B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-05

Om en frilansare en självdeklaration nödvändigt om du stanna under Steuergrundfreibertrag & quest;

Advertisement

Behöver jag en frilansare en skattedeklaration göra om jag stannar under avdraget av 7664 euro?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Ja, eftersom du måste allt om inkomster bestämma ändå först utföra en beräkning av vinsten. Dessutom är grundavdraget (nu 8004 euro), mindre än ALG II-nivå och ger dig frågan var anch försörjningen. Som skattebetalare. övriga intäkter såsom från anställning måste man redan göra en inkomstdeklaration. Dessutom verkligen en momsdeklaration, eftersom viljan så avgöra om det fortfarande faller under nästa år under småföretag förordningen.

Ja du måste, även om du bor under avdraget. Men om du ligger under 17 500 €, når sedan en bestämning av vinsten.

Related questions

Tyska självdeklaration och LPAR, "& semi, frilansare" och halv; & rpar; i utlandet 12 månader behövs & quest;

Kära gemenskapen, kanske du kan hjälpa mig ur förvirring, om och hur jag måste förklara våra intäkter i Tyskland. Här är mitt fall: Bin gift gemensamt bedömas för skatt, STKL. 3 (i) och 5 (den); Jag är fortfarande en student hade år sedan underteckna

Självdeklaration - där intäkterna från onlineannonsering Registrera dig & quest;

I inkomstdeklarationen för 2012. Jag har min försäljning, har jag gjort genom uthyrning av bakåtlänkar till min blogg, app. Frågan är: exakt var och hur jag bär dem? Det enda jag har fått reda på: Det måste vara ren i systemet S. Men där och hur? Kan

Frilansare Nebenjob & comma; en arbetsgivare EU-länder - såsom skatte & quest;

Kan någon hjälpa mig, är en vän som arbetar vid sidan av sitt jobb och oberoende även som frilansare för kontot / timme från ditt hem för en online-marknadsföring med säte i Bulgarien är EU. Nu från Adsense sedan han vet till exempel att dessa intäkt

Kontrakt som frilansare - inkomster från egenföretagande - EU: s lagförslag som behövs & quest;

Om jag accepterar ett kontrakt som frilansare i ett företag, då jag versteuere intäkter men i inkomstdeklarationen under "intäkter från egenföretagande. Måste också EÜ faktura skapas? Jag versteuere intäkter De skattemässiga konsekvenserna av dina in

Självdeklaration & period; Växten eller växt S G & quest;

Jag är ett litet företag och sälja mina varor på eBay och enskilda regionala marknader. På Ebay handlar jag med tillverkning, tidigare köpte varor till de regionala marknaderna med hemgjorda produkter. Har jag systemet S eller anläggningen G fylla i

Som chef för min Yoga Skola & comma; Jag är frilansare och komma; arbetade i en sjukvårdspersonal eller KU & quest;

Det handlar ytterst om undantag moms. Enligt EG-domstolen yogalärare är undantagna från moms, lt. Tysk lag inte visas. Min årsinkomst är väl lägre än 50000 €. Jag har alltid gjort mig tills FA kom knackar med moms hittills deklarationen. För några an

Varför måste jag som frilansare på Skatteverket & comma; istället registrera med Commercial registreringsverket & quest;

Min granne är utöver deras normala arbete fortfarande frilansar. Det är därför hon ville vara ett företag, men fick veta att hon måste rapportera enbart till skattebyrån. Varför? Och vad de vill eftersom anger? Snabb och billig hjälp för din skattefr

Självdeklaration småföretag: vilka andra handlingar som krävs & quest;

God dag, Jag hade 2015 ett litet företag (ebay shop) Detta angemeledet på 3.3.15 och jag har loggat in på 12/29/15. Jag har överskridit tröskeln till 17.500 euro omsättning. Jag vill nu föreslås för 2015 en skattedeklaration (skatt som små företag) t

Självdeklaration: schablon eller enskilda relaterade kostnader Ange & quest; & quest; & quest;

Hej! Jag examen i min deklaration. (Så 2008) Nu undrar jag om jag ger mina annonseringskostnader, eller att förlita mig på "paket" av 920 €. (De km i strejk med 20 cent från första km) annonseringskostnader skulle vara plus individuella applikat

2009 självdeklaration in efter 2010 förklaring om möjligt & quest;

Hej, jag har i dag - första gången - gjort min deklaration för 2010. Nu såg jag att jag kunde göra dem ännu under 2009, jag är inte ens skyldig att deklarera. Kan vara ett problem där, för om jag lämna deklarationen i 2009 av förklaringen av 2010? El

0
Views
0
Ccomments