B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-11-30

Om en student lån noterades negativt i Schufa & quest;

Advertisement

Om en student lån bokförs som en negativ post i Schufa och en har alltså fortfarande få problem annat lån såsom inköp av en dator?

answers

Varje kredit är allmänt noteras i Schufa men inte nödvändigtvis negativt. Studielån är något som i princip inget att invända mot det är du behöver här inte behöver oroa sig för att posten kan få negativa konsekvenser.

Related questions

Fullt betalda villa som säkerhet för små lån och komma; trots Schufa & quest;

Hej, jag är i besittning av en bostadsrätt. Detta betalas i sin helhet, nu jag annars skuld och vill betala tillbaka det. Sammantaget allesm skulle jag behöver ungefär 5000 till 6000 €, lägenheten har ett värde av 80.000, - Euro. Själv är jag i arbet

Om en student lån vettigt & quest;

Jag skulle vilja veta vad du tycker om en student lån. För mig är det bara så att jag får mycket lite studielån. Detta leder mig inte helt klart. Jag har tänkt därför kan ta ännu eienen studielån. En deltidsjobb jag blir tidsmässigt regleras. Är i mi

Vilka lån och förmedling av lån redovisas i Schufa & quest;

Vad lån faktiskt rapporteras till Schufa? Lånen jag tar i kreditkort eller fryser när jag går in i det röda med mitt lönekonto inte ens rapporteras? Vad lån då därför registreras med schufa och från att ge lån i Schufa registreras? Det finns också mi

som banken beviljar lån utan allvarliga Schufa & quest;

söker kredit utan Schufa på en ansedd bank utan vermitler Jag har haft bra erfarung med Bon kredit. Det bearbetning och leverans är kostenlos.Als alltid exempel kan du titta på detta online-portal gånger, där hittar du info Reklam godkändes av Suppor

Om en student lån vettigt eller är ganska olämpligt & quest;

Jag börjar snart att studera och vet inte om jag får tillsammans med studielån. Jag har läst att det fortfarande finns en möjlighet att en studielån. Vad tror du? Är detta ett bra sätt att betala för college eller råda henne att inte? Vad är räntan p

det är negativt för schufa om du har två kreditkort och strävan;

Jag ber följande. I 2 kreditkort. en jag inte Nutz och fick framför att avsluta nu. Min fråga är, det är ett negativt intryck i schufa om du har 2 kreditkort och det andra, om jag kommer då också bort direkt Schufa i en sluta? Jag tror också att två

Student lån: Var och i vilken utsträckning och på vilka villkor & quest;

Någon här vet hur det beter sig med den som ansöker om studielån? Så jag menar, hur är villkoren, varaktighet och betalningssätt? Finns det olika leverantörer? Tack! Jag måste säga lassn bekanta att det finns de bästa förutsättningarna för det med Kr

Min man tar ett lån till & komma; Måste jag quest kontraktet som en hustru med tecken &;

Faktum är att min man har en positiv Schufaauskunft och jag vet inte. Han har nu ett datum, nu Kredivergabe misslyckas på grund av min negativa posten nu? Eller ska bara han ut ett lån utan mig? Så vi trodde vi hattemn så att han får 20 000 euro. Min

Om en KfW studielån anges i Schufa & quest;

Publicerade en KfW studielån som en negativ post i Schufaauskunft eller är det uteslutet eftersom det inte här en vanlig konsumentkrediter? En kredit själv är orsaken tillbaka inte negativund skulle inte heller klassificeras så att den kan utvecklas

Kan göra flera olika jobb I en deltid student eller inte längre förväntar sig & quest;

Hej! Jag börjar på måndag en deltid. Jag kommer helt måste finansiera sig själva, att jag inte kommer att få en student lån. Min plan är enligt följande: en deltidstjänst med högst 20 till 25 timmar per vecka en deltidsjobb möjligen även en aktivitet