B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-21

om det efter ingåendet av ett avtal, var resultatet inte tillhandahålls

Advertisement

Om efter det att ett kontrakt prestanda inte lämnas, får leverantören
efterfrågan laddning.

Annars hotade han att stämma mig.
Om han kan.
Ümit

answers

Väl logiskt. Varför finns det något kontrakt?

Men din fråga något motsägelsefullt. Normalt kunden har en fordran gentemot leverantören, inte vice versa. Leverantören ger något.

Eller fick du något från en leverantör, lovade makt i gengäld, men inte får? Va?

Klare men följande tider:

  • Vem som lagt en beställning?
  • Vad var syftet med avtalet, det vill säga vilka tjänster och varor kommer att levereras av vem till vem?
  • Vem har nu inte lämnat vilken prestation?
  • Vem är en efterfrågan på vad?

Då kan vi alla se klarare.

Så första gången kan vara ett kontrakt effektbehov ändå EFTER kontrakt, tidigare Nämligen vinäger med krav!

Sedan beror det på vilken kontrakt med vilket innehåll dig eftersom färdig. Det finns en hel del kontrakt. Förklara oss om det i rudimentära metoder för vad det handlar om. Min ledarhund kan nämligen ses, men inte klärvoajans. Och sökmotor hamstrar inte kan passera via USB-porten (bara vänta, min vän, kommer snart att tillkännages diet och jag tror för en av oss, det är du).

Jag står nu, jag är så dålig dåre och klokare än tidigare.

Tja, jag, ledarhund utanför påminner: Naturligtvis leverantör kan hota och han kan stämma och han kan även stämma. Förhoppningsvis vet då, vad som står på spel här!

Related questions

Kan du ta ut dem och quest tre dagar efter ingåendet av ett avtal på Internet;

Eftersom jag har fyllt i fel ansökan, ser min telefon leverantör på mig som en ny kund och kräver (som en gammal leverantör) valutaväxling avgift. kontrakterade för tre dagar sedan. Kan jag frånträda avtalet inom en viss tid utan några nackdelar? Vil

Kan jag dra sig ur ett avtal i slutet av karenstiden, om strömmen inte tillhandahålls & quest;

Hur man ska gå om det efter ingåendet av ett avtal prestanda inte tillhandahålls. Aktuellt exempel: Har ett förbetalt telefon kontrakt klar ägde rum påfrestningar på kontot för närvarande är aktiveringen av kortet men av tekniska skäl inte möjligt. V

Vilken pension är för mig det bästa och komma; om jag själv & quest;

Vad ska man dra slutsatsen i vilket fall som helst redan från början? Det kan inte svara så snabbt på. Den verkligt viktiga frågan för pensionering bör läsa: "Vilken pension är optimalt för mig"? I Tyskland är pensionen uppbyggd i tre lager. Men

Kan du lösa i förtid och strävan efter cancer Fitnesstudiovertrag;

Rätt cancern i omedelbar uppsägning av ett avtal Fitness? Eller vila denna enda? Det finns i princip inga rättigheter om uppsägning eller avbrott i ett sådant avtal. Avgörande är huruvida kunden om gym inte kan använda tjänsterna eller om sådan använ

köpa mobiltelefon eller finans & quest;

hur jag bestämmer bäst vad som verkligen är effektiva, om jag har ett val, en mobiltelefon att köpa eller att finansiera Inköp är det belopp billigare, men är det verkligen billigare? Hur finanzmathemat rent. Visa ett sådant beslut, om finansieringen

Konsultföretag pensions protokoll bindande & quest;

Idag hade jag ett samtal med en kurator om en försäljning pension. Eftersom jag inte vill begå, jag sa att jag måste ändra dig. I samråd protokollet men jag har nu tecknat att jag beifüge ett program (dvs ett program punkt) bredvid rådgivare skrev, "

Är kontakter för banker som är undantagna från moms och quest;

Under vissa omständigheter, tillhandahållande av bankprodukter 8 skattebefriad enligt § 4 nr. Moms För några år sedan, har domstolen klargjort detta: http://www.bankenverband.de/downloads/112007/sp0711-st-bmf-anlage.pdf Tyvärr, båda länkar ge mig ytt

Tidsfristerna i möbelaffären från katalog - Jag kan ta lätt & quest;

Köparen på nätet Jag kan köpa avtal enkelt återkalla inom 14 dagar. Kan jag också, när jag har valt i en möbelaffär något via katalog och beordrade eftersom ingen provtagning var där och mig varorna då inte vilja? Snabbare och billigare rådet om avta

Vilka försäkringar finns mängdrabatter och strävan;

Jag har hört att det i vissa försäkring bör du få mängdrabatt när det stängs flera försäkringar. Som försäkringsbolagen erbjuder något? Hej Muengsi, den så kallade och ovan redan nämnts BoxPlus paket där av AXA och DBV, tortzdem Du bör också notera s

Om hyresgästen har en lägenhet rätt att köpa strävan att dem som bostadsrätt &;

Min vän hört talas om en avsikt hyresvärden att sälja sin lägenhet som en bostadsrätt. Vännen skulle vara intresserad av att köpa sig. Är det för att informera och han har rätt? Det finns enligt § 577 BGB endast för hyreslägenheter som har omvandlats