B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hartz IV dotter SGBII ALG ALGII behöver gemenskap ALGII & plus; Bedarfsgemeinschaft 2013-01-18

Om min dotter och LPAR; 19 & rpar; & comma, ingen Hartz IV & quest;

Advertisement

Jag är en ensamstående mamma och jag har i den lyckliga situationen arbete.
min dotter 19 liv med mig, sker med träning och sedan har en anställning på ett hotell
hade ett halvt år, är nu utan arbete sedan 1.3.09, föreslås få ALG 1 från 127,50 per månad.
det är nog lite, eller hur? Vi har begärt kg.
är laglig, det får så lite, eller kan inte ansöka om Hartz IV det
många av burken i detta avseende att hjälpa oss, tack vare den
SH

answers

Den med det omgivande samhället behov jag tvivlar på det. En underhålls skyldighet att civillagen till 25 Lj., Respektive framgångsrik samhällstjänst den första utbildningen. I grund och botten någon hört högt SGB II till åldern av 25 ly att gynna samhället föräldrar -. Jag skulle ha klargjort detta genom en motsägelse av begäran (och eventuellt avslag). I vilket fall som helst, ska din dotter accepterar hälftige hyra!

Begäran om ALGII (Hartz IV) kan din dotter naturligtvis ge, men det gemensamma företaget förväntas om det finns att använda ditt innehåll på alla anspråk, eftersom dina två bildar en gemenskap av behov (som dotter är under 25 år gammal), men lämnar in ansökan, sedan se din ja vad som kommer ut. Den ALGI beloppet beror på de senaste resultat, som kommer att vara då förmodligen tyvärr varit mycket låg!

Som dotter bor med dig, utgör en så kallad community behov. Om din inkomst är så att du har tillsammans mer än den ersättning, då det ser slaget. Men även om din dotter skulle leva ensam, måste du skjuta dina pengar, hur mycket skulle också bero på din inkomst. Du kan också vilja fråga, till exempel vid Diakonie där ditt syfte råd och stöd får

Ge gånger dina nummer här:

http://www.sozialhilfe24.de/hartz-iv-4-alg-ii-2/alg2-rechner.html

a. den då redan hade en antydan om vad som skulle vara möjligt.

Related questions

Min dotter och LPAR; 18 & rpar; att hyra tecken - laglig & quest;

Hej! Jag flyttade in i en ny lägenhet nyligen med min dotter (18). Även om min dotter får underhåll från sin far, men är fortfarande en student. Nu kräver ägaren att det kallas bredvid mig på hyresavtalet för att säkra bättre, antar jag. Jag ville fr

Företagets bilar och komma; andra bostad och LPAR, Property & rpar; & comma; flera resor hem & quest;

Hej Alla, Jag kommer nästa år på ett nytt jobb; Detta är ca 80 km bort från min primära bostad. Jag får en tjänstebil för privat bruk. Det breda utbudet skapar naturligtvis en betydande skattepliktig penning. Jag undrar därför zuzulegen ett andra hem

Håll ett efterskotts & LPAR, ALGI & rpar; kvittas mot Hartz IV & quest;

Jag får nu efter en mycket lång verkningstid en ytterligare betalning ALGI. Samtidigt är jag dock HartzIV mottagare och byrån vill nu mina pengar så länge HartzIV utsätta tills jag har uttömt ALGI efterskottsbetalning. Jag tror att det är inte är kor

Min dotter och LPAR; 15 & rpar J; & comma; vill ha en Mini jobb för 400 E göra och tid; Hur påverkar detta på barnbidrag från & quest;

Min dotter kan fungera i en mini jobb och skulle 400, - Euro tjäna. Skulle 400, - på barnbidrag påverka Euro? Behöver jag dessa inkomster någonstans? Minijob gräns är 450, - € per månad. Inkomster som ett barn har ingen Einlfuss på barnbidrag. Oroa d

Far dog & comma; Endast Mor & comma; Dotter och LPAR; 18 & rpar; och son & LPAR; 21 & rpar; förblev & comma; begära statlig finansiering & quest;

God dag, som nyligen far till min flickvän har avlidit i en arbetsolycka, nu bor i huset, bara modern, dottern (18) och son (21). Dessutom har familjen (kan byggas delvis) byggt sitt hus i ca 3 månader Vilket tillstånd subventioner, familjen varlange

Är uthyrning av bottenvåningen lägenhet mitt inre dotter och LPAR, 3 & rpar Ki; & comma; relevant strävan när hyresavtalet och skatter &

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Om det är inte helt eller delvis är en omotiverat överföring, men hyresavtalet vanliga kraven för en sådan och den avtalade hyran lt. 21 punkt

Hartz 4 dotter och LPAR; 16 & rpar; drar till Fadern

Min dotter (16) dras från vår Bedarfsgemeinschaft Hartz4 till hennes far. Jag har ensam vårdnad. vad händer nu? Måste jag från min lägenhet (580,00) Kan ansöka om fadern för vår dotter Hartz. 4 Ska jag ge honom full vårdnad? Måste jag betala underhål

Dotter och LPAR, 7 & rpar; förstört när du spelar skivan från grannar

Nabend! Idag var vi inbjudna till en vän födelsedag, Min dotter (7) har spelat (detta är på garage tak) med andra barn utanför i trädgården, samtidigt som kastas med små stenar! Tyvärr har de inte vet att ner grannarna har ett fönster i omedelbar när

Kan dotter och LPAR; 45 & rpar; Växla till fader PKV GKV i döden & quest; Var försäkrad genom sin polis och exkl;

En far (72) dog två dagar sedan. Fadern var i PKV och var då läkare. Dotter (45) och barnbarn (12) har varit på fadern eller farfar i PHI. Nu detta skulle ändras i den lagstadgade sjukförsäkring eller en mer gynnsam PKV. Är det möjligt? Extra uppsägn

Min dotter och LPAR, Student & rpar; 2009 hade arbetat - Måste jag ange skatteutjämnings & quest;

hade förra året ett par veckor (totalt sex månader som arbetar tillsammans (med skattekort) anger jag här i Lohnsteuerjahresausgleich eller betalas ut på grund av obetydlighet allt, eftersom de förtjänar inte mer som 80 € (månadsvis) - Min dotter (st