B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-17

Opposition mot underhållsbidrag kommunikation eller föredrar inte & quest;

Advertisement

Hej alla!

För några månader sedan frågade jag frågan om avdragsgilla kostnader från intäkter när de ansöker om barnbidrag.
FYI här kanske: räkningen från den bärbara datorn också helt utebli som den angivna bostadsbidrag till mina föräldrar!

Idag kommunikationen kom. För det senaste året bidraget beviljas och betalas. Det finns dock ingen rätt för detta år, eftersom jag inte längre befann mig i den första examen eller i utbildning. Jag har dock gjort förra året exakt samma grad som i år. Skulle det vara lämpligt nu detta bättre att inte prata, eftersom det kan hindra kommunikationen ändras till min nackdel?

För bakgrunds:
Jag har gjort en utbildning 2006 av 2009.
arbetade från 2009 till 09/2010 och 10/2010 äntligen börjat en uppdaterad studie.

Tack för ditt svar!

answers

Idag kommunikationen kom. För det senaste året bidraget beviljas och betalas.

Giltigt meddelande. För år 2011 har slutförts och inte längre ett problem.

((På kanten meddelanden: En bärbar dator med inköpspriset netto under € 410 helt dras, är korrekt, men det betyder inte att Manchee familjen kassakistor Huruvida bostadsbidrag till föräldrar var verkligen tillbaka (osannolikt) så kan du faktiskt av intresse återigen kolla kommunikation ... kanske också men inte inser det och de andra annonseringskostnader redan var tillräckliga.))

År 2011, gjorde det ingen roll för KGeld, vilket nummer utbildning att göra.


Från och med 2012 antalet utbildning är fortfarande stort sett densamma. Mängden intäkter och hänförliga kostnader från 2012 kunde inte bry sig mindre.

Men det är sedan början av 2012 från det andra utförandet (läran visade redan en färdig yrkesexamen) på den bisyssla (Job) är inte i drift under mer än 20 timmar / vecka. - Eller är utbildningen inte längre i förgrunden.

Det finns dock ingen rätt för detta år, eftersom jag inte längre befann mig i den första examen eller i utbildning. ....

Detta är så (se ovan) Mischief av byrån. - Om du inte överskrider den 20h Limit. Sedan de hade rätt.

Opposition mot underhållsbidrag kommunikation

Invändning mot Festsezung 2012 Skriv! - Och i tid !!!


Rättsliga bakgrunden: § 32 inkomstskattelagen; det särskilt punkt 4, meningen 2

http://www.gesetze-im-internet.de/estg/__32.html

Hej, här är en länk till din fråga: http://www.dgb-jugend.de/studium/dein_geld/kindergeld mfg K.

Så barnbidraget betalningen är inte beroende av den ursprungliga. Istället är endast relevant som ännu inte har fyllt 25 och är densamma även i utbildning.

Därför vill jag vädja.

Related questions

Underhållsbidrag, inte tillräckligt applikationer återbetala & quest;

Hej! Jag är för närvarande arbetslös fram till mars och har vardag skrivit och skickat, men jag förstår inte varför jag inte hade producerat tillräckligt dokument applikationer. Jag har under de 5 månader (mars-juli) skickas och upptäckt mer än 8 ans

Måste betala underhållsbidrag även när gemensamt skuld & quest;

Hur är Settle, om du har gemensamma skulder från äktenskapet utan att betala efter en separation barn stöd till modern, men skulden debiteras ensam. Kan vi träffas här ett avtal som stöd barnet inte behöver betalas? Snabbare och billigare rådet om fa

Underhållsbidrag trots barn med make & quest;

Hej! Jag hoppas dasmir en kan svara på min fråga. Jag flyttar för mig alltid ett år senare, barnet stöd eftersom min make hans lön är inte alltid densamma. Nu min fråga. Jag har varje år sedan få mitt barn stöd, trots att jag är gift. Mach också min

VB & comma, L ingen kommunikation & comma; vad gör & quest;

Tjänstepension för lärare, pension ansökan som avses i april, den 1 augusti i pension, be om hjälp om dessa frågor: 1. Vad som ska göras, vem överklaga klagomål eller överklagande, täcker kroppen kräver ständigt nya kompletta ansökningsformulär (som

Ska jag GEZ utfärda en debiteringsauktorisering eller föredrar inte & quest;

Ska jag GEZ utfärda tillstånd för direktdebitering för avgiften, eller föredrar att inte, och överföra även när räkningen kommer? Geoff Harpers rätt, är GEZ legitim, eftersom du faktiskt kan hända så mycket. Men det har varit tillräckligt situationer

Måste arvingar underhållsbidrag till ex avlidne pay & quest;

Om enades under en skilsmässa underhållsbidrag, måste de sedan betalas av arvingar, om inte arv är tillräcklig? Om så är fallet, hur länge, som faktiskt kan gå genom taket! Precis som det är i lag: http://dejure.org/gesetze/BGB/1586b.html ja, ännu bä

underhållsbidrag tillägg tillsammans med bostadsbidrag & quest; Tillstånd beviljas & quest;

Hej! Jag är gift och har en barn (7 år). Senaste 6 månaderna jag var som Alleinverdienerin (ca 1400-1700 Net tjäna). Min man är arbetslös och 14 år 0,08. 09 hans arbetslöshetsersättning redan är inställda. Jag gick till mammaledighet Datum 18.07.09.

Mastercard eller VISA - vad föredrar du & quest;

Vilka kreditkort är bättre eller har större acceptans? Visa eller Mastercard? Bättre det troligen inte riktigt. Tänk på 90%, samma accepterar. Och de villkor som bestäms ändå din bank. Om du är så platt söker kreditkort, det spelar ingen roll, eller

Uttalanden Laddar Bausparvertrag inte kallas & comma; Opposition efter 14 dagar ännu inte möjligt & quest;

Min dotter berättade idag att i slutet av ett sparavtal, är alltid en försäljningsavgift, procentuellt sett i kontrakts belopp som skall betalas. Kan du lägga upp period av 14 dagar fortfarande motstånd mot insats fördraget, eftersom du inte informer

Underhållsbidrag mellan skola och utbildning & quest;

Hej, har min brorson precis slutat skolan och har ansökt om att en operation av en lärlingsutbildning. Problemet var att utbildningen sker i 2012 togs redan, men han skulle få för 2013 (augusti). Han är nu, naturligtvis, leta efter alternativ ännu, m