B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-22

Passbook devalverat & comma; endast lösblad möjlig vanligt strävan efter Banks &;

Advertisement

Varan idag för World Savings vecka tills jag kunde riktigt se, motbok avbröts och jag fick ett meddelande, omedelbart det i december Ett ark konton istället. Är detta common dör motbok från och med nu? Om jag hade fortsatt på boken kan göras?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Ja bankböcker dör ut.
På nästa Run Även om du kan "existera", men eftersom banken inte leka med.

Detta är mycket vanligt, eftersom de traditionella spar motbok är en avvecklad modell. Alternativet skulle ha varit upplösningen av passbook - vid den aktuella räntan är inte en dålig idé.

Det finns - särskilt för unga sparare - bättre möjligheter att spara. Dessutom bör du söka råd gånger.

dör motbok från och med nu?

det skulle vara trevligt om det slutligen skulle dö ut, då skulle vi ha med Mini intresse inte längre hantera!

Din nostalgiska begreppet ära, men vill du verkligen har problem med ynklig intresse - häfte eller inte?

Du knappt måste insistera. Särskilt som en passbook är ändå föråldrad. Ta bara 0,15% av avkastningen. eftersom det är klokt att överväga en dagersättning.

Related questions

Passbook förlorade & comma; vilka risker och strävan;

Jag har precis flyttat och är oförmögen att hitta min motbok. Antag att någon finner det kan eller inte de läser alltså ut pengar från mitt sparkonto? En Passbook är en bärare instrument som alla är tillåtet i besittning av boken är att ta ut pengar

Pension & comma; Skatteklass förändring är möjlig och strävan;

Hej Min kära, hoppas du kan hjälpa mig? Min mamma är pensionär och vill söka jobb på bas € 400,00, men min pappa är fortfarande fungerar normalt. (En pensionär) Nu ville jag fråga om hon ändrar sin skattsedel 4-5, så min pappa har skatteklass 3 och.

hur mycket pengar kan en 18 år gammal jubel Passbook har & comma; bör han vara i behov av hjälp och strävan;

I händelse av arbetslöshet och därmed social effektbehov man måste själv tråkiga Besparingar på användning åtminstone delvis. Var går gränsen i ärendet? Såvitt jag vet de 150 euro / år, så 2700 euro. Jag har dock hört från olika bonusbelopp och är nu

Varför är en Passbook betalning till barn så komplicerade och strävan;

Dotter till en vän ville slutligen ta ut 500 euro från sitt sparkonto och har sänts av bankpersonalen tillbaka hem, eftersom de inte kunde betala pengar på grund av höjden. Jag förstår inte eftersom Passbook, men är också namnet på dottern och dotter

Passbook lösa - genom överföring till följd av en annan bank möjlig & quest;

God dag, Jag ärvde en passbook år sedan, men hade helt glömt under tiden. Jag kommer aufkösen nu, men jag har något konto hos banken. Så skulle jag lämna penningöverföringen från sparkonto direkt till mitt lönekonto på min bank. Är det möjligt, eller

Passbook upplösa & comma; vad som händer med Gutahben & quest;

Hej, jag är snart 18 och få en motbok. Men hemma Jag har varit en totalt två, en av folkbandet och den andra är vad jag får från Sparkasse. Jag försökte att bryta upp motbok av sparbanken och betala pengar till sparkonto som ligger vid Folkets Bank p

Flera frilansuppdrag - möjligt och komma; för några moms och period; beräkna & comma; inte för andra och strävan;

Kan jag köra som en frilansare med ett kontrollnummer flera aktiviteter och beräkna för vissa moms. Och för att inte? Jag är för en teknisk skribent (för jag presentera fakturor med moms.) Å andra sidan har jag arbetat som skådespelare (och för de av

House Rent & comma, finansierat av KfW & comma, tillåtna eller ej och strävan; & quest; & quest;

På den tiden jag visste aldrig huset med KfW får inte hyra, Nu har jag att leva för yrkesmässiga skäl i Frankfurt och vill mitt hus hyra, vad kan jag göra ???. Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater

Frivillig deklaration för sent fick & comma; Men tid genom Elster fick & comma; vad som räknas och strävan;

Hej! Jag hade för första gången gjort letzes år en självdeklaration och sedan skicka den via Elster på 2012/12/27 och skickade brevet med signaturen på samma dag. Det var avkastningen för 2008, det vill säga den period löpte ut den 31.12.2012. Idag f

Valutalån & comma; kvartal år fakturering verkar för hög & comma; vilka tillstånd är vanligt

Min bror berättade att hans bankavgifter för valuta finansiering kvartalsvis 70 Euro. Dyr sak jag hitta. Är detta vanligt? Avgiften har säkert kallade honom på kontrakt anslutning. Kam honom nciht fortfarande för dyrt, när han skrev det? Jag vill ock

0
Views
0
Ccomments