B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-24

Om du har rätt till änkepension och komma; Om du har levt tillsammans som ett par och komma; men var inte gift & quest;

Advertisement

Hallå

Jag föreställer graden fråga. Vänner till mina föräldrar var inte gifta, men levde åh jag vet inte, för evigt tillsammans. Så nu mannen avlidit. Han har arbetat på Siemens, nu har vi alla överens om att kvinnan skulle ha rätt till sin pension. men äter enligt domstol, Habs i denna rapport

[...] Utgår Reklam från Support

tittade upp, inte för att de inte var gifta. Nu min fråga dig att hitta rätt är i ett företag antingen vet hennes andra fall?

Tack på förhand

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Företag!

När det kommer till en pension?

Sedan skriver också!

Så - änkepension du får i den lagstadgade pensionsförsäkringen om du kommer att bli en änka.

Maria:

De två "men levde åh jag vet inte, för evigt tillsammans" och har i denna evighet aldrig att tänka på hur utbudet i tid ser efter. Därför har han aldrig visat henne driftöverenskommelsen och förklarade att endast den efterlevande maken att få pension (del av det) är berechntigt. Svårt att tro.

Hur visste jag bara att efter dina innehållslösa svar en Frag levereras med en länk?

Så långsamt att blir tråkigt!

Det finns inga andra fall!

Hälsning Z ....

Om så är fallet, och ingen annanstans.

Garbage fråga, för att rymma en länk här kan.

Men då man läser gånger i texterna på denna webbplats. Kanske lär du dig då hygglig tysk Skriv!

Related questions

Rätt till änkepension vid pensioneringen

Eftersom jag har förmodligen genom egen inkomst inte har rätt till änkepension, kan jag frågar igen begäran om min pension? Jag har rätt till det stora änkepension. Ansökan Jag ber alltid, om döden av partnern går. Det finns internet änkepension räkn

Hon gjorde strävan rätt till änkepension &;

En vän till mig har en mycket sjuk människa. Hans dagar är tyvärr räknade. De har varit gifta i 10 år och har en 10-årig barn. Hon går att fungera fullt ut. Har hon fortfarande har rätt till änkepension? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent

Rätt till änkepension 2015

Min mamma gick bort, bör du få en liten pension från februari 2016:e Har min far fortfarande rätt till änkepension? Min far är sedan förra året i pension! Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.experm

Har jag rätt till änkepension från pensions min make från Public Service & period;

Min man arbetade i offentlig tjänst och får pension från VBL eftersom han är 63 år .Before han fick en övergångsersättning från VBL han gick in i förtidspension vid 55 års ålder. Han får fortfarande en ålderspension från LVA. Jag har i händelse av dö

Har jag rätt till änkepension för en äktenskapsliknande gemenskap av 20 år och period;

Kära herrar, Min partner som jag har bott i en gemenskaps Eheänlichen dog innan erwas än ett år från cancer. Fram till sin död, har jag vårdade honom. Nu någon hade sagt till mig att jag skulle ha rätt till änkepension om vi inte var gifta. Stämmer d

Rätt till änkepension och komma; Om man en högergrupp tog & quest liv;

En änka är i förvar. Har hon rätt till änkepension (vid lagstadgad pension) efter ett självmords av sin man, och när detta medlem av en högerparti var? Ja, varför inte. Vad kan kvinnan för? Dessutom, om någon tar sitt eget liv, därför att han missbru

Jag har i en långsiktig samlevnad har rätt till änkepension

Jag bor i 3 år i ett samhälle. Har jag rätt till änkepension eller arv? Änkepension krav har under vissa förutsättningar änkor eller änklingar, och det kan innebära bara sett lag, ursprunget till efterlevande påståenden om ett äktenskap eller ett reg

har en utländsk make bor utomlands efter döden av De fru har rätt till änkepension

Har utrikes make (kenyaner) rätt till änkepension om den tyska fru verstoben? Han bor permanent i Kenia.Wenn så, efter hur många års äktenskap? Äktenskapet har redovisats i Tyskland. bästa tack för hjälpen på förhand Snabbare och billigare rådet om a

Vad sägs om rätt till änkepension från & comma; när skilsmässa äger rum i 2013 u & period; i äktenskap Pensionerad & quest;

Jag ber om en vän som har nu tyvärr frånskild. han gifte sig för 10 år sedan, då båda var redan gått i pension. Om du har äntligen någonsin rätt till änka / änklingspension, eller annan Rentenansprüche- speciellt eftersom du verkligen från tidpunkten

Jag har en änka gifte om sig och komma; Jag skulle ha efter en skilsmässa igen strävan rätt till änkepension &;

Jag hade en änkepension, gifte senare. Som en som skilsmässa igen, har en gång rätt till änkepension? En unik uppsving din änkepension är möjlig. För att du måste lämna in en ansökan igen. När de nya äktenskap slutar (z. B. från skilsmässa), kan gå t

0
Views
0
Ccomments