B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-31

Om köpet av aktiefonder nu rekommenderas & quest;

Advertisement

Jag måste gälla för € 40.000. Erbjudandet om Santander Bank: lager fond WKN A1JYKY. Eftersom Dax ligger på mer än 10.100 poäng, jag antar att jag inte kan tjäna en hel del av denna fond. De 52 år var hög med 132,22 € i april 2015. Idag är han står med slutet last till 125 €. Du har en idé eller råd? Min magkänsla säger mig att jag en gång väntar hur marknaden utvecklats och lägga pengarna på fasta insättning för ett år. Ge mig behaga några råd.

Med vänlig hälsning

Marc

answers

En legitim svar är svårt. Vi vet inte hur din totala tillgångar ser ut och hur det sprids och vilka investeringsperioden du har.

De utvalda fonder är en internationell fond-i-fonder Santander med fokus på pensionsfonder. Syftet med Santander Select Måttlig fonden är att generera en brett diversifierad portfölj attraktiv avkastning. En balanserad risk / avkastningsprofil står i förgrunden, göra investeringar i aktiefonder är begränsade till högst 40% av fondförmögenheten. I fallande marknader, är det möjligt att minska aktiefonder på upp till 20%. För optimal riskspridning dispensfond med att investera i enskilda aktier.

Såtillvida du beror endast delvis på DAX utveckling.

Mitt råd: Jag skulle inte investera i denna fond. Det finns mycket bättre medel. Utförandet av fonden är sedan dess finns alltid under utförandet av fondkategori.

Den A1JYKY Santander investerar en fond till andra fonder. Detta skapar en andra kostnadsnivå som inte ingår i TER av fonden. TER redovisas därför alldeles för låg. Det finns bättre medel vid en lägre kostnad och utan avgifter. Min favorit Fund är A0MVZQ. Att man är ganska flyktig och därför inte för svag i hjärtat, men han har en bättre långsiktiga resultat.

Den som söker en långsiktig relativt säker investeringsfond, bör söka en aktie eller ett aktienära blandfond som investerar internationellt i princip. För detta är den DAX inte ett användbart mått som tyska index.

Växer över hela världen tenderar ekonomin - åtminstone i nominella termer. Därför är alla större index visar en ökande trend på lång sikt. Under 15 år kommer du att bli förvånad av en DAX på 10.000 förmodligen, "Vad var det då så låg".

Sannolikheten för vakande väntar på att fånga en lägre inköpspris är mindre än risken för en springa iväg kurserna. Detta gäller framför allt nu när räntorna är nära noll och försök till centralbanker genom att ständigt öka penningmängden, slutligen orsakar högre inflation. Man bör inte satsa mot centralbanker. Någon gång du kommer att lyckas det och tvinga ett flyg till fastighetsvärdet aktie.

Detta är inte en ren aktiefond men en blandfond speciellt konstruerad som en paraplyfond. Vad skulle bry mig förutom allt annat är den initiala satsen av 5%, du måste betala fullt ut med säkerhet.

Jag skulle inte fonden för närvarande inte vill köpa. Den består av 46% obligationer och endast 29% av aktierna. Dessutom, 10% av Geldmarkrpapieren som ger någon avkastning. Real dåligt val. Pensionsfonder få lite avkastning och när räntan de tar bara förluster. Jag skulle sätta på en ren aktiefonder såsom DWS Tyskland: WKN 849096:e Köp Du kan lägga till genom en mellanhand utan avgifter. Dessutom kan du ta för att hantera ditt konto med Frankfurt depositarien. Detta är den billigaste. Vid den tidpunkten. Oktober / november verkar vara låg, eftersom den bästa tiden att April är ännu inte kommit. Så redan investera en del nu och vänta och se om vi faller tillbaka lite, investera ytterligare del då. Får inte helt få € 15,000 och 10 för att upprätthålla en reserv, om vi återigen falla till 9300 Daxpunkte vad jag tror inte det. Det finns naturligtvis många andra medel för att diversifiera där du kan investera. Här kan du söka råd du ja. En försäljningsavgift men jag personligen inte vill betala, men jag ser för fonden själv. Fast deposition för 1 år? Varje dag ger mer pengar intresse.

Hej!

fick mig anses fond gånger, är inte särskilt bra runda i det förflutna och knappast intressant of the art och struktur sedan.

främst investera i andra fonder och penningmarknadsprodukter, är allt detta inte köttet inte fisk, uppkommer det kostar en hel del och låg avkastning.

som har investerat 3 år sedan skulle det ha till exempel med MDAX tillgångar nästan dubbelt till nu:

https: //chart.consorsbank.is-teledata.com/module.chart & LANG = sv & COUNTRY = ...?

viktigt är att du du är klar när du behöver pengar mycket igen?

eftersom investeringsstrategi bör anpassas.

upp och fast ränta inte hjälper, är räntan under inflationen och har sett verklig förlust bringer och endast som ett alternativ till kudden att se.

hur man får direkt till denna fond? har det bankens rekommenderas?

datumet för en princip aktieplacering är för närvarande bra, eftersom de senaste 8 veckor tog en betydande korrigering. den durschnittl KGV är attraktiv och den omgivande marknaden i stort sett ok.

Men denna fond Santander är ganska ointressant.

hälsningar från Neckar dalen

a. Klautke

.................................................. ...............................................

Om köpet av aktiefonder nu rekommenderas?

Jag måste gälla för € 40.000. Erbjudandet om Santander Bank: lager fond WKN A1JYKY. Eftersom Dax ligger på mer än 10.100 poäng, jag antar att jag inte kan tjäna en hel del av denna fond. De 52 år var hög med 132,22 € i april 2015. Idag är han står med slutet last till 125 €. Du har en idé eller råd? Min magkänsla säger mig att jag en gång väntar hur marknaden utvecklats och lägga pengarna på fasta insättning för ett år. Ge mig behaga några råd.

Jag tycker att Robo rådgivare vid tidpunkten mycket spännande. Här hittar du en fin samling: http://www.next-finance-blog.de/robo-advisors-vernunftige-anlage-strategien-aber-keine-beratung/

Du kan också leka med brunnen Robo rådgivare och sedan köpa utan problem fonden i sin egen depå.

Sammanfattningsvis är jag också ett fan av ETF: er. Den blir utan avgifter och TER är låga eftersom ingen aktiv förvaltning är närvarande.

Kanske det hjälper dig vidare.

Related questions

Vilka internationella aktiefonder du rekommendera & quest;

God dag, Jag vill besparen en internationell aktiefond på 25 € per månad. Vad du empehlen mig? Besparen du någonsin finansiera? Om så är fallet, vad? Tack för din Antwortnen och ett gott 2011 önskar dig goodguy007 Flera frågor om liknande ämne? Rekom

M && halv, G Global Basics - du skulle investera i denna globala fond Rekommendera & quest;

Intresserade av M & G Global Basics - vad tycker du om denna fond? Han deltar selektivt i företag, det låter bra, eller hur? Rekommendationer är alltid en sådan sak ... på vilka grunder borde verkligen göra en rekommendation som en amatör ... på vilk

Om aktiefond Metzler Growth International en bra rekommendation & quest;

Jag letar efter en bra aktiefonder. Jag får några råd och jag var Metzler International Growth rekommenderas som en bra aktiefonder. Vad tror du? Medlen Jag kan inte rekommendera. Från inriktningen sedan en internationell aktiefond. Men var prestanda

Vad aktiefonder för tillväxtmarknaderna skulle du rekommendera & quest;

Jag är för närvarande letar efter en aktiefond för en sparplan. Min portfölj jag på comdirect. Jag skulle vilja peka gånger dina erfarenheter och ge mig goda råd för en fond som investerar på tillväxtmarknader - vad skulle du rekommendera här? Aha ..

vilka medel anses Riester Fund & comma; Vilka av dessa aktiefonder skulle du rekommendera & quest;

vilka medel kan besparen som Riester Fund, som medlen effekten bra? Först måste du skilja på om du vill göra en Riester fond politik eller en Riester fond sparplan. När Riester fond sparplan DWS Riester pensionspremie fond är en fond-i-fonder. Den ak

Vad amerikanska aktiefonder skulle du rekommendera & quest;

Om du vill ställa in några värden på den amerikanska marknaden, som finansierar du kan rekommendera här? Det bästa tillvägagångs som sitter i Tyskland och där man kan sätta in Euro? Detta är en investeringsrådgivning. Finanztest & Co. hjälper efterso

Cirka 70 euro för månatlig insättning finns - som investeringar skulle du rekommendera & quest;

Min syster är nu 29 år. Du har råd att lägga cirka 70 euro i månaden till kapitalbildningen åt sidan. Frågan är nu, vad investering de ska välja. Kanske något om deras levnadsvillkor i syfte att underlätta ett svar. Hon är singel, har inga barn och g

Vilken investering är speciellt för att spara på utbildning av barn rekommenderas & quest;

En bra utbildning är alltid viktigt att få ett bra jobb kan. Om en långsiktig sparform man letar efter sin avkomma, vilken typ av investering kan du för detta ändamål då särskilt rekommendera? Naturligtvis bör pengarna användas mycket säkert som det

Vilka tillgångsslag är för privata investerare att rekommendera & quest;

Jag vill ha mina pengar ibland skapa olika. Hittills är allt på ett sparkonto. Vem kan hjälpa mig? Om du är "nya" entry level, skulle jag råda dig ganska konservativ att tillämpa dina pengar. Jag läste en gång att en sund balans mellan egendom o

Spara barnbidrag helt i 15 år och period; Vilket system skulle du rekommendera & quest;

Vi vill spara hela barnbidraget över 184 Euro. Vi vill också dela pengar och investera. Vad kan du rekommendera oss? Längd ca 10 år. Ett lager fond! Även det finansiella kriteriet chef Tenhagen, som jag möter personligen kritisk anser att med en plac