B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-25

Om du har ett sjukhus försäkring garanterar bättre sjukvård & quest;

Advertisement

Inte billig kvalitet som en ytterligare privat försäkringsskydd. Vilka är dina erfarenheter med det, har blivit den månatliga. Premium i händelse av sjukdom värt, du blev medicin. sett bättre levereras -eller- denna försäkring är onödigt, eftersom även mycket dyrt?

answers

Nu när det finns bara två i de flesta sjukhus - är sovrum och jag tycker kan avstå från överläkare behandling av flera dåliga erfarenheter, jag hålla denna extra onödig.

Jag talar bara för mig och jag vill ingen har gjort - eller övertyga.

I professor kan göra utan, som gör andra läkare som på ett tillförlitligt sätt. Emellertid kommer det vid en sådan kompletterande inte bara om medicin, men också för att trösta och jag skulle mycket hellre vara i en privat eller semiprivate rum betalt att behöva dela rum i stället för tre till fem snarkare.

Related questions

Gör en sjukhusvistelse försäkring till åldern Sinn & quest;

Vid vilken ålder ingående av ett sjukhus försäkring vettigt? Personligen var jag de senaste 10 åren, inte på sjukhuset förmodligen äldre människor ofta kräver sjukvårdsinrättningar, eller hur tror du? Första förtydligande: Ordet överläkaren är en mar

Var kan jag hitta en bra sjukhus försäkring för barn & quest;

Jag letar efter en bra sjukhusförsäkring speciellt för barn, där kan jag hitta en bra politik? Vända en gång för din hälsa försäkringsbolag, som ofta har partnerskap med en försäkring som en sedan ytterligare teckningsoption. Hur som helst, jag skull

Ska jag sluta ett sjukhus försäkring & quest;

Är det alltid en bra idé att ta ut sjukhusförsäkring? Jag själv var i mitt liv tills 2 gånger på sjukhuset och vet inte om det är verkligen värt det. Å andra sidan du verkligen om den är avsedd att få ett lyckligt eller så? Jag vet inte exakt vad jag

Vad försäkring garanterar att ge bra sport olyckor från & quest;

Vilken försäkring ger ett bra skydd för idrottsskador? Har du erfarenhet av den? Jag motionerar regelbundet, även extrema sporter som utomhus klättring och skulle säkra mig glad. Oavsett vilken försäkring du fullständig (olycka, Lebvensversicherung e

Mor har liten pension och komma; men försäkring & comma; som slutar & quest; husgeråd eller olycksfallsförsäkring & quest;

Min mamma har liten pension, men fortfarande betalar försäkring. Vilken ska meddela att avvara, har det fortfarande ett hushåll och olycksfallsförsäkring. Om äldre har olyckor de kräver ofta mycket längre tid att få tillbaka på sina fötter än yngre m

Vilken typ av försäkring rekommenderas när klättrar & quest;

Kära forummedlemmar, Jag började ungefär ett år sedan med klättring. Tidigare trodde jag att jag automatiskt försäkrad genom min olycksfallsförsäkring. Nu en vän till mig, men till slut störtas. Inget dåligt, men så stark att vi kallade en ambulans.

Kan jag som en lagstadgad försäkring, sjukhuset själv Välj & quest;

Min läkare hade föreslagit mig ett visst sjukhus för sjukhusvård. Hemma saker har såg ytterligare övervägas och jag skulle skickas till ett annat sjukhus. Får jag men välja en lagstadgad försäkring, sjukhus gratis eller jag har undervisning av min hu

Är en försäkring för sjukpenning känsla & quest;

Min mamma har tyvärr upprepas i sjukhuset och är sedan sjukskriven igen i sex veckor, tyvärr inte har försäkring som kompenserar för förlorad arbetsförtjänst. Själv är jag 16 år gammal och lärling. Föredrar en sådan risk för mig som regel senare, gör

Garanterad avkastning livförsäkring väntas falla och komma; är bra försäkring inte som pension & quest;

Hello've hört den garanterade avkastningen livförsäkring kommer att fortsätta att falla, är försäkringen bra nu längre än pension? Min Bank dessutom rådde mig antagligen inte ett bra tips, eller vad tycker du råda mig att säkra mig privat? Jag råda g

Sjukhuskostnader försäkring med privata försäkringar & quest;

För 15 år, jag har ett sjukhus kostnader försäkring, i slutsats jag var AOK medlem. 4 år sedan bytte jag till en privat sjukförsäkring, men misslyckades på bristande information, att säga upp försäkringen. Jag bytte nyligen då och fick veta att försä