B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-25

Om måltidsersättningar efter tre månaders frist del av den skattemässiga bruttolön & quest;

Advertisement

Jag får från min arbetsgivare för ankomst / avresa dag 12 €, för hela dagar 24 € måltidsersättningar.
Samtidigt, jag är mer än tre månader på en kund - fem dagar i veckan.

Måltiden ersättningar som betalas sätts sedan mig på min löne för skatte Gross.

Stämmer det, att jag måste betala full skatt om min lön på overhead? Jag läste en gång något av en generalisering av 25% - men kunde inte få läsa, om detta kan tillämpas i mitt fall.

answers

Det är rätt så, men du bör vara glad att du att arbetsgivaren på alla måltidsersättningar fortsätta att betalas, eftersom många arbetsgivare använder dem för att lyssna till tre månader.

Om ytterligare måltidsersättningar efter tre månader av beskattningsbar bruttolön?

Det är innan redan, § 2 LStDV.

Bara du har efter tre månader, inga fler annonseringskostnader som kompenserar för detta.

Ja, det är rättmätigt så, mer om detta ämne.

http: //www.akademie.de/wissen/reisekosten-abrechnung-2014/verpflegungsmehraufwan ...

Ja är korrekt.

Stirrar dig bara prata:

http://www.spesen-ratgeber.de/reform-reisekostenrecht-2014/

Related questions

Obligatorisk efterfrågan del - måste utföras vid tingsrätten & quest;

En förälder är avliden. Barnen hade beslutat den överlevande föräldern att ha alla pengar som har gått i arv. Nu ett av barnen har ekonomiska problem. Kan det göra anspråk på sin obligatoriska delen i efterhand? Måste det ske på den lokala domstolen,

Mark med min bror geerbet & period; Hur nu delas & comma; & period; & period; & period; & quest;

Hej! min bror och jag har en bit mark ärvt, på stativet 2 hem. 1 House har kommit beboe men behöver renoveras nu lite. Den 2: a huset är från 50-talet, men nu i en grundläggande skal. Huset var rensad under de senaste åren både i och utanför ner till

En del av kapitalet i plug & quest andelar;

Hej. Jag är ingen expert, så jag ger min fråga till dig vidare. Jag har fått höra av en hobby finansiella experter att jag skulle sätta en del av mitt kapital i andelar, eftersom det tillåter höga odds. Höga odds varma men i min idé också hög risk. Ä

Kan delas föräldraledighet som de vill & quest;

Frågan är mycket tunn. Är uppdelningen mellan far och mor menade? Ja, 14 månader gratis delbart. Endast den del får av inte mindre än 2 månader. Ja, mamma och pappa kan dela föräldraledigheten som de vill, det är samtidigt eller efter varandra, måste

Ligger i omedelbar livränta är en konstant del eller dynamisk pension meningsfull & quest;

I omedelbar livränta som en pension, det finns flera varianter, som jag vet nu. Vill du någon som nu går i pension snarare rekommendera en modell med konstant eller någon dynamisk pension? Namnet konstant pension är missvisande eftersom pensionen jus

Har make rätt till en del av den privata pensions & quest;

Hur är det privata pension när du är gift, men endast en av makarna går in i en sådan privat pensionssystem? Om den andra maken då också rätt till en del av denna pension (även möjligen i skilsmässa), eller är det bara den person som har undertecknat

Köparen endast för fullständig leverans & comma; eller även om en del av produkten är ok & quest;

Hej! Jag fick tre olika försändelser igår. Två av dem är okej, men färgen på tredje weichtab av vad som utlovades. nu måste jag göra för att min konverteringsrätten tillbaka enbart komplett leverans, ode artiklar som jag inte har? Tack Snabbare och b

tar jag ut min befintliga avtal besparingar del och sedan spara och quest;

tar jag ut min befintliga avtal besparingar del och sedan spara mer? Split kallas! Till exempel: 30000 delas avtal besparingar till € 15.000. minimi anspar totala föll så 15.000-7500 euro (50%?), det finns också 40% kontrakt. du skulle ge en total lå

Vilken del av tillgångarna i skilsmässa & quest;

Hört verktyg såsom. B. borr, slagborr, etc, som behövs för Nebentätigeit, med tillgångar och därmed vinna? I princip alla räknar med de tillgångar som du inte får betalt eller ärvt. Således också verktyget. Endast frågan om värdet är så högt att här

Kan också bara en del av arvet som antogs & quest;

Förutsatt ett arv eller avböjer, det är då alltid lika med hela arvet eller du kan också ta en del, men avvisa andra? Kan arv alltid bara godtas i sin helhet eller avslag? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Beg

0
Views
0
Ccomments