B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Utomlands överföring Betalning överföring & plus; Betalningar tyska konto 2013-05-02

Överföra pengar från utlandet till den tyska konto quest; Hur fungerar det och quest;

Advertisement

Hej!

Jag säljer olika halsdukar och har för första gången en köpare från utlandet (Turkiet)! Men jag vet inte hur man måste överföra nu och har nämnda första ingenting henne.
Om jag beställer från Turkiet får jag alltid denna multi-siffriga IBAN nej men hur fungerar det faktiskt tvärtom? Ta emot den då också en IBAN nej från mig eller jag har bara mina kontouppgifter ger så Kontonr blz?
Tack på förhand för hjälpen :)

answers

Den individuella IBAN kan hittas på kontoutdrag, eller erhållas från banken. För överföringar från utlandet genom en bank, dock ofta faller i avgifter, vilket sedan i ditt fall kanske kan överstiga priset på Schales. Men det finns alternativa sätt att skicka pengar utomlands, såsom Western Union (kontant) eller till och med Paypal eller Xendpay där allt sker på Internet. Jag tycker alltid roligt. Om Paypal är bara problemet att båda måste ha ett konto där, i syfte att spara överföringsavgifterna för banker. Dessutom efterfrågan, tror jag, också i hemlighet avgifter? Här är en länk som kan hjälpa till att överföra pengar till Turkiet och tillbaka ...
http://www.xendpay.de/privatkunden/T%C3%BCrkei

IBAN ersätter banken för internationella betalningar. Så bara IBAN-nummer (tar på kontoutdraget är) för överföring staten och vänta för mottagande av pengar.

För internationella betalningar du alltid behöver IBAN och BIC. Detta kan sedan enkelt överföra pengar din kund.

ge kunden IBAN / BIC, då de kan överföra (som du hittar på dina KTO-extrakt).

Alternativt finns det Western Union & Co, men detta förbrukar höga avgifter.

Om du hittar din IBAN uppgifter omedelbart, kan du även använda denna länk för att beräkna:

http://www.iban-rechner.de/

Related questions

Kan jag sätta min tyska konto quest pengar utomlands;

Hej! Det finns sätt att jag sätta in pengar utomlands för att min tyska konto? Bara utförs i Australien går (Work and Travel) kommer dock i början av nästa månad på Asien flyga tillbaka. Jag får i slutet av augusti men min lön för augusti i kontanter

Överför Schweiziska franc till tyska konto quest;

Jag har konsert Broderade för en konsert i Schweiz beordrade mig vad jag har gjort bra på en schweizisk biljett portal. Som betalning jag välja Transfer. Efter beställning mig en tysk konto (Commerzbank Frankfurt) har visat sig överföra. Valutan var

Fallande chef för om jag pengar från utlandet till Deutchland om mode & quest;

Hej! Jag har levt 3 år i USA. Jag har arbetat här och köpte ett hus. Nu ska jag gå tillbaka till Tyskland och sälja mitt hus och egendom. Jag måste naturligtvis överföras pengarna till Tyskland. Kontot i USA är ett checkkonto och i mitt namn och kont

Finns det förbetalda kreditkort för turkiska medborgare utan tyska konto quest;

Kan bor i Tyskland turkiska medborgare som fick ett förbetalt kreditkort ingen tysk konto? Vilken leverantör är bäst? Vad om kostnader? Landesbank Berlin har en prima Visakort förbetalt: https://service.lbb.de/portal/whitelabel/index.php?pid=3&reset=

Överföra pengar från utlandet till Tyskland

Jag är en student i Köln och ville ha en lägenhet i Tyskland till salu Min fråga är, min far kunde pengarna från utlandet till Tyskland för att mitt konto överföring bara sådär? eller om det finns åtgärder som jag måste vara noga med att koppla. prec

Ärvs i Frankrike och period; Trots nuvarande arv och passkopior, Credit Agricole konto inte upplöses och komma; inte överföra pengar och tid; Vad kan jag göra & quest;

Utan sk. Offenkundigkeitsurkunde en lokal notarie (acte de notoriété) eller europeiskt certifikat (certifikat européen framgång oralt), är banken inte heller aktiv. https://www.service-public.fr/particuliers/vosdroits/N19805 G imager761 Kan men alla

officiellt rapporteras att avvika en större utländsk betalning från utlandet på en här konto & quest;

Jag ska göra ett konto för en större banköverföring från utlandet (Sydamerika) och skulle det få ersättning. Men jag kan inte se igenom det hela. Har en sådan överföring inte är officiellt registrerade? Snabbare och billigare rådet att din juridiska

överföra pengar från ditt schweiziskt bankkonto till Tyskland & quest;

Jag har ett konto som har givits till mig av en nu avliden farbror några decennier sedan i Schweiz. Nu vill jag överföra till mitt konto i Tyskland krediten. Finns det då skatteproblem? Pengarna har aldrig beskattas i Tyskland, eller är det inte rele

Latinamerika bank kommer inte att överföra pengar och tid; Vad kan jag göra & quest; & quest; & quest;

Jag är inte säker på vem de ska ringa mig, så jag ville fråga om jag någonsin någon kan säga något om detta ämne gånger ... Min mamma sålde sitt hus i El Salvador. Pengarna överfördes till kontot för hennes syster. De ville sedan överföra det till mi

Överföra pengar och komma; med ett sparkonto möjligt & quest;

Jag ville beställa något eller en privat försäljning, köp. (Så har ingenting att göra med eBay, etc ..) Är det möjligt att man kan överföra sina sparkonto pengar? Online, eller gör det bara på bänken? (Gjorde hur ett sparkonto på Volksbank) och förvi