B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-03-07

Om en mäklare för att hitta hyresgäster till beauftrag & period; Vilka villkor bör ge det & quest;

Advertisement

Om den initialt diskuteras med ägaren som han vill som hyresgäster var nöjda med vilka villkor? Har aldrig beställt en mäklare för dig själv och hyresgästen valde mig. Men i så fall kommer mäklaren av min lägenhet har lärt för fri användning för mig att jag hitta en lämplig hyresgäst.

answers

då måste man skynda men om regeringen är snabbt tillämpar principen beställning från 1,5 om inte sedan från 1,6. om inte alla, då i påsen du betalar mäklaren. En bra mäklare frågar om vad du värdesätter och sökningar, så länge platsen och marknaden kommer att bära, hyresgästen du föreställa dig.

Den vanliga varma hyra bör inte vara mer än 40% av inkomsten, inte advokater, hyresskulder frihet, kontakta den gamla ägaren och jämföra identitetskort, om det verkligen kan vara sant, eller en falsk certifikat.

att förmedla nr Mietnomaden.

Du har också alternativ, till exempel. Eftersom detta

http://www.wohnen-im-eigentum.de/eigentumswohnung/wohnung\_vermieten.html

Related questions

Ska dig att hitta hyresgäster en mäklare Switch & LPAR, skulle frigöra och exkl; & rpar; & quest;

Har ett erbjudande från LBS fastighetsmäklare som skulle erbjuda min lägenhet gratis för mig. Ska jag vända på mäklaren eller ser ännu en hyresgäst? Vad skulle du göra? Hittills "förmåner" mäklaren för leverantören är nästan alltid gratis - men

När lönar sig för den hyrda lägenheten hyra agenter vända för att hitta hyresgäster och strävan;

Ingenting betalar fortfarande hyresgästen mäklare. Vill du också använda en mäklare, om så varför, om inte, varför inte? Jag hade inga Flats köpa i områden där det finns fler lediga än potentiella hyresgäster eftersom mig Risken skulle vara alltför s

Vilka villkor måste uppfylla innan hyran minskar på grund av mögel och strävan av hyresgäster,

Vad rättsordning / villkor måste uppfylla innan det minskar hyran för hyresgästerna? Har han måste bevisa det, att formen är strukturellt besläktade, eller det kanske bara axed det lätt? I fallet verkar det vara orsaken, men vad han inte vill se och

Var kan jag hitta en bra och komma; oberoende av någon part Finanzberatung & quest;

Var kan jag hitta en finansiell rådgivning, som inte är kopplad till en leverantör och är av detta uppdrag? En finansiell. och försäkringsmäklare är skyldig produkt självständigt och enligt § 93 HGB endast till kunden, inget annat företag. Hur mycket

Ersättning till hyresgäster extrahera WG & period; Restaurering och period; Hur man bestämmer höjden & quest;

Jag bor i ett storstadsområde. Hyreslägenheter är dyra och marknaden väldigt tight, det vill säga: du får en bra hård ny hyreslägenhet. Jag bor en lång tid (5 år) i min lägenhet, nu ska renoveras hela huset. Därför är alla hyresgäster är ute. Jag är

Förvärv av en hyrd lägenhet och period; Hur snabbt får du ut & quest hyresgäster;

Vår dröm hem är bara hyrs ut. Vi skulle vilja veta lägenheten tugga, men ha i åtanke att vi får hyresgästen är inte lika snabb ut ur lägenheten. Vilka möjligheter har vi? Kul att du gör dig i förväg om tankar !!! Här är en äldre, men ändå iw fortfara

Sök efter Hartz IV boende: För min vän kan inte hitta lämpliga bostäder och period;

Hon bor i skilsmässa för 2 år och uawegen krafter hennes make med sin funktionshindrade son 20 år av sin platt-avklädd i en möblerad lägenhet att München.Diese lägenheten måste så småningom bli vräkta från henne igen. Det är 1,5 år på jakt efter en l

Problem med grannarna och halv; Hyresgäst eller hyresvärd ska ta hand om det och quest;

Det handlar om en lägenhet som jag hyr. Min hyresgäst, som jag har en mycket bra relation, har klagat på att en annan invånare i huset komiska kommer till honom på alla möjliga form och när tillfälle erbjuder honom besvär fogar. Jag vill inte att hyr

Haizungsablesung: hur länge måste hyresgäster som bor i lägenheten utan kostnad att bära & quest;

Jag är bara på mitt hus eftersom aggregatet ska läsas. I hallen tillkännagavs av bolaget att läsa 9-11 klockan ska göras. Vem är inte det, måste ta kostnaden för en ny resa. Nu är 11:16, så länge ingen var här och jag måste jobba. Hur länge måste jag

Trädgården är en hyresgäst och alla andra få de kostnader som införts & quest; & quest; & quest;

Vårt hus består av 12 hyresgäster. Hyresgästen på bottenvåningen har en stor tomt med terrass. På tomten gränsar häcken mot gatan. Att säkringen måste trimmas regelbundet är klart att kostnaden för trädgårdsarbete tilldelas alla hyresgäster i extra k