B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Utomlands banköverföring annullering Afrika överlåtelse och plus bank; Transfer 2013-03-25

Överföring till Afrika - vad händer om de inte kommer till rätta & quest;

Advertisement

Om en remiss till Afrika har jag bara namnet på mottagaren, banken och SWIFT nummer. Är det tillräckligt? Jag undrar vad som händer om det belopp som inte når rätt? Kan jag sedan föra honom tillbaka i tvivel?

answers

Vad händer om det belopp som inte når rätt?

Vad ska hända? Pengarna då inte går bort, men någon annanstans ;-))

Det bästa är säkert, du ber om och försöka rädda vad kan fortfarande räddas i din bank.

Swift nummer är bara BLZ eller BIC, det vill säga banken adress. Du behöver definitivt kontonummer för den person, så att pengarna hamnar där där den ska. Ett alternativ är annars en överföring av pengar à la Western Union där den person som arbetar pengar måste plocka upp.

du har bara antalet Swift? Det skulle vara som om du hade namnet på en person och en bankkod eller BIC. Är det tillräckligt här som kommer pengarna? Nej, det kommer inte att räcka. Du behöver ett bankkontonummer.

Om det inte når rätt personer, då det kommer till någon annan. Och sedan pengarna i.

Alternativt kan det vara - om din bank för att utföra en överföring med ett fåtal uppgifter - att pengarna kommer tillbaka, om uppdraget inte är möjlig. Då har du minskat med många av det belopp som betalats.

Om en remiss till Afrika har jag bara namnet på mottagaren, banken och SWIFT nummer.

I Afrika, banker har mer än en kund. Jag vill hävda att pengarna inte togs emot, även om bara för att det inte sänds. Eller skulle du få idén att man kunde en tysk banköverföring inrikes gör sedan om du anger bara mottagarens namn, namn på banken och banken på överföringsformuläret? Ett sådant avtal är inte ens bearbetas. Och dessutom, jag vet inte var på grund av att problemet ska vara: Vi är inte längre i medeltiden. Det finns telefon och Internet och även i Afrika. Erfrage de uppgifter som saknas.

Detalj hur du beskriva ditt ämne, kan du bara svara i detalj:

Kan vara, men behöver inte.

Related questions

Kan jag överföra pengar till barn om deras besparingar bidrag för att använda & quest;

Är det teoretiskt tillåtet? WSenn det är en gåva, så att genom Ged blir egendom barnet, ja. Annars inte. Men du kan bara tänka på något. Bankerna gör så kallade repor. Man kan ett paket Werpapiere, eller en mängd kapital, barnen ge "Pension". Då

överföra pengar till barn och period; Kan jag senare har pengar & quest;

När du överför skatteskäl pengar på sina barn, kan du sedan enkelt hämta dem igen för egen räkning? Nej, antingen doneras eller inte bara donation. Så ingen chans. Föräldrar försöker ibland att undvika att betala skatt på kapitalvinster genom att öve

Hur kan jag överföra pengar från mitt företag sålde hus från Egypten till Tyskland & quest;

God dag alla tillsammans, Min fråga är: Jag kommer från -Iraq, var tvungen att mitt namn del ett företag hus "ärvt från min far." 2 år sedan vi har sålt allt och pengarna hamnade i en redogörelse för vår partner i Egypten, Nu vill min del för at

Hur mycket pengar kan jag överföra till mitt konto utan att behöva betala skatt på det & quest;

Kan vänner och släktingar att betala pengar till mitt konto utan min behöva betala skatt? Kommer att köpa ett hus och banken måste visa hur mycket kapital jag äger. Vad kan göras där? Jag vet inte alla lagar. Tack för din hjälp i förväg. att överföra

Hur överför jag den kostenkünstigsten pengar från icke-europeiska länder till Tyskland & quest;

En vän i Nya Zeeland vill överföra pengar till Tyskland. Jag har ett konto på Deutsche Bank, som försäkrade mig att de skulle ta ut mig 5 €. Nya Zeeland bank men det kommer definitivt att ha högre avgifter. Någon som vet vad som skulle vara det billi

Överför sent på grund av antalet rotator - kan jag hållas ansvarig & quest;

Om en remiss anländer för sent eftersom det fanns ett antal Dreher, kan jag hållas ansvarig om pengarna kommer för sent eller jag kommer ut med ett bevis på detta misstag av antalet? Ansvaret för betalningen, är oavsett på vilket sätt, i detta fall v

Kan en överföring vara ogjort & comma; om den inte tas emot av mottagaren & quest;

Kan en överföring vändas om den inte tas emot vid mottagaren? Om jag har till exempel betalat för mycket och felet skulle rätta nu, då jag måste välja när pengarna inte tas emot vid mottagaren? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent,

Varför kan inte DWS samtal och komma; att för överföring av det sparade beloppet endast ett tyskt konto av frågan & quest;

Varför kan inte de DWS kräver att överföringen av det belopp som sparas endast ett tyskt konto är kvalificerat. Andra europeiska konton avvisas? De finansiella institutionerna i Europa med införandet av SEPA faktiskt deras villkor justeras på så sätt

Är det tillåtet & comma; Jag vid en överföring av KLM och LPAR, rpar deras fel &; betala € 110 måste, & quest;

Jag hade ringt på KLM och bokat ett flyg för juli och lady vid Tel. Har förstås av juni. Nu flygbolaget säger att jag måste starta en överföring, som jag nu från 70 nu kostar 110 €. När jag frågade hur en annullering av hela flygningen ser, fick jag

Hur mycket pengar överföras till barn att spara källskatt utan stress med Inland Revenue & quest;

Om jag överföra insättningar till mina barn, kan jag undvika betalning av källskatt under vissa omständigheter. Vad är det belopp med vilket jag kan göra utan att jag har problem med skattemyndigheten? Frågan har redan ställts och besvarats. Det är b