B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-18

Om vid uppsägning av fyndigheten eventuella kostnader betalas & quest;

Advertisement

Anta att jag vill ha min insättning lösa eftersom jag vill sälja mina värdepapper och avgifter inte vill betala, så jag behöver för att lösa depån eller avgifter (t.ex. avslutande avgifter, etc.) betala? Får jag det fulla värdet av mina insättningar betalas som den visas eller dra det från något?

answers

Jag är inte helt säker på vad som avses med "toll". Det är ordningen kostnad? eller kontoavgift?

du vill vara depå upplösas i nämnda mening, då man inte komma runt det, alla depåvärden till salu. försäljning fritt att falla. efter några dagar, är försäljningslikviden redovisas som valutadag.

i lösningen av det belopp som visas sedan görs tillgänglig genom referens konto. depån är således löst. vilken depå i sig kostar ingenting.

Related questions

Förändring i pension av en fast ränta på fondandelar - är för kostnader betalas & quest;

Jag fick rådet att ta en pensionsförsäkring med fast ränta. Från variationen i fondandelar mig försäkringsagent inte har rekommenderat att de därmed skulle kunna uppnå lite mer Rendiote. Men självklart finns det möjlighet att omvandla ett avtal. Så d

Om jag min systerdotter en lägenhet ge & comma; måste senare hyra och period; mitt hem kostnader betalas & quest;

Kan min systerdotter genom en donation kan möjligen werden- underhåll betalt för mig senare till avtal reglera deras fördel? Eller snarare inte överförts under sin livstid? Din systerdotter kan inte vara anhöriga, om det handlar om din vård hem ....

Kapitalförsäkring förtid avsluta och komma; Återköpsvärde betalas & quest;

God kväll, Jag har det tillfällen ne fråga, och även om jag har funderat min KLV förtid avsluta. Hon har varit igång sedan 1998 och har en garanterad inlösenvärde på ca 19.000 €. Om 19.000 € betalas vid förtida uppsägning, eller dras några kostnader

Utgiftsrapport: uppsägning möjligt och komma; om fel & quest;

en bekant har "slösat" på hans bekostnad rapport och missbedömde till hans fördel. Det kommer ingen stor mängd, men nu var han upp utan uppsägningstid. Han finner de våldsamma protester, det var ett misstag utan avsikt. Om uppsägningen legit? De

Måste administrativa kostnader betalas vid uppsägning av livförsäkringar till slutet av termen quest;

Är det sant att ett fall av förtida uppsägning av ett livförsäkrings administrativa kostnader kommer att faktureras förrän det officiella slutet av livförsäkring, eller behållas av kontanter återköpsvärde vara? Administrativa kostnader inte, men förm

Är det & comma; att kostnader bosättningar upphör efter 12 månader och du inte måste betala & quest;

Eller är det en myt? Uppgörelsen måste fastställas inom 12 månader, annars förverkas anspråk på en ytterligare betalning (som måste konton skapas UDN en balans måste betalas ändå). Viktigt förverkade påståendet, så det är inte så säker på att preskri

privat insolvens sedan 2011 relaterade kostnader från 2011 till 2012 WS Jag måste betala & quest;

am nu därmed sammanhängande kostnader get-där jag muss..und nu efter ännu inte fått från 2011, redovisade kostnaden tillsats av extra kostnader i 2013 --- mer än € 1500 ..... hur ska jag be bezhlen det sedan 2011 i personlig konkurs, har Snabbare och

Jag får flytta kostnader u & period; Renoveringskostnader som ALG två mottagare av byrån betalas & quest;

betalas omlokalisering kostnader för renovering vid flytt? ALG två mottagare. Att flytta är ändå möjligt endast om byrån godkänner. Vid detta tillfälle också kommer att klargöras om kostnaden. En ALG II får underteckna inget kontrakt mottagare, om de

Bogsering kostnader betalas & comma; Om din bil innan ens gå bort & quest;

du måste betala för kostnader som inte istället hittade bilen bogseras? Måste jag betala om jag kan gå bort redan innan bärgningsbil anländer? Svar: Den så kallade "dumhuvud" kostnad. Skall betalas av olaglig parkering, om han har orsakats av de

Fortsätta att betala med ett kreditkort för en flygbokning på Internet kostnads ​​något & quest;

Fortsätta att betala med ett kreditkort för en flygbokning på Internet kostar en extra kostnad? Ja, tyvärr. Jag förstår att flygbolaget har en fri betalningsalternativ att erbjuda (som vanligtvis debitera), allt annat kan kosta något. Och det kostar