B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-27

Om den nya inköp av en moped avdragsgilla & quest;

Advertisement

Hej!

min fru går dagligen med moped till jobbet. Tyvärr mopeden stals och vi var tvungna att köpa en ny skoter. Nu är frågan om du kan göra nya inköp någon skatt.
Mopeden jag naturligtvis betalas ut som en man. Bakgrund: Min fru är icke-skattepliktig verksamhet (400, - €) genom.
Kan jag göra produktionen som extraordinära börda har hävdat? Eller kan jag identifiera den som inkomstrelaterade kostnader på min fru med, även om du betalar verkligen ingen skatt. Eftersom vi beskattas tillsammans, men här är vad som ska göras!?! Eller?
Resekostnaderna ska fungera kan verkligen göra avdragsgilla.

Tack för tips och förslag.
hälsningar
Daniel

answers

Din fru är, liksom varje arbetstagare, den resande tillägg.

Men fortfarande är det inte komma in, eftersom det är knappast mer än 920, - Euro vara det UDN bör inte ens värt det 400, - EUR jobb över Steuerkrte.

Related questions

Upp till vilken utsträckning kan hushåll nya inköp av översvämningar och abetzen & quest;

Gibts gränser för inköp av nya varor, om man inte är översvämningsoffer, och utgifter så ovanligt. vill göra massor hävdat? Det är att överväga en massa saker: gynnade skattemässigt är bara ersättare. Det skulle därför vara ett akut behov av att bevi

Kylskåp bruten - reparation eller nya inköp & quest;

Nyligen min 12 år gamla kylskåp bröt. Min elektriker sade att reparationerna skulle kosta minst 180 euro. Du ville mig med honom lika en ny köp för cirka 350 euro. Eftersom jag inte vet om han vill göra bara en snabb affär med mig, jag Soche rådet hä

Trädgårds ja & comma; men nya inköp ingen

När jag avslutat min hyra, har jag också kommit överens om att hålla trädgården. Hyresvärden hade mig då sa att jag kunde ha all utrustning som hans koja i trädgården, de tillhör honom och ägaren av angränsande lägenhet. Nu hyresgästen i lägenheten i

Hej & comma; & Newline, jag är arbetare och komma; har nya bilar och nya trailer köp & period; Är registrering kostar gilla & comma; kostnaderna för fordon alls avdragsgilla & quest;

Bilen trailer och installation av APC och inträdeskostnader för släpvagnen kan bara starta när den används professionellt. Så chefen kräver att för att göra transporterna och arbetsgivaren inte vill betala. Det spelar ingen roll om ny eller begagnad

Hur många procent rabatt är möjligt för nya inköp och strävan;

Jag har nyligen hört från min morbror att han fick 12% kassarabatt, eftersom han betalat sin bar bilar. Är det den nya bilen Rapporterade vanligt? upp till 20% beroende på märke, modell, stock bil, Tageszulassung med 0 km möjligen ännu billigare. För

Att byta jobb och komma; arbetsrelaterad flytt till nya beskattningsåret och komma; som avdragsgilla

God dag, för skattedeklarationer under 2011, jag står inför följande problem: Jag har ett annat jobb i november 2011 till en 350 km från den huvudsakliga bostaden avlägsen plats bakom mig. Arbetsgivare betalar för 3 månader Hotell kostnader (november

Senare ökning inköpspriset för nya inköp

När du köper en ny bil har utlovats av återförsäljaren skriftligt att det finns en rabatt på 400 euro, bland annat. Efter 2 dagar, återförsäljaren ringde och meddelade att han fortfarande inte kan ge rabatt, eftersom han inte längre får det från fabr

DAX nivå för hög för nya inköp och komma; söker investeringar med en dubbelbotten-Tips & quest;

DAX närvarande genuinly ne het sak-där resan leder sannolikt? Jag är därför möjligen i frågan genom en investering med Auffangnetz-. I form av en garantifond. Har du rekommendationer till effekten? Eller hur handtaget bara investera på aktiemarknaden

Om du säljer en säkerhet på din Depå & comma; När kommer pengar till nya inköp tillgängliga

Jag har på onsdag såldes förra veckan på Raiffeisenbank värdepappers läge. Jag ville så snart som möjligt åter ge en köporder för försäljningslikviden. Men Ching går ändå inte, eftersom pengarna är inte i bytesbalansen (avvecklingskonto) var bokad. P

Spekulation skatt och nya inköp

Hej Alla, Jag har en fråga för beskattning. Jag måste sälja innan från en ekonomiska svårigheter ut min lägenhet. Jag hade köpt låg 5 år sedan. Har även de första 3,5 år i det vanliga. Hon har en sedan en betydande ökning i värde (bra läge i HH). Tyv

0
Views
0
Ccomments