B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter skattedeklarationer källskatt källskatt & plus; Självdeklaration inkomstskattesatsen 2012-04-16

Om källskatt fullt ut inkomstskatten återbetalas & quest;

Advertisement

Eftersom jag är en student och min inkomst är lägre än avdraget, är min skattesats 0% - kan jag därför genom en självdeklaration nästa år att slutföra slutlig källskatt på min investering inkomster över fribeloppet, få tillbaka?
Tack på förhand!

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

För 2009 kan du 7834, - Euro Grudnfreibetrag + 801, - Euro avdraget udn specialutgåva paket med 36, - det vill säga 8671, - på kapitalvinster utan att ha en cent Steurn att betala.

inkomster från egenföretagande nciht fortfarande kom den anställde ersättning på 920, - Euro UDN pension klumpsumma nu.

Mycket farligare eftersom gränsen på 7,680, - för barnbidrag.

din inkomst kan inte beskattas med de av dina föräldrar. Dina föräldrar får i sin självdeklaration fördelar för barn zB.Kinderfreibetrag om du räknas som skattepliktig barn och egen inkomst i 7680 € (2010: 8004 €) har.
Men om din inkomst som ränta 7834 € + schablonbelopp intresse etc (vgl.wfwbinder) under grundavdraget, du kan på skattekontoret en INTE andelsbevis omdirigerar du fortsätter till respektive finansinstitut beantragen.Diese certifikat och det kommer att skicka dig under certifikatets giltighetstid ingen källskatt mer tillbaka.

Ja!

Detta är den "avkastningstest". Dessutom har du anläggningen KAP helt komplett och skicka tillsammans med deklarationen.

Det handlar om din personliga marginalskattesatsen!

Med sin egen självdeklaration och KAP får du pengarna tillbaka.

,

Varning: Använd inte för mycket, annars underhållsbidrag är i riskzonen!

Related questions

System med sol & comma; återbetalas skatt från försäljningen av inkomstskatten skatt & quest;

Hej! Jag köpte ett system med sol. Ett företag skattenummer som väckts av skattebyrån. Då ska jag få en återbetalning från skatteverket omsättningen från försäljningen av anläggningen. På min självdeklaration mig nu detta belopp har fördelats över mi

Skulle denna inteckning återbetala & quest;

ges: Bostadslån med en enastående balans mellan 70.000, - Euro med ränta på 2,9% och tioårsräntorna. Den fasta räntan löper på 3 år. Det finns en andra lån med 80.000, - Euro resterande skuld. Det första lånet kan användas fullt återbetalas, men seda

Hur många kilometer är pendlare maximal ersättning återbetalas & quest;

Var är kilometer gränsen som är mest erkända och ersättning för pendeltåg skatt? Är säker på att en tillfartsväg på 200 km inte kommer att återbetalas. Om det finns gränser? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revi

sälja aktier med förlust - Om tidigare betalats på vinstskatt återbetalas & quest;

Jag har sålt ett certifikat med 2000 Euro vinst för en tid sedan och betalade denna skatt. I uppgörelsen banken är nu i potten "grund för beräkning av betald skatt - Andra" 2000 euro. Vad händer om jag säljer en aktieposition med 2000 € förlust?

Hur snabbt ägaren Deposit återbetala & quest;

Jag flyttade månader sedan ca. 6 Hur länge kan hyresvärden hålla deposition? Tills han har Nebenkostenabrechnung att ersätta dem? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de han bör dett

Är urladdat källskatt i efterhand från avdragsgilla & quest;

Eftersom jag kunde inte ens göra en tariffändring på ett sparavtal med 80 procentenheter intresse bonus tid före införandet av platt skatt, knäppt mig säga nu från upplupen ränta bonus på 6000 euro plus upplupen ränta till ett belopp av 1500 euro min

Kriegt resekostnader för skola och sol yrkes, utbildning anläggning helt återbetalas & quest;

Hej! Jag har en fråga: Jag gör träningstid, och kör varje dag 15 km med tåg till utbildningscentret. Jag använder en vecka pass som biljett (är billigare för mig) Och eftersom vi har blocket undervisning, en från nära hade erbjudit sig att göra männi

Hypothekt omedelbart återbetala & quest;

En rent theoretiche fråga: Om jag har en inteckning i mitt hus av 100.000 euro och en återbetalningsplan på 20 år, jag kan då, till exempel, om jag vinner på lotteri, betala alla på en gång, eller jag ska följa planen? Med goodwill av banken och en s

Vad & comma; Om BAföG efter tidsfristen kan inte återbetalas & quest;

Följande fall: En student har avslutat sina studier i mitten av 2008. Han fick BAföG. Tyvärr gjorde han men på grund av krisen hittade ett jobb och i några månader, måste han betala sin studielån tillbaka. Vad händer om han inte kan betala tillbaka s

När kommer den nya inkomstskatten fäste & quest gäller;

Jag gifte på 2015/03/14 och automatiskt klassificeras i inkomstskattefästet. 4 I april var jag på skattebyrån och kunde ändra min inkomst skatteklass i figur 3. När kommer den nya inkomstskatten konsol nu räknas. .. Retroaktivt tills bröllop i mars f