B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Betalning skuld minderåriga borgenärer balans fordrings & plus; Skuld släckt 2013-03-17

Om gäldenärer datum och komma; om han betalar på minderåriga & quest;

Advertisement

Till en 15-årig pojke, gäldenären betalas kontant 300 €. Men han är fri karaktäriseras? Eller skulle betalning måste göras till föräldrar pojken?

answers

det skall så långt som jag vet, naturligtvis, föräldrar Numbers

Fri en är säker på om du betalar på gäldenären. Den 15 år gamla, är detta inte bra ......

bevis när du har betalat, som också är så dum och satsades i en 15 år gammal? Om det går dåligt måste du åter betala till föräldrarna.

Related questions

Vilka möjligheter gör fordringsägare och komma; när gäldenärer svarar betalar bara hälften & quest;

Kan / bör man agera om ett lagförslag mot gäldenären betalar bara hälften och meddelade på överföringen, att balansen snart följer? om gäldenären uttrycker hur han kommer att betala, då bör han också ringa datum. Om båda datum under perioden, ser jag

Vilket datum är avgörande om jag betalar när du bokar med kort eller kontanter åtskillnad & quest;

Min fråga: Om jag tar bort från ett konto med pengar (kontanter), då jag har pengar på dag X boxen kontoret. Men pengarna på banken uttalande spelades in på dag X + 1 (eller senare). Stämmer det om jag tar dagen X för den här boken? Faktiskt vi bokat

Gäldenären skall betala fogde & comma; berövade honom pengar - Är gäldenärer datum & quest;

Jag är intresserad av för närvarande en fråga som jag velat höra din åsikt. Stämningsmannen har fått till borgenären till gäldenären en skuldbeloppet (del) 2000 euro frivilligt. Detta belopp är sedan slog honom men förlorade, var kronofogden kan ocks

Fordrings bestämdes Testamentet & comma; inte att kräva återstoden - Om gäldenärer datum & quest;

Tack för redan fått svar på min tidigare fråga. men med tanke jag har en fråga. Kan effektivt borgenärer ge arvingarna i viljan, återstoden inte längre behöver? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.

Skador på bilen genom Krawalle- som betalar sedan faktiskt & quest;

Måste en sådan skada faktiskt tillägga. försäkras Jag tror att resa med bil utomlands. Vad händer om du wird.Zahlt konfronteras med mina upplopp Omfattande då? Skador på fordonet som ska passera genom vandalism endast skyddas av en heltäckande försäk

Vem betalar för clearing & quest;

I mitt hyreshus finns ett stort rum i källaren, som faktiskt usw.gedacht som förvaringsutrymme för cyklar, barnvagnar, också en vind för att torka tvätten. Båda rummen hade gemüllt över tiden med gamla och trasiga tvättmaskiner, cyklar och även en ga

Skador på fastighets som betalar i slutändan & quest;

Vem är i skador på egendom i slutändan måste betala? Betalar försäkring av offret först och hämtar. Vilket då förorenaren? Eller tills försäkringen betalar förorenaren och sedan Vers.nehmer? Eller bara en gång gärningsmannen att åtala och om inte bet

Måste vid en fri avbokning betalar jag vad & quest;

Hej! Silvester Jag vill boka ett hotell i Berlin. När var min bok som om jag avbryter tills 30 12, är detta då gratis. Vad är exakt "fri", som du måste betala avbokningsavgifter eller att du har bezalen ingenting? Frågan kan låta som fånigt, men

Kan en läkare prispolitik avgifter för en privat betalare inte understiga & quest;

En ögonläkare skulle ha varit något problem för min fru 5.800, - Euro för en Linsenimpantation (2 ögon) att kräva. Men när jag gav honom ett konkurrenskraftigt erbjudande för 2900, - euro rapporterade han kände att han kunde väckas om han gick under

Som försäkringsbolagen betalar dyra vaccinationer & quest;

Jag reser mycket och ville nästa år som pensel igen alla mina vaccinationer igen. För det skulle jag ta en förändring till en försäkringskassan som betalar för sådana vaccinationer i inköp. Vilka sjukförsäkrings lön eftersom vi vet att en sådan bestä