B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pengar fin cykel tågstationen stad kontorist kontor fina & plus; cykel 2012-01-01

påhängscykel - som är tillåten & quest;

Advertisement

Jag får alltid cykeln till stationen och sätta det mitt hjul. Jag ofta inte kan hitta en mer cykelställ, satte jag min cykel på även på trottoaren. men jag stanna alltid som präglade ingen hindras. Nu har jag faktiskt varit "bogseras" i förra veckan från expediten kontor men min cykel. Clerk kontor ansåg att min cykel inte står på trottoaren, eftersom det kommer att ge cykel. Jag hade allvarligt böter på € 50 är laddade och sedan får jag tillbaka min cykel. Det kan väl inte vara så rätt?

answers

Snabbare och billigare rådet om straffrätt. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Tyvärr, expediten kontor var rätt. Ifs det finns ingen parkering där, kör ca 1-2 busshållplatser framför stationen, grop cykeln ordentligt nu och ta resten av bussen. Är ganska besvärligt, men billigare än 50, - € för Ordnungsamt

Trottoaren är inte en cykelparkering. Skulle det parkera en bil, skulle han också bogseras.

Vad en cyklist skulle då säga om en bil står med ett hjul på cykeln, på marken, "du kan komma över."

Kanske du förstår det nu. Det är egentligen inte om ordning men tjänat skatt u. Avgifter i brott (katalog blir tjockare) och böter. Långt bort det har att göra något "med order", men det är inte syftet. Zahle tills du "svart" vilja och var glad ... men aldrig be om innebörden att det är meningslöst.

Related questions

Upp till vilket belopp straff i arbets tillåten & quest;

På min fråga i morse, jag har en följdfråga: Vad är straffet i anställningsavtalet är tillåten? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Du kanske kunna göra upp flera månadslöner eller ho

25 år sedan, har vi en lägenhet icke-renoverade värderingar LPAR, rpar utan överlämningsprotokoll &; & comma; Nu när du flyttar ut, hyresvärden kräver en renovering och komma; är tillåten & quest;

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Viljan av din hyresvärd är inte tillåtet. Du måste lämna lägenheten rent och snyggt och alla ljusa färger (svart, syra grönt, etc.) i en neutr

Nebenjob tillåten & quest;

I ekonomiska skäl min syster har att ta ett andra jobb. Din arbetsgivare har första avvisade verbalt, som han sade, skulle hon vila på sin fritid på kontoret för att vara effektiv. Hur ser du det? Kan han förbjuda. Det handlar inte om nattarbete, hon

Ensidig borta från arbetet av arbetsgivaren tillåten & quest;

Kan en arbetsgivare undantas från från en anställd vid arbetsplikt, även om arbetsgivaren vill betala lönerna fortsätta? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Detta är en mycket komplex

Är dusch timmar hos vuxna ombord lagligt tillåten & quest;

Hej! Jag deltar vid omskolningsåtgärder för vuxna och bor där, internatskola. Min granne i rummet under mig klagar över att jag dusch till fem. Sedan fick jag veta med hänvisning till husets regler jag kunde bara ta en dusch från klockan sex. Är det

Är mindre innehåll efter lager underlåtenhet tillåten & quest;

Utöver grundlönen får jag ersättning övergången från Helger, söndag, semester och nattarbete.? Denna förskjutning utsläppsrätter utgör en stor del av min lön som jag får mer än ett halvår. Jag räknar med att pengar från skiftskillnader nu. Men efters

Är samtycke krav på de andra lägenhetsinnehavare i lägenhet försäljning tillåten & quest;

I en homeownership avtal har kommit överens om att jag behövde sälja min lägenhet ägande av återstående Zustimung Wohnungseigentpmer. Om ingen sådan överenskommelse någonsin tillåtet? Detta krav godkännande kan vara så enligt § 12 punkt. 1 WEG komma

Är en fast månadshyra tillåten & quest;

Jag såg idag en ny hyreslägenhet. Ägaren ringde mig en fast månadshyra inkl. Värme och vatten kostnader. I min förra lägenhet på värmeförbrukning avlästes på varje radiator och sedan beräknar uppvärmningskostnaderna för varje hyresgäst. Är en fast må

Hospice vill från Frebruar 2014 Förskottsbetalning av kostnader och komma; Så dubbel börda & comma; är tillåten & quest;

Min far är över 10 år i ett vårdhem, hittills kostnaderna var alltid månadsvis i efterskott (med verktyg, fotvård, apotek, etc.) debiteras. Nu kommer vårdhem har från februari vårdhem kostnaderna i förväg, det vill säga i februari till 2 X hemma kost

Yttrande mot min invändning mot PIT & period, -Bescheid: förtal tillåten & quest;

FA återkallas om prövning av mitt motstånd för erkännande av ytterligare reklam kostar lika med påståendet av andra relaterade kostnader, som har redovisats tidigare. Det är dock (förmodligen) till annonseringskostnader, som är. Som inte erkänns av d

0
Views
0
Ccomments