B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Investeringar lager börsen Exchange & plus; Investeringar IPO Flatex mäklare Flatex 2013-10-22

Online Broker Flatex kommer att gå allmänheten och quest; Skulle aktierna köpa & quest;

Advertisement

Den Kulmbacher mäklare Flatex vill gå allmänheten. Ska vi komma in och köpa aktier?

answers

Jag tror att det har potential.

Se även följande länk till:

http://www.aktienboard.com/forum/f52/flatex-onlinebroker-meinungen-t94634/2

Jag hade läst innan löne veckor i pressen. Jag hittade mycket "små". potential ges på ett säkert sätt. Men jag personligen inte gillar att Zockerei luktande papper.

DT. listas i samma "industri" och är verkligen inte en dålig investera om lönen börjar stiga igen. bästa tider se under de senaste åren. Jag tycker imponerande.

Related questions

Har 2 Online Depåer nominerad maxblue eller flatex - vad skulle du råda mig & quest;

Jag vill ställa in en online insättning mig äntligen på kortlistan jag maxblue eller flatex. Vad du tycker är bättre? Jag ser fram emot råd. Vad värdepapper (aktier, obligationer, fonder, certifikat, teckningsoptioner eller?) Du vill köpa? Några av d

Top Online Broker

Jag har följande online mäklare kända: (1) maxblue (2) DAB (3) citibank (4) ING-DiBa (nyligen) Jag anser personligen (2) för den mest innovativa system, (4) verkar bra, (1) har under många år helt enkelt nästan oförändrad och ger lite innovation, (3)

FX & comma; Online Broker & comma; Inkomstskatt och Elster 2009

Hej kära forummedlemmar, vid framställning av självdeklarationer av 2009, jag har några frågor: Som en amatör handlare i valutahandel gjorde jag 2009 350 EURO vinst per år. Det betyder att jag var under € 601 märket. Om jag nu med utländska mäklare k

Finns det något som en online-kalkylator för att beräkna kostnaderna för skilsmässa & quest;

Vet du något som en online-dator med vilken du kan beräkna kostnaderna som sannolikt kommer att komma till en i händelse av skilsmässa? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de J

Jag behöver för Online Banking på Volksbank Odenwald nu Tan generator & quest;

På hemsidan för Volksbank Odenwald är för Internetbank att man bör be om Tan generator. Behöver jag från att kunna göra Internetbank omedelbart. Jag fick det rätt? du får olika generatorer solbränna. för närvarande är sm @ rt tan optisk process ett a

Är det & comma; att vissa online mäklare för optioner och CFD manipulera kurser & quest;

En bekant har hävdat att vissa online mäklare ändra påstås priserna på optioner och CFD till deras fördel, om de agerar som market maker. Tror du att något sådant är verkligen möjligt? När allt kommer omkring, skulle ha men BaFin ett öga på något, el

Hur länge ett online-handlare är tillåtet att lämna med återbetalningstiden & quest;

Jag återvände några produkter en order 6 veckor innan och att en bekräftelse men fick ingen återbetalning. Hur länge en online-återförsäljare kan alltså vara dags? Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater. Begä

Kan jag handla aktier flatex helgen & LPAR, OTC Trade & rpar; & quest;

ohen text .... Ingen helg går inte. Kontorstid kan hittas på Flatexseite. Annars Flatex men stor så jag har goda erfarenheter med Flatex. Verweiße göra detta Blogeinrag (http://www.valueblog.de/?p=1027). ! Snowcake: Här hjälps: https://www.flatex.de/

Små företag och lika; Gebrauchtwagenhandel & plus; Online Store Automotive Parts & lika; Differentialkontroll eller inte & quest;

Hej! Jag vill jag grunda ett enskilt företag på handelskontoret igår och frågade om det skulle Gebrauchtwagenhandel + registrerings + Online bilreservdelar möjligt Nya / använda produkter införts i handels certifikat. Den charmiga personalen tittar p

Är online-PDF uttalande motsvarar en levererade skickas Utdrag & quest;

Jag får från min bank för min motbok skickas fortfarande ett utdrag, men allt annat som checkkonto är här i last'm inte säker på varför jag fortfarande få post för motbok. Men vad om mig interessier veta om att extrahera e-post och det skrivs ut utdr

0
Views
0
Ccomments