B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-23

Om en i livförsäkring alltid en oåterkallelig teckningsrätt överens & quest;

Advertisement

Är det rekommenderas, om du gick med på att mottagaren av en livförsäkring en oåterkallelig teckningsrätt? Jag har läst att präglat pengar, till exempel, inte kan tas i beslag. Men du kan beställa en nackdel upphandlas?

answers

Ja, är nackdelen att du sedan kan ändra teckningsrätter med samtycke av den oåterkalleliga mottagaren.

Så om din nu ex har en oåterkallelig teckningsrätt, kommer du inte bli av med dem eftersom de inte kommer överens om intelligerter människa.

Oåterkalleliga rättigheter är vanliga när livförsäkring som säkerhet för en bankverksamhet, eftersom det är vettigt. När kan använda "privat" livförsäkring Jag skulle alltid hålla mina alternativ öppna mina nuvarande favoriter.

Nix, bör att man aldrig göra upp mig.

En oåterkallelig teckningsrätt du kan endast med samtycke av mottagaren ändra en återkallelig när du vill, eller det är vettigt.

Livet förändras hela tiden, levnadsvillkoren och eventuellt - partner också. Varför ställa dig själv i onödan så?

Related questions

Vem är i livförsäkring med avseende på skilsmässa titeln quest;

Om du har glömt att ställa in en ny mottagare efter skilsmässan, som har rätt till tilldelning. Föräldrarna eller barn försäkringstagaren? Accesser eftersom den rättsliga följden? Det beror på utformningen av behörighet. Om maken utsetts av namn, så

Vad är vinstdelnings i livförsäkring och vad de ge mig & quest;

Jag får genom vinstdelningen ut mer än tidigare beräknat? Var gör överskott och vad som kommer ut? Så riktigt så enkelt, kan det inte svara på alla. Försäkringsbolagen tar från dig för att skicka en. Varav därefter gå fasta kostnader, förvärvskostnad

Självdeklaration: Har undanhållande av livförsäkring för föräldrarna ges för barn & quest;

Om en förälder har en livförsäkring på sitt eget namn utan i avsikt för barn X och X barn efter 25 år här får betalt, måste Child X ange det i deklarationen? Var? Hej! detta är en gåva för barnet och kan bli föremål för Schenkungs / arvsskatt (skatte

Livförsäkring betalas och period; Vem kontrollerar & quest;

För mig är detta år en livförsäkring är betalas. Eftersom det tycks mig något som inte helt begripligt. Vem kan ge råd här? Och - om någon vet - vad gör en sådan översyn. Jag antar att du är en advokat, lärare eller matematiker? Är ganska lätt som du

Kan man i livförsäkring göra något mot fallande ränta & quest;

Jag skulle vilja veta om i Lebensversicheurng har något sätt att försvara sig mot en nedgång i räntorna. Eller du måste acceptera så så enkelt? Däremot kan du inte slåss, om man stänger av kontraktet, gör honom så fortsätter post gratis UDN gäller an

Nivån på administrativa kostnader för livförsäkring avgörande för kvaliteten på försäkring & quest;

Jag var nu en livförsäkring angeboten- grds. Jag skulle också vilja ta ut. Mäklaren sa högre administrativa kostnader talar faktiskt för kvaliteten på Versicherers- kan bekräfta så egentligen? Om du i valet av leverantör också uppmärksamma de adminis

Livförsäkring avslutas - när får jag pengarna & quest;

Hej! Jag beslöt början av april vid tidigast möjliga tidpunkt min livförsäkring. Jag har fått brev i dag och jag kommer att vara något betalat mer än 1200 euro, men är där som varsel till 01.06. Betyder det att jag får pengar förrän i början av juni

Är livförsäkring säkrats mot en eventuell konkurs & quest;

Finns det något sådant som en insättningsgaranti fond för livförsäkring? Vad händer om en LV företag går i konkurs? http://www.protektor-ag.de/ Det finns ingen insättningsgarantin det men Auffangegesellschaft. I händelse av konkurs, har BaFin tre niv

Livförsäkring kunden betalar euron gör res & quest; & quest;

Varför betala för, enligt en FDP politiker livförsäkring kund euro räddning. Tyvärr har jag ännu inte har förstått hur eftersom effekten kanalen skulle köra exakt. Kan någon förklara detta för mig? Jag skulle misstänka att politikern hänvisar till de

sälja livförsäkring på andrahandsmarknaden - därav minst förlusterna & quest;

Om du behöver pengar och har redan bespart livförsäkring 12 år så är det billigare att erbjuda det på andrahandsmarknaden? Med upplösning du alltid höra av större förluster? Vem har något som redan dras genom och kan berätta för mig? Tack. 12 år inne

1
Views
0
Ccomments