B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-04-17

Om föräldrarna pengar kredit försäkring & quest;

Advertisement

Hej!

Jag är en tjänsteman (polis). I oktober vår barnet är fött. Jag är polis invalidiserade är förra året men fortfarande arbetar och kommer vorraussichtlich i oktober i en annan karriär offset (också en tjänsteman). Det är därför jag kommer att få om den tidpunkt då utbetalning av föräldrapenning börjar en månatlig betalning av 500 € under 12 månader från min polisinvaliditetsförsäkring. Min fråga är om jag måste ange när föräldrapenning kontoret och om dessa pengar kommer att krediteras med vid fastställandet av föräldrapenning?

Tack

answers

I grund och botten, privata häckar och förtidspensioner i beräkningen av föräldrapenning med beräknad.

Men där du är säker på att få 500 Euro BU pension? Som jag förstår det man tränar för närvarande faktiskt ett yrke. Jag webbplats gång omfattande BU villkor som skulle BU pension elimineras om din inkomst är ungefär lika med din tidigare position i livet. Om inget annat anges, har domstolarna grund här cirka 70% av slutlönen.

I dåliga förhållanden som kan också fortfarande se annorlunda ut.

Nej, det kommer inte att räknas.

Men di pension inte heller används i beräkningen, eftersom de inte är utslagen ur föräldraledigheten.

Related questions

Om föräldrarna pengar kredit Hartz4 & quest; Hur är det med en 400 € Jobb & quest;

Jag har tillbringat de senaste 12 månaderna på 400Euro basis och att få Hartz4, kom inte på månadsbasis till fullo 400Euro. Från 5.Month graviditet kan man lagligt efter klockan 22 inte längre fungerar i restaurangbranschen så jag lika gärna 120Euro

Är det billigare att försäkra ett barn privat om båda föräldrarna har privat försäkring & quest;

Om båda föräldrarna har privata försäkringar, är det då det billigaste alternativet barnet att försäkra privat eller en offentlig sjukförsäkring bättre? Om båda föräldrarna har privata försäkringar, är det oftast billigare och privat för att lugna ba

Om smarta pengar kredit bostadsbidrag & quest;

Vad händer om du betalar skadestånd kriegt- som dras i bostadsbidrag ansökan som inkomst? Nej, så vitt jag vet, krediteras med bostadsbidrag enda inkomst (från egenföretagare eller är anställda). Smart pengar räknas inte. Nej, se intilliggande beigef

Om föräldrarna pengar försvinna och quest;

Jag hörde på radion att politikerna tror att föräldrar pengar för att ta bort helt, eftersom det inte har fört den önskade effekten. Är det sant? Gå både arbete heltid, så att vi kan överbrygga den pedagogiska tid väl med föräldrar pengar. Ett uteläm

trasiga bil och bärbar dator stulen & comma; Jag kan på pengar hopp Försäkring & quest;

Jag har ett problem. Min bil har gått sönder och bland annat min laptop och min telefon (smartphone) har stulits. Nu vill jag min försäkring dessa saker inte återbetalas. Enligt min mening bör de göra det, men eftersom saker och ting bara inte öppna

är föräldrarna pengar i underhållande av kontanter med & quest; & quest;

Hej! Vi är 2 vuxna och ett barn på 5 år! Och vi får nu i augusti den andra kind.und vara gift i juli !!! de 5 år är barn från en annan relation, inte min egen men det lever med uns.ich själv men en barn från en annan relation, för det lilla jag betal

hur långt det är från skattemässigt fördelaktig & comma; om föräldrarna pengar för 2 år distribueras & quest;

Min fästman och jag tjänar 1800 € netto (vardera) och jag skulle de 12 månaderna och det ta 2 månader. nu har vi hört från kontroll, som fortfarande väntar på att hända. att den kredit min fästman, och om så är fallet, hur du övervinna detta? har hör

var ska jag begära föräldrarna pengar att skicka i München & quest;

var ska jag begära föräldrarna pengar att skicka i München? Socialbyrå eller familjens budget? Vid: Centrum Bayern familj och sociala frågor. Interesanter exempel beroende på barnets födelsedag kallas olika adresser. Samtal Bara för att här: 089 189

Hur man kan optimera styr klasser för föräldrarna pengar just & quest;

Vad man måste överväga om du vill optimera styr klasser för föräldrarna pengar rätt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Först när inledningsvis att valet av styr klass inte p

Hur man undviker avdrag vid föräldrarna pengar & quest; - Se nedan för mer information

Efter födseln av mitt första barn jag har 12 månader föräldrapenning begärts (min make 2). Jag valde alternativet att ta ut pengar från mina föräldrar pengar över 24 månader vid halva höjden, eftersom jag ville stanna hemma i två år och har sjukförsä

0
Views
0
Ccomments