B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-16

Om man tittar på en elev göra en Bausparervertrag & quest;

Advertisement

answers

Trevligt att eleverna har pengar. Jag var det att inte ens pengar för frisören. - Fast insättning skulle vara mitt tips - Bausparvertrag kommer förmodligen bara att vänta om du vill köra en långsiktig tillgång planering och byggande. Det kan vara att på grund av den goda gamla sparavtal fortfarande har sin plats.

Jag avstod i finansiell rådgivning mitt universitet. Beroende på hur mycket pengar du har, skulle jag hellre investera i en rimlig besparingar kontrakt än i ett sparavtal. Den kommande faktiskt ändå alltmer omodernt ..

Student med sparare - intressant koppling - men skämt åsido - sparare har minskat något omodernt.
Jag skulle annars -Z Spara. B. Bank sparkonton eller fast ränta.

Men varför inte? Du får en viss ålder en ökad sparkvot som garanterat dig. Dessutom kan du få även besparingar anställdas ersättning och bostäder bonus. Och om du sparar inte så intresserade och du hellre avsikten har i 8, 9, 10 år att förvärva egendom, då kan du få en billig Dahrlenszinssatz nu. Således jag skiljer sig från deras åsikt. Vad ska man göra något annat, om du bygger senare tider, vill köpa? Dessutom kan du också nypa till de pengar som sparas på det.

Jag antar att nästan alla från kontrakt spar, varför skulle jag råda till en student.

Nej, som redan föregående talare (författare) Jag finns också på sparplaner, fond eller liknande.

Så jag skulle göra beror på vad eleven har innan: Han ne flickvän vill, omedelbart efter examen eller bygga redan köpa ett hus, varför inte. Vi har nu, men ingen aning om hur i 5 år, räntan under byggtiden är. Så att han kan lägga ner 40% av besparingarna, få ett lån, och kan komma igång. Och så länge han studerar, han säkert bekommmt huset bonus.

Så jag tror att det är bättre att investera sina pengar i fast insättning. Avkastningen blir högre, sparavtal enligt min mening inte längre är lämpliga.

Satsa i stället för kooperativa banker i kooperativet "Genotec". För endast € 10.000 bankas summa (med möjligt 35,8% staatl.Zulagen) kan du ha en Eigentumswohung eller köpa gebr.Häuschen. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
_

Related questions

Kan du bo med föräldrarna sjukförsäkring & comma; Om du har en elev 400 Euro Jobb & quest;

Kan eleverna i sjukförsäkringen (familjen försäkring) förblir föräldrarna, även om de utför en 400-euro jobb? Lite differentierad måste se det redan. Den behåller status studerande, om du regelbundet arbetar mer än 20 timmar och förblir under gränsen

Måste hämta kontoutdrag eller är det och komma; Om man tittar på pengar på nätet utseende och quest;

Om du gör Internetbank och sedan finns leta efter konto intäkter, är det alltid aktuellt och informerade. Detta skulle fortfarande vara tillräcklig. Men jag har hört att en ytterligare kontoutdrag måste hämta och det bara är inte tillräckligt, om man

Gemensam studie lärare och elev - Jag kan lösa & quest;

Hej! Vem vet om det och kan hjälpa mig: Jag är lärare och jag bor med min pojkvän (student, grundutbildning, heltid) tillsammans i en 3-rumslägenheter. Enligt de nya reglerna, jag kan som lärare, eftersom jag "inget annat arbete finns" gör hemma

Vad är den genomsnittliga månads bidrag till elev & comma; lagstadgade hälsa & quest;

Jag har återigen en fråga om sjukförsäkring i Barmer GEK: Vad är den genomsnittliga månads bidrag till eleven, lagstadgade sjukförsäkring? Varför ska jag betala mer än 77 euro, om jag hittar här följer Internet Information: Statliga försäkrade studen

När ska jag börja min elev behöver extra inkomstskatt & quest;

Hej, jag bor i Österrike, är 15 år gammal och för närvarande ett besök HTL. Förresten jag tjänar med fotografering pengar och finansiärer mig så min utrustning. Finns det en minimigräns när jag måste betala skatt på mina inkomster eller från när jag

Är föräldrar till elever i masterprogrammet anhöriga & quest;

När föräldrar skyldig att betala sina barn att studera underhåll? Gäller endast för grundutbildning? Och ungkarl en inledande och en magisterexamen inte längre? Ja de är på grund av kandidatexamen är verkligen en eoigenständiger slutsats inte ses av

kan någon bank anställd tittar på mitt bankkonto och läsa försäljning & quest;

kan min bror betraktas som banktjänsteman mitt konto? I huvudsak, ja, de flesta konton åtminstone i gren kostnad. Vid en viss rang kan du se i alla konton. Tja, jag skulle säga så här: en personal #Bank kan göra konto förfrågningar, men måste registr

Kom kostnader även om du ändrar en elev sin huvudsakliga bostad & quest;

En vän och jag har nyligen diskuterat huruvida faktiskt behöva betala mer eller att förvänta andra problem med försäkringar, skatter eller barnbidrag om du ummeldet sin huvudsakliga bostad som student. Många universitetsstäder refererar ganska attrak

Gibts bostäder stöd till elever i en WG & quest; Syster gör utbildning utanför & period;

Hur siehts: bostäder stöd till studenter i en delad lägenhet? Min syster gör från utbildning september München. Min dotter fick tid att studera studielån, vilket är högre om du bor borta - men som en far jag betalade henne att fortsätta underhåll och

Bidrag till en elev för fader avdragsgilla & quest;

Dotter är 26 år gammal, studielån blir ca 330 €, har en deltidsjobb 200 €. Jag har betalat sina pengar oftare under 2011 eller ens gett kontant. Kan jag dra av dessa belopp som stöder en behövande familj skatt eller minskar då kanske sina studielån s

0
Views
0
Ccomments