B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

banköverföring betalningar Transfer & plus; betalningar Konto ebay 2012-11-20

Överför påstås inte kom & quest;

Advertisement

Jag har något köpte tre veckor sedan på ebay och kort därefter överfört pengarna. Nu hävdar auktionsförrättaren, skulle han inte få pengarna. Vad kan jag göra?

answers

Gå till din bank och be en sökfråga. Banken kan sedan spåra vad som hände med överföringen. Antingen får en bekräftelse på att pengarna har kommit eller att något har gått fel.

Du kan bara göra en begäran om granskning av din bänk. en annan möjlighet att du har inte

Related questions

Om mängden av en Baukredites eller en konstruktion lån överförs till mitt konto quest;

Eller måste jag skicka räkningar och sedan få betalt belopp? Antingen du lägger räkningar innan udn beloppet kommer att släppas, eller om exponeringen är säkrad UDN inte träna för att träna som ska betalas, då kommer att betalas på kraven. bankerna ö

Direkt överföring till ett Visakort & quest;

Jag har ett Visa-kort som jag kan ta ut kontanter gratis. Är det möjligt att någon från ett utländskt konto pengar överför mig direkt till Visakort? Jag får pengar förrän nu alltid på den tillhörande bytesbalansen och sedan överför jag det därifrån t

Kan en överföring utan hänsyn gör & quest;

Jag har en vän som inte kommer från Tyskland, men är för närvarande här. Han har ett sätt att tjäna pengar, men om han vill göra en banköverföring till Tyskland kommer att kosta ganska mycket för honom, och det är också mycket komplicerad. Det är där

Finns det ett billigare alternativ till Western Union för överföring av pengar utomlands & quest;

Jag måste skicka en mycket liten mängd för att någon i Filippinerna. Finns det ett billigare alternativ till Western Union, som verkligen tar ca 10% av avgifter? Moneygram är en annan stor leverantör av penningöverföring ögonblick, men har liknande h

Om jag överföra utomlands och komma; När mängden & comma; Jag kommer att överföra och komma; konverterade & quest;

Om jag överföra från icke-europeiska länder, då blir det belopp som jag kommer att överföra, konverteras? Samma dag som jag förlust chicke överföringen eller endast när pengarna når den icke-europeiska betalningsområdet? Om så är fallet, hur lång tid

Skyddade tillgångar & quest; Mark på landsbygden odelbara och påstås alltför stora & quest;

Hej. Vår fråga avser Harz4 nedskärningar om sitt eget land påstås alltför stor. Vi får under några månader upp till kommande uppstart ytterligare hjälp (vår minijobb kan inte möta existensminimum). Vår bostad ansågs felaktigt som inkomster (pengar fl

Skall företagsskatt om du överföra egendom till maken & quest;

Måste affärs skatt som ska betalas när du överför fastigheten till make? Vanligtvis betalar du ingen verksamhet skatt, eftersom du sålt fastigheten till någon person. Undantag: Det går en trading estate. Då man inte betala handelsskatt för en försälj

Finns det en lagstadgad tidsfrist & comma; formuleringen av "halv &, omedelbart överföra" och halv; motsvarande & quest;

Jag har ett uttalande, var den andra och sista varning, betalas cirka 12 dagar efter mottagandet. På varnings ingen tidsram gavs. Nu får jag en advokat brev med ytterligare kostnader. Brevet ades på dagen för mottagandet av min överföring. Har jag ju

Gör det nu: Överför kredit samma dag & quest;

För mig är överföringen av sparbanken till Bank of Scotland fortfarande i 3 dagar. eftersom det. Har Varför läsa att krediten är att ske på samma dag ordern leverans. Eller är det inte möjligt? Gå göra det redan. Ring blinka överföring eller betalnin

Valfri återbetalning alternativ förra året inte används och komma; Överföring efter 2014 möjligt & quest;

Om du inte har använt en återbetalning alternativ förra året för bostadslån, kan du betala extra för det nya året belopp som återstår till? Möjligheten att ledig är alltid i allmänhet begränsad till året. För information tillgänglig i låneavtalet. De

2
Views
0
Ccomments