B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-06-25

Om en passagerare försäkring för bil behövs & quest;

Advertisement

Värt en passagerare försäkring för din bil eller personskador på passagerare som omfattas av ansvarsförsäkring?

answers

Det backas upp av civilrättsligt ansvar med. investera pengarna i stället i en bra olycka och sjukförsäkringar för dig själv.

En passagerare försäkring är endast värt om du regelbundet om hög tjänar kunder i bilen mitnämst eftersom skulden kan komma inom de gränser eftersom ibland, om du sätter bilen i ett träd, och kunden sedan en lång tid inte kunde utöva sitt yrke och betydande inkomstförlust hävdade.

Annars är inte värt besväret.

Related questions

Betalning skydd försäkring i bil finansiering & quest;

Jag såg mig omkring i de senaste dagarna lite för de bästa alternativen för bilfinansiering och jag kom över ett par erbjudanden där man bör dessutom ta ut betalning skydd försäkring. Är det verkligen bra och var ligger fördelen? bor Om du gör det, d

Har min gamla bil avregistreras & comma; ändrar bilförsäkring försäkring nytt bil från & quest;

Jag har min gamla bil nu inloggad (2 bilar är mig i det långa loppet, men för dyrt). Ander bilförsäkring nu huvud försäkring på min nya bil (E-Smart) från? Eftersom det hittills det körs som en andra bil, som är dyrare än den normala auto försäkring.

Krävs i en hyrbil, en passagerare försäkring & quest;

Jag ville boka en bil på Internet. Eftersom du kan alltid välja om du vill ha överskott eller inte. Även en passagerare försäkring du kan ta ut. Vad är poängen? Behöver jag det? Försäkringen passagerare olycka är det enda sättet att skydda sig ekonom

Ta en bil passagerare försäkring verkligen något & quest;

Jag förstår inte innebörden av en försäkring passagerare olycka. Jag har alltid trott för personskada täcks av ansvarsförsäkring av den som orsakat olyckan. Varför ska jag här bekräftar något? Jag står precis på linjen, eller är denna försäkring helt

Försäkring för passagerare i en bil i händelse av olycka och strävan;

Hur är faktiskt de åkande i en bil försäkrad med en olycka? Om jag mitfahre z. B. med någon som har en olycka (oberoende. Vem är fel), jag får ont ... vem betalar min "skada", mina skador etc? Vars försäkring är skyldiga? Snabbare och billigare

försäkring passagerare olycka - när du behöver & quest;

Om en försäkring passagerare olycka är en nödvändig försäkring? För om jag som bilister bygga en olycka betalar bilförsäkring men personskada, eller? När behöver du en sådan försäkring? Ingen serös förvaltaren bör råda en sådan värdelös politik. Förs

Erbjuder alla bil försäkring för alternerande indikator & quest;

På grund av den planerade 2011 ändringsindikator, kommer det snart att vara billigare att försäkra en andra bil. Men jag läste också att vissa bil försäkringsbolag inte exakt stolta över med idén med förändringen indikator. fortfarande måste erbjuda

Vilken typ av försäkring bör fylla i och komma; när du hyr en bil och quest;

Med hyrbil du alltid välja mellan olika försäkringslösningar. Kan en bil vara så försäkra att du måste absolut inte förvänta sig några extra kostnader när man bygger en olycka? spelar också en roll vårdslöshet? Och det är värt det, för att därigenom

Finns det en riktigt bra anledning till en heltäckande försäkring för en ny bil och quest;

Min vän har precis köpt en ny bil och undrar om allriskförsäkring verkligen vettigt - det går utan en olycka i 25 år och har aldrig ens påstått deras partiell täckning. Är det verkligen nödvändigt att spendera så mycket pengar på en försäkring? Det ä

Någon som vet ett däck försäkring för bil & quest; Skall ATU mitabnehmen & quest;

Min bil var på Auto Teile Unger (ATU) vid TÜV och behövde nya däck. Nu har jag sett på lagförslag som de har gett mig inte bara de nya däck inom redovisning, men också ett däck försäkring. Kan de? Jag har inte önskat en sådan försäkring. Tyvärr är mi

0
Views
0
Ccomments