B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-08-10

Om man har ett deltidsjobb höger igen en hel kropp få & quest;

Advertisement

Familjen tar ofta med överraskningar som gör det inte alltid möjligt att man arbetar heltid. Kan en anledning att ta hand om barn eller att en förälder bryr acceptera en deltidsjobb och sedan har en garanti för att en återfår en heltidsarbete? Är inbäddad i arbete?

answers

En allmän regel existerar inte. Vid en tillfällig kontroll du påstår har därefter igen (och skyldighet) till en heltidsarbete.

endast om du kontrakt så menar, att - eller om du är föräldraledig. Återigen handlar det om utbildning av barn.


Det finns de vanliga undantagen sådant undantag (även delvis) på grund av vård av en familjemedlem eller föräldraledighet. Det är en minskning av arbetstiden eller ett undantag i tid. Och efter dessa tider du åter rätt till full poäng.

Förmodligen du tycker om allmänna regler.

Related questions

Jag vill arbeta i deltidsjobb och frilans - hur kan jag ordna & quest;

Hej! Jag känner mig själv knappast när det gäller frilansuppdrag, och har på några frågor. Jag är faktiskt fortfarande arbetslös, men skulle vilja arbeta i ett deltidsarbete och övrigt acceptera ett jobb som frilansare. Är jag då (20 timmar per vecka

Belönas LPAR på en deltidsjobb &; 400 Euro & rpar; Julgratifikationer eller semesterersättning & quest;

Om du har det rätt? Belönas en deltidsjobb (400 euro) julgratifikationer eller semesterersättning? Jul och semesterpenning är extra arbetsgivaravgifter som fastställs antingen i kollektivavtalet, ett företagsavtal eller anställningsavtalet. Om 400-eu

Sociala kompensations arbetsgivare för ytterligare bidrag - som spelar deltidsjobb från Med & sol; försäkrade ingen roll & quest;

Har själv en fråga för social ersättning bör arbetsgivaren utföra på grund av den extra bidrag. Spelar som deltidsjobb av den försäkrade eller de försäkrade (makar, barn) egentligen inte spelar någon roll? För mig verkar det mycket orättvist att den

3 Jobb: Kan du under utbildningen & sol; Logga studera en handel och även en deltidsjobb har & comma; måste man överväga vad & quest;

Hej alla och att det är så här ... Jag är för närvarande i mitten av min utbildning / mina studier och vill dessutom ha lite pengar verdienen.Ich möjligheten i omvårdnad (två gånger i veckan) och även som konsult i försäljning till arbete, och jag de

Räknar av deltidsjobb på nettoresultatet med en kredit till & quest;

Hej, jag skulle vilja på Bank ner öka min kredit och har tid på Internet i banken använder krediträknare som skulle vara möjligt eftersom jag måste ge mina nettoinkomsten räknas som min deltidsjobb, jag regelbundet göra med (440 euro per månad)? Snab

Erbjudande för deltidsjobb som en produkt testare alltid opålitliga & quest;

Hej, jag hittade en notering för ett jobb som produkttestare i tidningen. Telefonen har allt utsträckning ansedda tillhör. Men då jag råkade se en Fernsehbereicht om någon som också har accepterat ett jobb som en produkt testare och sedan pengarna HÅ

Skulle Hartz IV också en deltidsjobb från min make - pensionären är - räkna & quest;

Kan någon berätta för mig om på Hartz IV min mans nya deltidsarbete skulle också tillgodoräknas mig? Han är pensionerad, men några euro tjänat till pension tillät honom. Pension och Argentina är två, tyvärr. Med Hartz IV bildar en gemenskap av behov

Om en deltidsjobb på 400 Euro bas i deklarationen & quest;

Om jag har ett normalt jobb och vill göra en deklaration för 2009 och dessutom arbetar fortfarande baserat på 400 euro, jag måste ange någonstans i din deklaration? Var? Ledsen för dum fråga, men jag har aldrig gjort en självdeklaration. Snabbare och

€ 400 jobb och deltidsjobb med samma företag inom en månad & quest;

Hej! Tänk dig följande situation: Jag arbetar 1:10:09 till 10:10:09 att xy till 400 € basis. Idag, det vill säga den 23/10/2009 mig erbjuder företaget XY, som jag, så kan mer än 400 €, som arbetar från 25/10/09 till 31/11/09 på deltid (socialförsäkri

Förtidspension begärt - sökanden hittar men inte deltidsjobb och exkl; Vad nu & quest;

Min farbror beviljades invalidpension på grund av en ryggradsdisksjukdom. Man måste utan honom att intyga att det kan fungera 4 timmar per dag. Men sedan 3 månader nu han söker ett deltidsarbete och kan inte hitta. Hur lång tid tar det att fungera? Ä