B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

hyresvärd hyresgäst motsägelsefulla Husförsäljning ägare förändring 2013-05-19

Oppositionen möjligt för hyresgäster och komma; om ägaren vill ha godkännande att sälja I & quest;

Advertisement

min hyresvärd tar från mig en förklaring om samtycke att sälja huset till en potentiell kund. Eftersom jag inte vet hur sedan med den nya ägaren kommer att vara i form av min hyra, hyra, eventuellt eget bruk, etc jag är emot. Kan jag därför emot och förhindra försäljning av huset så?

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Du kommer att säljas på varaktigheten kan inte förhindra. Förmodligen kommer att Auftrelung ett hus i ETWn och eftersom varje medlem har en förköpsrätt för egnahems.

Om man gör någon nytta, då fortfarande kan sälja werdeen, men det är ett längre skydd jobb.

Du måste ange om du fullfölja din föreslagna preemption inom kort, inom den tid som den tidigare ägaren har satt.

Om du tränar din rätt, är du skyldig lägenheten till det pris som köparen har erbjudit sig att köpa.

Förhandlingar du inte att stå.

Om du inte är fullfölja din första avslag på plats, då den släcks slutgiltigt UNG evigt.

Vad och när du hörs i opinionsundersökningar och hälsogruppen men inte i ETW och hyresrätt.

En förköpsrätt kan du ändå bara rätt om du var på tiden på grund av den WEG hyresgäst eller ditt kontrakt innehåller sådana.

Med eller utan ditt medgivande - är hyresavtalet säljs med. Och om du har en förköpsrätt enligt lag och upphäver det är ditt medgivande också onödigt.

Related questions

Avskärmning: New ägarens mäklare och kommer bo sälja och tid; Måste hyresgäster ut & quest;

Jag hyr en lägenhet som nyligen har avskärmas. Den nya ägaren har ett fastighetsbolag och vill lägenheten direkt sälja igen. Kan den presumtiva köparen för mig då säga när du loggar t.ex. uppehälle? Har jag någon rätt att stanna kvar som hyresgäst el

Skall hyresgäster termine avstå & comma; har när ägaren säljer lägenheten & quest;

Måste jag som hyresgäst refräng avbokning efter ägaren sålde fastigheten och framtida köpare har placerats på min hyra? Dessutom kan ägaren verkligen be om mer om han hade lägenheten av min hyra fritt kan sälja. Hyresgästen får endast uppfylla sina u

Kräver ägaren verkligen mitt samtycke till en hyra & quest;

I går fick jag ett svar på en av mina frågor, som gjorde mig mycket förvånad. Och det sades i svaret att hyresvärden kan höja hyran endast med ditt medgivande om det inte uttryckligen anges i avtalet. Är det rätt? Kräver hyresvärden att kräva mitt sa

Kan en efterfrågan hyresgäst 75 euro från ägaren för sightseeing på grund av försäljningen av huset

Vår hyresgäst har vägrat att lämna efter 2 månader att marknadsföra vårt hus mer Kaufinterresierten in i huset som 10 besök på två Moanten inte skulle uthärda. Du kommer att kräva från och med nu på 75 euro per besök och dra från hyran. Snabbare och

Brutna hyresgäster & comma; när framsidan av huset är is och förbipasserande rush & quest;

Finns det tydliga regler om ansvar om hyresgästerna ansvarar för vinterunderhåll i ett hus. Hos oss är det nämligen så att det är en plan för vem, när din tur. Ibland även utbytt muntligen. Dessa avtal bindande? Primär ägaren av huset är ansvarig. De

Ersättning till hyresgäster extrahera WG & period; Restaurering och period; Hur man bestämmer höjden & quest;

Jag bor i ett storstadsområde. Hyreslägenheter är dyra och marknaden väldigt tight, det vill säga: du får en bra hård ny hyreslägenhet. Jag bor en lång tid (5 år) i min lägenhet, nu ska renoveras hela huset. Därför är alla hyresgäster är ute. Jag är

Kan en av NK saldon 2014 retroaktivt ännu lägre för 2015, hyra och återta pengar från ägaren eller har på annat sätt debitera & quest;

Allmännyttiga räkningen 2014 kom på 30/12/2015 (så sent som aldrig) och gav en kredit på cirka 360, - Euro. Jag är sedan 2015/08/01 pensionär genom tvångs pension av arbetsförmedlingen, så fick min sista betalning för juli månad i slutet av juni 2015

Vattenskador i källaren - hyresgäster - som är berättigad till den resulterande skadan till & komma; Hushåll & quest;

hur den beter sig när en hyresgäst helt på grund av dåligt väder källaren igång? Kläder, elektriska saker u. Härmed värdelös. Betalade hemförsäkring? Eftersom det bara finns en liten, om du har försäkrade faror: http://www.versicherung-vergleiche.de/

Hur kan jag som en hyresgäst för att säkerställa & comma; att hyresvärden depositionen hållas i deposition & quest;

Hur kan jag göra så en hyresgäst som hyresvärden depositionen hållas i deposition, om han vill ha några sparkonto som en insättning? Här extraherar ett svar från 06/05/2012 från mig: Det är upp till hyresvärden för att bevisa att upprätta insolvens s

Jag vill insättningen från mina hyresgäster komma tillbaka inte av innehavaren och period; Är detta lagligt & quest;

Min ägare tycker jag bör klargöra återbetalning av depositionen av mig kvasi internt med min hyresgäst som sedan ska betala mig detta. Kan hyresvärden det? Jag vet att min hyresgäst, för lite och har i åtanke några, om jag kommer att se pengar någons