B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-12-21

Om man fortfarande är fullt försäkrad & comma; om inom meddelandet något händer & quest;

Advertisement

Jag har kontrollerat min försäkringsskydd och valde två gynnsam leverantör. Båda försäkring Jag har en uppsägningstid om 3 månader. Som om under denna period något hänt? Finns det då problem med försäkringsbolaget, om bearbetningstiden är längre än min försäkring rekord?

answers

Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Den fullständiga Versicherngsschutz gälla till den sista dagen av försäkringsperioden.
Om något har hänt under den tiden, måste betala din gamla försäkring.
Om något kommer att hända efter denna tid, kommer din nya försäkring måste betala.
Jag skulle vara intresserad - vilken typ av försäkring är.

Du är fullt försäkrade tills utgången. Men vid omstridda gräns fall kan man vänta sig någon nåd.

Försäkrings går men först efter tillkännagivandet, varför skulle de försäkringsförmåner begränsas?

Så i princip har du under uppsägningstiden, naturligtvis samma rätt som tidigare. Även om handläggningstiden tar längre tid, intressant är tidpunkten för förlust eller skada rapport.

Det är som med hyran. Om du vid 31.12. avbryta tjänsten du kan leva upp till denna tid. Och naturligtvis, är du också försäkrad fram till denna punkt.

Lagom, skall skadan anmälas. Men det är också sant om du inte hade avslutats.

En är inte längre garanteras först efter Abklauf försäkring.

Related questions

Om jag strax efter träningen eftersom någonsin försäkrade & comma; när jag hände något dåligt & quest;

Har gjort nästan fyra års lärlingsutbildning, nu arbetar jag en del i Australien och jag reser gånger. Om mig nu vad som skulle hända illa som allvarlig sjukdom eller en olycka med bestående skador, skulle jag vara där alls säker? Med pension eller s

Cykel i hushållet försäkrade & comma; när natten i staden parkerade & quest;

Hej! am Friday Night drivs in i staden med cykel och ville plocka upp igår. Tyvärr var det inte längre finns, tros ha stulits. Jag har nu lämnat in en polisanmälan, men ger mig inga stora förhoppningar. Den sade också att jag förmodligen skulle ha pr

Student och föräldrar försäkrade & comma; hur mycket jag kan tjäna & quest;

Hur mycket jag som student kan tjäna under studietiden, så jag får inga problem med familjen försäkring? Från vad jag var tvungen att för mig själv försäkra och särskilt detta belopp är sedan månadsvis eller är det ett årligt belopp? Regelbundet får

Hej & comma; som kan berätta för mig och komma; om jag försäkrad & comma; om jag låter sparka mig & quest;

Min EU Pensions förkastade, 2 år jag fick mer pengar från AA. Detta hänvisas till en § ... var att oppositionen avvisade. Kan jag ansöka om arbetslöshetsersättning nu? Jag kan även gå senare med avdrag i pension. Någonstans måste jag också vara säker

Är nu försäkrade under glidzonen & comma; då får jag mindre sjuklön & quest;

Min chef har nu ökat min lön, är fullt försäkrad, men i den här bilden zon eftersom jag betalar förmodligen mindre försäkringsavgifter, min chef betalar som vanligt, det har berättade of Accountants. Nu en fråga för mig är nästa år en operation på, j

Hur är det försäkrade & comma; om du provköra bilmärken & comma; säljas privat & quest;

Hur är det egentligen försäkrad om du gör en provkörning med en bil som kommer att säljas privat? Detta är en ganska gängse fråga! Försäkringsverksamhet omfattar alltid tredjepartsskador. Om Fz är fullt försäkrade, då du som förare att skyddet prov!

Schutzbrief för företaget Auto känsla & comma; Om du ADAC medlemskap har & quest;

Hur användbar är en skyddsplan för bilen om du har en normal ADAC medlemskap? Omslagen men även några av de risker som täcks av, eller inte? Vill att dina åsikter, tack. Riktigt så är det inte. Hjälpmedlen på ADAC är redan delvis långtgående. Försäkr

Betala försäkring rätta inte & komma; eftersom grov vårdslöshet & comma; när stoppskylt överkörd av misstag & quest;

Frågan om mina bekanta, jag ger härmed ytterligare. Det har orsakat en olycka genom att den ignorerade en stoppskylt, men endast långsamt in körde in huvudvägen, men prioritets sökanden inte se. Ditt eget fordon är fullt försäkrad. Däremot försäkring

Vilken försäkring betalar & comma; Om bilen är skadad under ett åskväder - inte fullt försäkrad och exkl;

Vilket försäkringsbolag kommer att betala om bilen är skadad i en storm med storm, hagel eller böjda träd, om du inte heltäckande försäkring? här betalar tredje part försäkring av bilar. De andra answerers har beskrivit dig plikttroget slå. Jag vill

privat försäkrade & comma; men avslutade en låg sjuk pengar än den lagstadgade pay & quest;

Hej! vi har ett fall där en privat försäkrade har ingått en förmån vid sjukdom i belopp på EUR 50,00. Den lagstadgade sjuklön är men nu på 87,12 euro. Eftersom vi betalar som ett företag sjuklön tillägg, vi börjar alltid från den lagstadgade sjuklön.

0
Views
0
Ccomments