B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pengar Ränta sparkonton ränte straff upplösa Passbook & plus; intresse 2012-11-05

Passbook upplösa & comma; vad som händer med Gutahben & quest;

Advertisement

Hej, jag är snart 18 och få en motbok. Men hemma Jag har varit en totalt två, en av folkbandet och den andra är vad jag får från Sparkasse.
Jag försökte att bryta upp motbok av sparbanken och betala pengar till sparkonto som ligger vid Folkets Bank på det.
men jag vet inte hur man gör det nu, säger min mamma jag skulle säga att jag vill avbryta eller aufösen det och sedan ska jag ge motbok och sedan hon sa, ge mig alla pengar i kontanter omedelbart vad som finns på motbok , Stämmer det?
I Internet Jag läser alltid irgendsowas kündigungsfriest 3 månader.
men jag vet inte vad det är, kanske det innebär att betala mig pengarna på bara 3 månader? Jag behöver pengarna men ev nget snabbt eftersom jag ville köpa något stor utsträckning det är alla på motbok av Volksbanlk.
Det finns en prissumma på 1100 € som är på sparkonto.

Snälla hjälp mig nästa i nätet Jag kan hitta något användbart svar.

answers

Som ni kan se, är vad alla inte lärs ut eller lärt sig i skolan ;-)

I en motbok vid obligatoriska anmälan (90 dagar), kan du ta upp till 2000 € per månad utan ränta straff uppstår. Vid högre kredit detta kan sägas upp med 90 dagars period, annars dröjsmålsränta kommer att tillfalla på kreditbelopp som mottagits för tidigt. Men Diesse intresse straff ( "dröjsmålsränta") inte har ohyggliga höjd MRP intresse, men är i grunden något och du kan låta dig i förväg beräkna en försiktighet gånger.

De besparingar på cirka 1100 € i besparingar du kan ta ut pengar direkt och lösa passbook med 18 Vid avbokning / upplösning avgift kan inte tillämpas! Du betalar du detta belopp till Folkets bankkonto och boxershorts du - säga - tre dagar senare mer än € 2000 € från, då omfattas av detta överskott av förhandsintresse. Låt beräkna dig från den vänliga Volksbänkerin hur mycket som skulle.

i nätet Jag kan hitta något användbart svar.

Jag kan (fortfarande) förstås väl. Med 17 är det inte heller så väl bevandrad i Internet. Det har också några kompisar, kanske du undrar, eftersom du är den enda med Passbook (nåd, två motböcker). . Men om du nu t.ex. gånger Wikipedia (tyska versionen förstått rätt?) Användning skulle då kan du hitta rätt skriva "Passbook" länken nedan och läs något lång och är svår att förstå (därför?):

http://de.wikipedia.org/wiki/Sparbuch

Men riktigt bra länken hänvisning till "matningshastighet" på Wikipedia, där du kan kontrollera sitt fall exakt. Du behöver bara din miniräknare och dina siffror att använda.

Det måste verkligen vara ett stort projekt, om du lika med 1100, - Euro kontant behov. Det är en hel låda full med mynt cent!

Oroa dig inte: Om motbok är ett meddelande 3 månader, sedan kommer du fortfarande förr till dina pengar. Fram till 2000, - Euro kan du sedan månadsvis stå utan Vorschußzins. Ditt projekt är ingenting i vägen, oavsett hur stort det än må vara. Och förresten: Den information du redan din bank får. Så länge du är under 18 år, men jag skulle vidta försiktighetsåtgärder inte bara identifiering och Passbook, men också nötter. Inte för att göra det Hansel av Volksbank som terrorist.

Alos jag att förstå att du har en Gutahben när folk band som du vill aufösen poss nget snabbt, men du vet inte kündiegungsfriest. En annan Gutahben dig Volksbanlk. Dessutom har du redan hem en är alltså två. eller så.

Va?

Säg, du skriver med näsan?

Ärligt talat, jag kommer från radikaler stammade tyska inget smart.

i nätet Jag kan hitta något användbart svar.

Visst, Google också inte förbättras ens någon nonsens. Vem har läst du svaren?

Related questions

Kan en kör bil finans upplösa & comma; i vilken ett bilen åter & quest;

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Det finns (normalt) två olika transaktioner. Den ena är att köpa bilen, den andra dess finansiering. Är bilen ncht säkerhet för lå

Kan passbook endast upplösa & comma; om du personligen på banken och strävan;

Hej, jag fick ett arv från min gudmor en motbok. Pengarna är i Stadt Köln. Måste jag definitivt gå personligen där för att komma till pengar, eller är det något annat sätt, om jag vill upplösa motbok? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Komp

Passbook devalverat & comma; endast lösblad möjlig vanligt strävan efter Banks &;

Varan idag för World Savings vecka tills jag kunde riktigt se, motbok avbröts och jag fick ett meddelande, omedelbart det i december Ett ark konton istället. Är detta common dör motbok från och med nu? Om jag hade fortsatt på boken kan göras? Snabb o

Passbook förlorade & comma; vilka risker och strävan;

Jag har precis flyttat och är oförmögen att hitta min motbok. Antag att någon finner det kan eller inte de läser alltså ut pengar från mitt sparkonto? En Passbook är en bärare instrument som alla är tillåtet i besittning av boken är att ta ut pengar

Kan du öppna ett konto och omedelbart upplösa & comma; men ändå hålla bidraget & quest;

Kan du faktiskt öppna ett konto och sedan omedelbart upplösas igen, men ändå behålla den premie som du fick i samband med öppnandet av bytesbalansen? Normalt skyldighet är detta konto min. För att upprätthålla ett år. Läs villkoren i avtalet eller no

hålla avtal besparingar eller upplösa & comma; när man bygger strävan endast i 5-8 år &;

Jag har en hypotekskassa. Bring drygt 1% ränta. Jag planerar att bygga i 5-8 år. Ska jag säga upp sparare eller håll? Så en sparavtal är helt i sin ordning, kan du kontakta 5 - god användning av 8 år för att spara för och sedan få en mycket förmånlig

hur mycket pengar kan en 18 år gammal jubel Passbook har & comma; bör han vara i behov av hjälp och strävan;

I händelse av arbetslöshet och därmed social effektbehov man måste själv tråkiga Besparingar på användning åtminstone delvis. Var går gränsen i ärendet? Såvitt jag vet de 150 euro / år, så 2700 euro. Jag har dock hört från olika bonusbelopp och är nu

Har för brorson passbook med en uppsägningstid ansökt om licens & comma fyra år; Pengar kan höjas & quest;

Jag har skapat ett sparkonto för sitt körkort med en 4-årsperiod uppsägningstid på Sparkasse för min brorson. Täckt vid den tidpunkt då han blir mer intresse. Men det var inte så. Han är nu på väg att göra sitt utseende, han kan ta ut pengarna utan p

Riester kontrakt upplösa & comma; om finansiell flaskhals & quest;

Om man är i ekonomiska problem och ALG jag, då kan du lösa eller suspendera en Riester kontrakt? Om du upp avtalet, måste du betala tillbaka ersättningar som de dras i alla fall. Om avtalet inte är gammal och om det är ett försäkringsavtal, kan denna

Bausparer upplösa & comma; fortsätta & comma; omplacera & quest;

Mina föräldrar har skapat för mig år sedan en hypotekskassa. Det finns nästan 10.000 €. Visst kommer jag så småningom köpa en bostad eller en fastighet - efter examen och flera års arbete. Jag tror inte att detta kommer att vara fallet under de komma

0
Views
0
Ccomments