B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-25

Om en kupong är inte giltig och komma; Om minimiordervärde inte har nått & quest;

Advertisement

Hej!

I produkter för 50 euro i inköp att få 5 euro frakt. Gör ett totalt pris på 55 Euro. Dessutom är jag i besittning av en kupong för 20 euro och fri frakt. Denna kupong har förutsättning att minimiorder är 40 euro (efter avdrag evtl.Rabatte och fraktkostnader)

Jag har varit nu i dag, eftersom kupongen inte är korrekt skrivit är en kredit för 5 euro får leverans - men inte på 20 Euro rabatt eftersom - så nu enligt leverantören - minsta ordervärdet inte uppnåtts.

Leverantören ger det - så jag tror åtminstone - enligt följande: 50 euro värde av varor - 20 Euro kupong = 30 Euro; och dessa 30 euro under minimiorder. Jag tror att det är ganska svårt.

Jag tror att det kan ses som ett minimum ordervärde exklusive kupong - eller har jag fel?

Hör du!

answers

Något liknande jag upplevde när jag beställde två olika objekt på Amazon som har köpts från olika leverantörer.

Kupongen Jag ville lösa, men endast tillämpas på en av de två leverantörer, så jag också inte hade nått minimiorder.

Det kan faktiskt levereras till dig samma situation tidigare.

Det finns mycket för din tolkning. Man bör dock först och främst i form av kupongutfärdaren undersöka om det ges en förklaring. Det skulle vara meningslöst att vilja klargöra saken rent konceptuella system om det inte. Huruvida det är då också effektiva, skulle en fråga vara att du måste rensa bara när man vet texten.

inte ens svara dig du din fråga?

Denna kupong har förutsättning att minimiorder är 40 euro (efter avdrag evtl.Rabatte och fraktkostnader)

Related questions

Hur länge är en kupong giltig & comma; om ingen tid är det konstaterade & quest;

Jag hittade en gammal värdekupong för en bokhandel vid rengöring. Kupongen är ingen deadline på det där måste jag lösas. Betyder detta att det fortfarande är giltigt i alla fall? Tack på förhand! Om butiken fortfarande existerar jag hade varit där na

Kupong DM fortfarande giltig & quest;

Det är lite pinsamt ... Igår medan rengöring jag hittade en gammal presentkort från källan, som utfärdats under 1999. Beloppet är DM 10, -, då en gest av goodwill, eftersom vi hade problem med en beställning. Min fråga: Är den här kupongen förmodlige

Händelse kupong är giltig endast för ett möte - kan jag byta & quest honom;

Jag köpte en kupong med en relevant sida för min flickvän. Tyvärr fanns det för händelsen bara två datum och nästa kommer att vara i april. Kan kupongen bytas i denna Fll eller ens tillbaka? Pengar tillbaka finns det tyvärr nästan aldrig i dessa fall

Hur länge kupong är giltig och komma; om ingenting är på det & quest;

Jag fick till jul en kupong, det är på det är inget utgångsdatum. Hur länge kan jag vänta med inlösen? Tack! En never ending story - och det har också hävdats kraftigt i domstol. En rättslig reglering inte existerar, men så kallade rättspraxis, och s

Kupong i stället för pengar tillbaka och komma; är den rättmätige & quest;

Jag beställde min make som en födelsedagspresent en ljusare på Internet. Eftersom maskinen inte fungerade, jag skickade det tillbaka och få en ny. Även det inte fungerade och jag skickade det tillbaka. Nu får jag en kupong för motsvarande tändaren i

Hur är en vilja ändå vara giltig och komma; även om det inte handskriven & quest;

Jag vet att en vilja alltid måste vara handskriven och undertecknas. Men vad händer om någon vill göra en vilja, men detta beror på ett fysiskt handikapp eller liknande kan inte skriva själv? Det finns bara handskriven testamentet (handskriven i full

Om grundpensionen giltig & comma; Om mottagare som bor utomlands och quest;

Grundbidraget är en social förmån och betalas ut som någon annan förmån för mottagarna är bosatta inom Förbundsrepubliken Tyskland. I privata eller offentliga pensioner finansieras med enskilda bidrag bosättnings spelar ingen roll. Är avgörande för r

Schlecker och kuponger

Var bara på Schlecker och ville använda en kupong, som jag fick för jul. Man vet aldrig och se! Du har inte accepterat honom! Skall ännu inte? Kuponger fortfarande inte giltig i konkurs, även om företaget säljs fortfarande något att matcha kupongerna

kan återhämta sig medicinsk behandling utomlands - det finns begränsningar och strävan;

Finns det några begränsningar vilken typ av medicinsk behandling i andra EU-länder kan jag har min återbetalning från min tyska sjukförsäkring? Kan jag ta det bara akut nödvändiga behandlingar för att slutföra och kan sedan återbetala eller jag kunde

Vilka förändringar kan jag förvänta & quest på Dresdner Bank nu;

Jag blev ganska förvånad när jag ringde igår min internetbank på Dresdner Bank och plötsligt allt var gul och anpassas till Commerzbank. Förvärvet är faktiskt redan 2 år sedan, men vad gör denna plötsliga förändring av kundportalen nu för mig? Överta

0
Views
0
Ccomments