B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Investeringar Bank finans reklam utbyte aktiemarknaden och plus; Finans handel Stuttgart Träning 2012-08-01

Ordertyper på Stuttgart Börsen

Advertisement

Jag såg bara en PR-trailer i Stuttgart börsen som nådde mig över Finanztreff. "De bestämmer taktik - vi utför dem" det finns olika typer av order (stop limit "(SLO), den" dynamiskt stopp Order "(TS) och" en-avbryter-annan ordning "( OCO)) erbjuds. Men vad är detta för mig, när min bank eller min mäklare erbjuder inte denna typ av order, eller så kan du nu direkt hålla ett konto med Stuttgart Börsen som privata privata investerare?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

eftersom det bara hjälper mäklaren eller att byta bank. vissa banker har redan integrerat ordertyper av Stuttgarter offentligt. Om databasen inte erbjuder, skulle jag kolla med om eller när optionerna kommer. och annars skulle jag byta mäklare med exakt förutsättningen att det utför ordertyper.

vid www.brokertest.de även om du kan se på jämförelsen prestanda, ordertyper, men listan antagligen inte helt, eftersom det vid en bank, som leder dessa alternativ, inte tal i listan det.

Related questions

Att köpa företagsobligationer Börse Stuttgart: vilka kostnader är & quest;

Kan någon berätta för mig vilka kostnader uppstår när man köper företagsobligationer på Stuttgart Börsen mig? Börse Stuttgart krav för lån mindre än en promille som en avgift för ordern. Detaljer kan hittas här: https: //www.boerse-stuttgart.de/de/bo

För vem Floater Bonds & quest är;

Jag ser runt bara letar efter en ny investering. I Stuttgart Börsen, det finns många band som är intressanta. Jag har dock några av de obligationer som finns i där räntan är rörlig, så kallade. Floater. Vilken fördel har? För vem är särskilt lämpliga

Hur man hittar en strategi intyg på detta stora antal & quest;

Hej alla! Naturligtvis finns det många sökmotorer, filtersystem, etc. där du kan filtrera och hitta certifikat. Med strategi certifikat men jag har ett litet problem. Certifikatet måste vara från Stuttgart Börsen och har en löptid på 4 år. Då måste j

Vad är en investering i vindkraft för att hålla & quest;

Nyligen dök i Internet hög fönster, tyvärr jag inte kunde få någon mer info. Det var bara "investering i Windernergie, minst 100 € 8% ränta", då det var borta. Kan föreställa sig vad det var någon där? Låter illa, höger. Visst en hake här! 8% ga

Ström nu att investera det med energiomställningen känsla i miljöfonder & quest;

Finns det nu lovande, om du investerar i en miljöfond, eftersom prestanda på grund av den energi som övergången skulle vara bra? Varför denna fråga kommer en dag igen? ingen läser gamla svar här? Hm ... Aktier och fonder av solcellsföretag och i allm

Hitta bra kreditbetyg AA eller AAA

Hej, jag letar efter en god bindning med en rating på AA eller AAA. Den återstående löptid till max. vara 2,5 år. Räntan för att vara omkring 2% med en hastighet av ungefär en hundradel En högre avkastning till ett högre pris är inte ett alternativ.

Skillnad Admission & comma; Introduktion && semi; Införande av Värdepapper

Hej! Jag handlar direkt med avgiftsTidtabellerna utbyten och försöka kostnaderna för att ge företag som söker en notering, tvärtom. Här kommer jag till taxor i de olika tyska börserna upprepade gånger till begreppen godkännande introduktion och integ

Kreditbetyg B jämfört & period; Hur återställer jag till & quest;

om jag vill köpa obligationer från en B rating som en blandning, hur kan jag avgöra om B är välmenande eller företaget, men är bättre? Vad ska jag - förutom den välkända för mig i riskzonen som ett betyg - åttonde? Hur kan jag göra en jämförelse av h

Var kan jag köpa andelsbevis och strävan;

Jag nyligen något gelsen på vinstandelsbevis och beslutade denna typ av investeringar ett försök. Tyvärr kunde jag inte ge detaljerad information till min bank manager. Kan någon berätta för mig där jag kan köpa det eller det bank rekommenderas för d

& LPAR, Corporate & rpar; Bindningar & sol; Bonds: listan under & sol; 100

om jag de nuvarande utsläppen se mig på Stuttgart börsen, sedan göra en del av vissa obligationer, vissa under 100. Säga vad om kvaliteten / kvaliteten på emittenten från? "Referensvärde" som "neutral" värde skulle vara 100, eller hur?

0
Views
0
Ccomments