enkel "klumpighet" av systemet vid massan skicka mejl jag inte riktigt vill tro. Så hur kan förklaringen vara?

För att känna igen avsikt att hjälpa skriftliga svar jag tacka naturligtvis.

answers

Absolut inte svara, ett checkkonto som Refferenzkonto helt tillräckligt. Jag kan inte tänka mig att e-postmeddelandet kom från PayPal.de.

Självklart du inte verarbeitest din e-post med Thunderbird. Eftersom så vad skulle automatiskt hamna i skräppostmappen. Man kan dessa e-postmeddelanden också lätt erkänner mestadels felaktig stavning. Kar är önskar din kredit spionuppgifter.
In i trumman så. Jag använder Paypal för 10 år. Sådana eller liknande e-post Jag har ofta fått.

Jag anser att detta mail för nätfiske -post.

För att vara på den säkra sidan, anlöper PayPal och klargöra fakta.

Jag fick 8 år ett Paypal-konto och redan flera brev som skulle lösa eventuella avvikelser med mitt konto.

Inget av detta var riktigt.

Har du någonsin klickat på en länk i e-postmeddelandet, så ändra ditt lösenord snabbt.

Vid en enkel "klumpighet" av systemet vid massan skicka mejl jag inte riktigt vill tro.

Detta är inte klumpighet, men avsikten. Men det är inte Paypal, som sedan dina data, men skurkar.

Detta kallas skräppost! Från order i papperskorgen! Klart!

Paypal, kommer bankerna eller kreditkortsföretag inte fråga data via e-post.

Related questions

alg1 gäller trots begäran till förtidspension och sjukfrånvaro & quest;

Hej am, Driven ett halvt år och hänvisa alg1. Sedan 2 veckor jag sjukskriven och vill göra en ansökan om förvärv mildra pensionen. Jag får ytterligare alg1 om jag är sjuk eller måste jag låta mig skriva bra, så jag är tillgängliga, även om jag inte k

Vad är Entgeld punkter & quest;

Vad är det i termer av pension? Om du är pensionsförsäkringsavgifter, betalar du per månad bidrag. precis som tjänar så mycket som den genomsnittliga löntagare (drygt 2.500eu brutto) kommer att krediteras en pensionspunkt per månad. För perioder av b

Hur man ställer skattekontoret en begäran om förlängning av skattedeklarationen & quest;

Hej. Till självdeklaration jag uttrycka mig som runt den. Egentligen måste de verkligen vara eingerciht i slutet av månaden, men jag har tänkt om jag skulle be skattebyrån om förlängning. I vilken form måste göras en sådan begäran? Finns det en särsk

leder också direkta banker kyrkoskatt på begäran direkt till skattekontoret från & quest;

Jag park med en direkt bank pengar. Det slog mig att det jag har ingen ansökan om undantag, därför månadsvis. platt skatt försvinner. Om kyrka skatt är den värdet noll. Säg, jag måste betala själv kyrkoskatten då troligen. På banken jag som annars ko

Är PayPal också på utländska sajter gäller & quest;

Kan jag betala för webbsidor som inte kommer från Tyskland med PayPal egentligen? Kan jag beställa shopping och betalning på eBay USA? Så jag kan verkligen med PayPal som helst på internet lönen för detta tjänsteutbud? Ja du kan. Mottagaren måste var

Hur kan en begäran tidsbidrag för Riester jobb & quest;

Ska vi nu tillämpa Riester ersättning varje år eller hur man gör en begäran permanent bidrag? Tack! Jag är inte säker på om jag redan har gjort automatiskt efter avslutad. Det finns ingen anledning att på nytt ansöka varje år denna ersättning för år!

Kan en arbetsgivare vägrar ledighet begäran och definiera semesterperioden då & quest;

Jag lämnar begäran bett i slutet av februari till nu får jag intern hus brev att ledigheten är godkänd förrän en vecka senare. Men eftersom jag inte behöver gratis! Kan arbetsgivare i så fall vidare, måste jag planera semester som chef den påstår? Sn

Kostnader PayPal något eller är det gratis & quest;

När jag öppnar ett PayPal-konto för mig, jag måste betala avgifter? Faller för eventuella kostnader (både unik kontinuerligt)? Eller är detta konto 100% gratis? Om du använder det här kontot passiva, så det är bara att betala, då är det gratis för di

i förbigående av betal-nya betaltjänst vid paypal från 2014 använder din i & quest;

Beacon så bör betala nya varm mitten av 2014 helvete i Europa kommer till kunderna sedan übersr smartphone automatiskt redovisas i butiker -de säljare ser några kundpreferenser eftersom inköp lagras. Vill du använda eller, vi går för långt med datade

Måste ansvar pay & comma; om skador för att arbeta på begäran av de skadade var & quest;

Det hade fällning av träd på grannfastigheten. Här, grannen var också eftersom marken damen så hade önskat, skära mer träd, så det finns nu en mycket bättre bild. Endast i dessa ytterligare träd arbete som har utförts endast på begäran av delstaten L