B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-20

Pappersfakturor med skatt & quest; Vad är strävan med digitala fakturor;

Advertisement

påstås kräva bestämmelser i D pappersblankett för inmatning som utgående fakturor. Här är en justering i reglerna bör vara, men detta misslyckades att så långt förverkligas. Stämmer det?

Om så är fallet, vad gör jag med all digital jag skickade digitala fakturor? Inte egentligen "korrekt"?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Hej studi gratis!

av Skatteverket förenklingslagen som trädde i kraft den 01.07.2011 kan fakturorna också sändas digitalt, om adressaten håller med.

Jag hittade en artikel som - hoppas jag - kan du svara på dina frågor:

http://www.business-netz.com/artikel/Management/Finanzen/Elektronische-Rechnung

Den gyllene regeln är: fakturor är dokument.

De har inte varit ordentligt om de inte innehåller en digital signatur. Men det har skett en förändring i den lag som nu erkänner de digitala skickade fakturor utan digital signatur, under förutsättning att det kan antas att det är vanligt Geschäfspraxis att ta emot fakturor på nätet.

Andra gyllene regeln: ingen bokföring utan dokument.

Som din bokföring gör det med rätt registrering av inkommande och utgående fakturor och hur räkningarna betalas utan några bevis? På acklamation?
Med hjälp av en tryckt lista?

I en revision revisorn tidigare skickat en CD med uppgifterna i redovisnings rörelse. Denna CD är jagad av X testprogram av skattebyrån. Då ut som en följd av testprotokollet, är revisorn då tillgängliga för dig på mattan och vill se relevanta verifikationer.

Det är tillåtet att digitalisera dokument och lagra t.ex. mikro fisk och göra den synlig på begäran av examinatorn.

Avslutningsvis vill drömmen om en papperslösa kontoret fortfarande vara möjlig.

Huruvida detta verkligen är fallet, vet jag inte. Själv tillhör som revisor för dinosaurierna, enligt min hålla allt på papper och kan ses omedelbart. Under de senaste testerna, det var inget att klaga på.

Related questions

Varför måste jag betala extra ATZ till 2005. Skatter quest; Vad är strävan med 2000-2004 &;

Jag har gjort något mer självdeklaration sedan 1997:e År 2000 gick jag in delpension. 2012 fladdrar mig inbjudan till skattedeklarationer från 2005 in i huset på grund av progression. Hittills har jag aldrig hört talas om det. De hålls säger att ATZ

När kommer de landar överföra skatt & quest; Är det strävan att registrera en fastighet &; När kommer räkningen

Time? Efter köpekontraktet beror detta på och tillhandahålls av skattekontoret i redovisningen. Det kan ta några dagar till flera veckor. Så bara vänta på räkningen. Efter betalning av fastigheter överlåtelseskatt skapade skattekontoret en sogannte "

Försäljning av mark i Polen och period; Vad skatt ska betalas och strävan; När de måste betalas & quest;

Min vän är en infödd Pole bor i Tyskland i 20 år. Han köpte en tomt i Polen för 15 år sedan och nu vill sälja detta. Vilka skatter uppstår och hur mycket är dessa? När de måste betalas? Skulle vara glad om någon något något att säga om denna lilla sp

Måste jag starta ett företag och strävan; Måste jag betala skatt & quest;

Hej, en partner av mina utformade. Jag gör det möjligt för honom att kunder och be om en andel av de fakturor som utfärdats till kunden. Eftersom jag är minderåriga (14) och ingen producent, jag undrar hur jag versteuere den eller abwickle. Kan någon

Resultatet hemma och utomlands: Hur beräkna den skatt & quest; Vad händer med barnet stöd och strävan;

Här är lite för komplicerat skattesituation för mig, hoppas att du kan hjälpa mig: Min dotter är en student. Hon har arbetat i år i Tyskland under studietiden och även deras huvudsakliga bostad här. Nu är hon i Belgien och göra praktik. Där förtjänar

Presenter - skatt & quest; Om undersökningen: nervt du annonserar på stora webbplatser och strävan;

Hej, jag är 18 år, singel, och snart praktikant. Jag vill donera finansiera min mycket stort socialt nätverk, och göra WIN! Vänligen presentera dig själv precis innan, är framgångsrik projektet och kommer inte med mig .. bara hitta donatorer, etc. DH

När kommer den överlåtelse av fast egendom skatt & quest; köpa idag och komma; Överföring av äganderätten och överföring 9 månader & strävan;

Hej! Vi planerar att köpa en DHH. Notarie kommer att äga rum under september. Överlämnandet och därmed också överföringen av verksamheten sker utan endast till 2013/06/01. När vi måste räkna med grundskatten räkningen? Ser fram emot ditt svar anika T

€ 800 Praktik & plus; € 400 jobb -> & semi; Socialt och strävan; Skatt & quest;

Jag kommer från februari absovieren 6 månaders praktik (Praktik Mellan FH) (39 timmar i veckan), som betalas 800 €. Jag är 24 år gammal, fortfarande familj försäkring. Dessutom vill jag i mitt gamla operativsystemet på lördagar. Är det någon som vet

Min man är pensionär och komma; Jag avgick med 400 plus 50 € tjänstepension och period; Hur är det skatteklass strävan bäst &; Måste jag betala skatt & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Här har du fältet Detaljer används inte spela någon roll. Korrigeringen av gemener jag har satt som ett förslag korrigering. När det gäller

Företaget är etablerat och period; Wass händer om vi för ett år ingen inkomst och sol, utgifter och quest; Skatter quest, och strävan, och strävan;

GmbH är etablerat, är kapital i banken. Om vi ​​nu för ett par månader har ingen inkomst och knappast etc utgifter, vad händer? Så skatt mässigt och sånt. Om vi ​​hade ingen trafik i bolaget ett helt år, har vi fortfarande att betala skatt? Tack Om d

0
Views
0
Ccomments