B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-04-01

Om du får förbetalt kreditkort, även om du har negativa Schufa poster

Advertisement

Hej, jag fick från den nya förbetalt kreditkort tillhör och undrar om du också får när du får negativ Schufa poster? Vet du det?

answers

Hallå
ja du får ett förbetalt kort trots negativa poster i Schufa.
Jag har också en och jag tror att det är mycket bekvämt!

Förbetalda kreditkort är mycket bra även för kostnadskontroll. Du kan använda dessa förbetalda kreditkort som bränsle kort för familjen - eftersom du alltid har full kontroll.

Ja, du får även om vid Schufa negativa poster lagras på en. Man kan därmed inte riktigt ekonomiskt ta och gå in skulden, eftersom du bara kan spendera så mycket som du tidigare har laddat på det. Så du behöver bara ett konto och ett identitetskort, i princip.

Ja, kontantkort Twofer utan Schufa utredning, eftersom på en kredit basis och gå vidare. Schufa undersökning (och därmed påverka en negativ post) är alltid fallet när ett lån eller kredit som ska beviljas.

Hej, jag vet inte vad som talade om det. Kontantkort du får det vid varje tur.

Related questions

Om du får en negativ Schufa post om du inte använder en online kredit & quest;

Jag undrar hur det är med online-lån, som alltid mer utbredd som t.ex. Smava, gereget vid återbetalning misslyckande. Om du får en negativ Schufa inträde om man inte fungerar, eller som sedan regleras plattform Intern kredit? Många banker tillhandahå

Förbetalt kreditkort far användning & quest;

God dag ^^ snart få min far ett kreditkort, men framför allt jag kommer att använda. Detta är den så kallade Payoneer Prepaid Mastercard. Tyvärr är jag inte ännu 18 och därför gör vi kortet i namn av min far. Nu undrar jag om jag kan sedan beställa a

Får jag använda ett förbetalt kreditkort om man är i ett insolvensförfarande och strävan;

Får jag använda ett förbetalt kreditkort och måste ha en chans att bekommmen ett sådant kort om den sätts in i en personlig konkursförfarande? Bara i de fall (bland annat), dessa kort ännu. Även den en som annars inte får, men ett behov för närvarand

I vilken bank får jag ett förbetalt kreditkort med prägling & quest;

Jag har hört att kreditkort med prägling som arbetar på en kredit basis är faktiskt omöjlig att skilja från den normala kreditkort. Finns det en sådan kreditkort på en bank som är känd för dig? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent,

Om du får ett kreditkort utan bevis på inkomst och strävan;

Det måste vara möjligt att ha för att få ett kreditkort utan en stadig inkomst. Studenter, till exempel, har ofta varit kredit och som dessutom ingen stadig inkomst. Så vad är kriterierna vid banker kredit ut? utan en inkomst Vad menar du med "perman

Sök efter ett förbetalt kreditkort

Sök efter ett förbetalt kreditkort, kan jag jemad rekommendation? eftersom det finns en hel del att välja på. vilken leverantör är tillförlitlig? Hur säker är kortet? Som regel, eftersom Penalty gäller för varje liten sak. Till exempel, förutom den å

strävan förbetalt kreditkort utan Schufa &;

Om du får ett förbetalt kreditkort även om hans kredit klassas som fattiga i Schufa? Tack Ja, just då; Även med några ord: En korrekt länk hjälper någonsin (Förlåt, jag måste skriva). http://www.prepaidkreditkarten.biz/ Kontantkort är just för person

Hur kan jag skydda mig från missbruk av ett förbetalt kreditkort & quest;

Om jag har förstått det, inbjuder dig sedan att balansera på ett förbetalt kreditkort, men om någon annan får tag på, måste man alltid vara rädd för att krediten kommer att utfärdas omedelbart och är borta rätt? Fäster på kunden eller banken med såda

Förbetalt kreditkort - Epfhelung & quest; & quest;

heyho, Jag vill desperat att köpa mig ett förbetalt kreditkort. Men jag känner mig själv som examen från någonsin nich. Kan någon hitta en leverantör empfhelen vackert enkel, okomplicerad och främst går inga dolda avgifter eller andra krok där allt ?

Förbetalt kreditkort nachtrÃĪglich fortfarande ladda & quest;

Poängen är att min syster vill min brorson köpa ett förbetalt kreditkort eftersom han reser för ett par veckor utomlands. Du vill inte att göra ganska så mycket kredit på det, så det inte slösaktigt därigenom kringgå, men han betyder, naturligtvis, a