B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-18

P konto konvertering

Advertisement

Jag vill omvandlas mitt konto på min bank på 15/12/2011 i en P-konto jag kan be lagligt så jag bytte till 31 .12.2011 på P-konto och den är användbar för låginkomsttagare denna proportione poäng eftersom denna enda övergångsersättning DRV Bund draufgeht om jag ännu inte är beslagtagna?
Har banken träffa min ändringsbegäran?

answers

Så länge det inte finns någon bifogad fil eller mycket akut hotad, en omvandling av en bytesbalansen i en P-konto varken krävs enligt lag eller nödvändig eller användbar. P-konto är ganska komliziert och ofördelaktig. Dessutom sådan omvandling uttryck negativ kreditvärdighet och betalningsbeteende.

Ja, du har laglig rätt att konvertera ditt konto till ett P-konto.
Ja, kan även små inkomster endast vara så säker från ett anfall från 1:01:12.

Detta kräver ett anfall men endast en gång sedan hans.

Ett konto konvertera, som inte grips (fortfarande) är helt onödig. Väl ute kreditskäl (s. Svara Frankie4), men också på grund av egenskaperna hos P-konto bara tillgång till den andra, när det i själva verket ett anfall är där. Och om det är något som bifogad fil finns där, har du fyra veckor för att skydda de befintliga saldon i en P-konto genom att ändra kontot.

Lösningen är i § 850k ZPO, läsa det i punkt 7:

7) Vid behandling av en bytes underliggande kontrakt kan kunden som är en fysisk person eller hans juridiska ombud och banken överens om att bytesbalansen hanteras som kvarstad skydd konto. Kunden kan när som helst begära att kreditinstitutet vara checkkonto som kvarstad skydd konto. Om balansen i bytesbalansen har redan tagits i beslag, kan gäldenären begära guiden som kvarstad skydd konto i början av det fjärde året efter sin förklaring arbetsdag.

Related questions

Måste bankkonto i P konto konvertera & comma; om kvarstad kommunikation redan existerar och exkl;

Kan du be om att banken ett befintligt konto konverterar till en P-konto? Om svaret är ja, är detta gäller även om det redan finns en kvarstad kommunikation? Ja, men det måste begäras innerhaln 4 dagar då gäller även retroaktivt. Ja det är. Om man ti

har i dag ett konto i en p-konto konverteras som en bifogad fil som är nu ser jag Internetbank en stjärna bokning som levererar varför & quest;

Du kommer att ha ditt konto omvandlas till en P-konto och det har varit ännu något debiteras på grund av beslag; är det korrekt? P-konto skyddar inte allt innan ett anfall, men bara Unpfändbare. Allt som banken anses pfändbar separeras och efter peri

Andra bytesbalansen som ett P-konto quest; & quest; & quest;

Hej, jag har ett checkkonto med MRP maxade ut och är nu i den finansiella Schwierigkeiten.Ich försöker bara några mig med fordringsägare som också oftast bra klappt.Nun min fråga, kan jag öppna en annan checkkonto på en annan bank och detta sedan omv

Från när jag kommer till mina pengar och komma; om jag nu har ändrats till ett P-konto quest;

Jag hade nu att uppgradera mitt konto till ett P-konto .. Tja berättade MA på disken på Sparkasse idag jag kan inte ha mitt konto, eftersom det behöver bara juridiska avdelningen. Min fråga är, vid vilken tidpunkt jag kan nu "igen" på mina penga

Är bankerna skyldiga en P-konto för att öppna och komma; när z perioden, B & period; på grund av omlokalisering nya konto behov och strävan;

Kan bankerna längre en P-konto till exempel, eftersom du har dålig Schufa? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Ingen bank är skyldig att öppna ett konto P ny, är bankens åtaga

Är P-konto som ett nytt kontonummer på en kredit basis användbar & quest;

En nyöppnade P konto är faktiskt knappast någonstans möjligt bara utför konverteringen. Men jag har läst att vissa banker sedan erbjuda ett konto på en kredit basis. Vad betyder det? Är det vettigt sådant konto för att öppna eller det är bättre att v

ändå alla skulder betalas eller P konto & comma, där går pengarna som ligger över grundavdraget och quest;

Om du har en P-konto och alla borgenärer lönat sig, pengarna går liggande kvarstad avdraget även bort? Om ja, då vem som får? Ska vi beställa du kan få sina pengar sedan lämna P-konto konvertera till en normal lönekonto igen ?. Vem kan svara mig? Tac

Vilka handlingar måste till & LPAR, Antröge etc & period; & rpar, att ansöka om en P-konto period; Vad Bank & quest;

Min bank har originalet av mina meddelanden mottagits (barnbidrag, bostadsbidrag, löne bevis) som den kopierar sig själv och kommunicerats ut till mig att det inte känner igen detta. Vad kan jag göra för att mitt lönekonto i en P-konto konvertera nu.

Håll ett extra pris för P-konto krävs & quest;

Kan en bank som ger möjlighet P-konto kräver en extra betalning eller godkännande av vissa produkter (t.ex. kreditkort eller betalkort)? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Hä

min Konton har beslagtagits och komma; trots nedan-övre gräns och period; tingsrätten kan mig bereifre igen

mitt konto har tagits i beslag, skyddad trots remitteringar av statligt efter punkt. Jag förstår tingsrätten kan avbryta detta löfte igen inom en dag? Stämmer det? De medel som tas emot på grund pengar under geschhützten belopp, jag har RA skrivit oc