B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-13

P-konto trots öppen belopp Sparkasse & quest;

Advertisement

hej jag erstmal..bekomme en p-konto t.ex. vid Postbank om jag har en öppen mängd i sparbank där länge ett meddelande bytes presentera mitt?

answers

Ingen chans - nytt P-konto ??? Det gör ingen bank frivilligt.

Den enda möjligheten är det en skuld besök - uppskattar din situation, en konkret och har relevant erfarenhet med finansiella institutioner.

knappast någon bank kommer att skicka dig direkt öppna ett P-konto som ny kund. Högst ett kreditkonto för negativ schufa (om du har en negativ post) till mycket höga avgifter.

Det är möjligt att öppna ett nytt P-konto. Fråga kontrollera med bankerna. Många gör det inte, några tyvärr. Även om banken erbjuder ett nytt P-konto, avgifterna är ofta inte underskattas och är mellan 10 och 30 euro per månad.
Omvandlingen av ett kreditkonto skulle såvitt jag vet fri eller kontot skulle inte vara dyrt. Sparkasse är ofta toleranta och ger också en P-konto, även om den redan nebenebei en fordran är öppen.

www.global-mastercard.de
-MASTERCARD Med kontofunktion
-Schufa Matter som P- Account möjligt, inga avslag

Related questions

Hur ditt konto Off Pris & comma; Om du använder flera produkter inom Sparkasse & quest; Bra affär & quest;

God kväll, erbjuder Sparkasse mig konto pris, om jag använder fler produkter från dig. Så jag fick till exempel 5% rabatt om jag använder en depå eller en LBS byggnad lån. Vad tror du? Ganska normala kostnader står EUR 4,95 per månad. Tack för dina b

Varför är det kommer att ta ut på Sparkasse betalas till ett konto i en annan sparbank & quest;

I går var jag i en spar bankkontor och ville sätta in pengar på mitt konto. Mitt konto Jag har en sparbank i en annan stad och var sedan också till mitt problem, eftersom jag fick höra vid kassan lokalt att en deposition sei.Warum avgifter? Det är Sp

Jag föredrar till en annan stad - kan jag hålla mitt konto på Sparkasse & quest;

Jag föredrar nästa år från Dortmund till Essen, professionellt. Kan jag då min Dortmunder konto på Sparkasse Essen fortsätta? Tyvärr är det på finansiella institutioner så att alla privata institut och därför inte kan komma åt data från en annan kund

Om du får ljudet förgäves konto hos Sparkasse & quest;

Jag har sett erbjudandet ljud konton på hemsidan för Sparkasse Wuppertal, som intresserar mig. Men jag ser det inga markeringar, kostnad eller prissättning. Kommer du få det gratis? Jag iväg till en glädjedödare. Kreditkort + 2,00 euro = 10 låtar per

Kan man använda en P-konto endast öppen & comma; om du har begärt en personlig konkurs & quest;

Kan man använda en P-konto endast öppna om du har begärt en personlig konkurs? Är det teoretiskt även innan dess, bara för att vara på den säkra sidan, att det inte är för mycket kan tas? Nej, alla som har ett checkkonto kan gälla till sin bank för a

Kan försäkringsbolaget ett spärrat konto för det belopp som skall betalas till döden barnbidrag efterfrågan & quest;

Min fru är död. Tillämpningen av begreppet livförsäkring jag stod och mina två minderåriga barn som godkända individer på döden. Döds nytta har nu delats med 3 min del har betalats, och dle av barn till ett spärrat konto. Är detta legit? Vad kan jag

5 dagar före den tidpunkt helt öppen belopp som betalats & comma; på samma dag rinna & quest; & quest;

Jag har en blockerande hot få på 05/08., Av vilka jag gick till 00:08. måste betala det utestående beloppet. Jag var på 07/08. personligen på kontoret, och har betalat hela beloppet i kontanter. På samma dag får jag 1,5 timmar. Senare hem och jag är

Är det värt kontot penningmarknaden vid Sparkasse & quest;

Jag blev rekommenderad av sparbanken att öppna ett sparkonto för mer ränta på mitt kapital som jag vill spara för att få. Värt din åsikt, en penningmarknaden konto på Sparkasse eller finns det bättre sätt att spara pengar? Intresse? Vilket intresse?

Dagpenning för Bank of Scotland mindre säker än på Sparkasse & quest;

God dag, Jag hade i morse ett möte med min konsult Sparkasse. Han måste tala om för mig att det dagliga intaget i Royal Bank of Scotland var osäkrare än sina besparingar. Jag förstod inte riktigt, men det hade något att göra med insättningsgarantin.

Hur mycket intresse får man för närvarande för natten pengar på Sparkasse & quest;

Vad räntorna är du närvarande vid Sparkasse för sparkonto? Är detta en bra affär, det är värt det? På SparkassenCard Plus-konto får du en halv procent just nu för sin dagliga saldo. I går såg jag även upp. Jag har nyligen bytt också ett sparkonto, 1%

0
Views
0
Ccomments