B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-04-28

Om något ändras på underhållsskyldighet och komma; Om barnet är 18 år och LPAR, barn bor på rpar mor &; & period;

Advertisement

Om något ändras på underhållsskyldigheten av fadern när barnet är 18 år gammal men fortfarande bor med sin mamma och är i utbildning? (High school och efteråt. Study)?

answers

som jag förstår det, slutar med slutförandet av den 18: e tjänsteår underhåll och det går Barunterhaltspflicht. Detta ska beräknas enligt inkomster och tillgångar BÅDE underhållsskyldig. § 1606 BGB. Barnet kan behöva, till exempel, att underhåll / hon kommer att betalas ut direkt till honom och inte till den förälder som barnet bor. Dessutom kan barnbidrag betalas ut på begäran direkt till barnet.

Jag ser förändringar på grund av Dusseldorf tabellen (http: //www.olg-duesseldorf.nrw.de/07service/07_ddorftab/07_ddorf_tab_2011/Duesse ...). Betalningarna stiger.

Om du tjänar mer, skulle du betala mer.

Related questions

kan jag tvinga min far att arbeta

kan jag tvinga min far att söka arbete så att lata säck slutligen gör sitt bidrag underhållande och inte min stackars misshandlade mamma måste betala för allt. Dessutom kommer jag snart att studera och någon har fått min lägenhet, betala bil osv! Sna

Kan jag ange mitt barn på skattekortet även om vi inte längre använder relation & quest;

Jag har ett barn från ett tidigare förhållande. Men vi inte längre bor tillsammans och även bär ingen relation med varandra. Underhåll måste jag betala och undrade om jag inte kan komma in i löneskatt klassen mitt barn? eventuellt Det finns alltså fl

Gräl med föräldrar - Stöd till studier genomförbara & quest;

Jag ständigt grälar med mina föräldrar, särskilt min far. Jag vet inte ännu om mitt påstående. BAföG. Men ska jag får ingenting och inte betalar min far, vad jag kunde göra då? Fadern stämma? stämma om emission av barnbidrag? Hur mycket du vill betal

Underhåll i studier av över 30 års

Vår son kommer att slutföra en high school på andra chans med knappt 28 år. Tidigare har han gjort high school, abgeleistet militärtjänst och avbröt en lektion innan examen. Betydande yrkesverksamhet: ingen. För en high school på andra chans han hänv

Avslag på bostadsbidrag

En god vän, som bor med sin dotter i en liten hyrd Althaus, var hennes ansökan avslås på bostadsbidraget på grund av att den har mottagit en tilläggsköpeskilling om barnbidrag (efter separation från sin make). Barnbidrag måste men så vitt jag vet, me

Lohnpfändung & sol; Anfallsskydd konto

Hej Alla, den ursprungliga situationen är följande: På grund av en misslyckad självständighet jag har skulder. Nu tycker jag mig tillbaka i ett anställningsförhållande. Det genomfördes en lön kvarstad på min arbetsgivare. Lt. Kvarstad bord kunde grip

Hedge mot sjukvårdskostnader med sina föräldrar

Jag hörde från en kompis att betalningarna för vårdhem moderns går in pengarna på rätt sätt. Mina föräldrar är drygt 60 och fortfarande kraftig, men man vet aldrig. Hur kan man göra något för att undvika att förlora underhållsskyldighet och betalning

Barn Mor i Hartz IV överens med werdendem Far & comma; inget barn underhåll betalas & comma; gör det & quest;

Nyligen hade fallet: barn mor Hartz IV hänvisar i 3 månader gravid, kommit överens med den blivande fadern att detta måste stanna underhåll för barn. Jag så att detta inte kommer min, eller skulle det wirkich om de vill ha för barnet inga ekonomiska

Underhåll för ex-fru - är inkomster den nya partnern med beräkningen & quest;

Om vid beräkningen av underhållet anspråk på inkomst av den nya livspartner med i inkomster gäldenären? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de I princip inte. Påståendet underh

Hur är den delade barnbidrag när främmande parets ett barn får och tid, och tid, och tid;

Hej Radgebende, min lever åtskilda fru och jag har någonsin ett barn i hushållet (en för närvarande dras till mig). Den tidigare bärs enbart av mig underhåll var tills nu fortfarande ogrundad (från socialtjänsten) nu begränsad till ett barn (min fru

0
Views
0
Ccomments