B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-07-26

Online-registrering Schufa: Jag kan omedelbart se mina uppgifter och uppdrag;

Advertisement

Jag har begärt en konsument rapport i schufa efter sista råd. Men nu kom ett brev som de behöver kompletterande handlingar (registreringsbevis, kopia av ID-kort, etc.). Jag behöver information, men så snart som möjligt. Om jag registrerar dig idag, kan jag se mina uppgifter omedelbart, eller behöver då också först samtliga handlingar tills jag kan se mina uppgifter?

answers

Särskilt pengar du vill komma åt. även identiteten kontrolleras, eftersom jag annars skulle teoretiskt tillbringa min granne själv UDN se hans data.

Det borde väl inte vara.

Du måste betala avgifter, som sedan kan bekräfta att posten din identitet bakom och sedan får du ett kort i kreditkortsformat till de olika bokstäver / siffror kombinationer visas först. Bland dessa krävs när du registrerar tre som extra säkerhet för din åtkomst. Om du behöver information med kort varsel, gå till sidan av Schufa och titta för att se var närmaste regionkontor. Där har fått gå nu och få på kortast möjliga tid för avgift på 7,80 €, informationen trycks ned en gång i handen

Du måste betala först, sedan får du tillgång

NO kan du inte! Jag var också av den åsikten än jag registrerade mig där och det betalade ett årligt belopp för att kunna kontrollera mina uppgifter. alla bara humbug och INBRINGANDE.

för 7,80 euro får du dina data som skickas skriftligen till hem och det är vad du verkligen vill veta. Du kan begära att nätet anfordern.geht inom en vecka.

Related questions

Kan jag Schufa kan radera mina uppgifter och uppdrag;

Den schufa har ännu inte redo information och data om mig. Kan Schufa det ändå? Jag Schufa aldrig gett mitt tillstånd, så att de kan samla in några uppgifter om mig. Kan jag begära att alla mina data raderas, även om jag registrerat det negativt? Sna

Skriftlig självutvärdering vid Schufa - kan du ta reda på vem har begärt uppgifter och uppdrag;

Jag vet att du kan få en skriftlig självutvärdering han beid Schufa, för att samla information om posterna i en. Kan du se vem som har begärt uppgifterna om möjligheten? Om begäran är nciht redan tagits bort, kan du se det. Om till exempel begära en

Checkkredit med Schufa poäng 80 & percnt; & Quest;

Hi folks, Jag är på min bank för cirka fem år kund. I början hade jag en Diporahmen av € 4000, men minskade gradvis på grund av brist på kontanta överföringar till noll (grad). Nu har jag en ganska frisk månadsinkomst som ska möjliggöra en högre elle

Uppgifter om sina egna uppgifter i schufa och vad kostar det och quest;

Jag hörde att du kan söka i Schufa enkelt sina egna aktuella data sedan våren. Är det mitt på nätet och kommer att kosta något? Den Schufaauskunft du kan skriva till webbplatsen för Schufa ordning och sedan får du en gång skickas per post eller gör d

Min Schufa Kärn sjunker & comma, varför & quest;

Jag hade en 11 månader Schufa poäng på ca 98% nu endast 91,7%. i tid har 7-8 begäran om köp på grund inträffat som också godkänts och otillåten kredit fråga jag klagade .En inkassobyrå har gjort en begäran om mig han är på väg 70 € tillbaka bok Aral

Online låneansökningar

Hallå Jag ville ta reda på om olika priser för online-lån. I efterhand har jag läst att dessa krav kommer i Schufa. Så länge de lagras där? Var kan jag se min Schufa? Om dessa poster raderas sedan - raderas sedan för evigt och uppenbart för någon län

Schufa poster själv bort & quest; & quest; & quest;

Hej, jag har hört och läst att man har möjlighet att negativa Radera Schufa poster själva. Fråga 1: Fel ???? Fråga 2: är den juridiska ???? Frage3: Om så är fallet, hur fungerar det och det är mycket dyrt ??? Hej! ja det går så här. Skriva en bok med

Schufa meddelanden med Internetbank programvara "och halv, StarMoney" och halv; obegränsat tillgängliga & quest;

Jag faktiskt inte tror på Internetbank programvara, eftersom jag frågar mig alltid, vad är den exakta innebörden av det. Nu har jag läst att du ska Schufa meddelanden kan få med programmet "Star Money". Det är inte dåligt i princip. Men detta är

Vem har tillgång till alla mina data Schufa & quest;

Det faktum att bankerna har tillgång till vår kredit bureau uppgifter jag vet. Men hur är det med andra företag, till exempel bilhandlare? Kan se också min förmåga att betala för dem? Var uppmärksam på T & C (Villkor), finns det samtycke till schufa

Vilken information inte lagras av schufa & comma; eller vet att alla konton Kommunikation & quest;

Bli ett sparkonto öppningar som rapporteras till Schufa? Hej, har schufa inte så mycket kopia som alltid förutsätts. Huvudsakligen namn och adresser, men inte lagras information om kontosaldot, arbetsgivare osv Här är några fler detaljer: http: //www

0
Views
0
Ccomments