B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-21

Om barnbidrag samtidigt som letar efter en lärlings fortsätter att betalas & quest;

Advertisement

Om för mogna vuxna, barn fortsätta att få barnbidrag, medan det är ute efter en lärlings? Ska vi då bevisa att sökningen faktiskt sker?

answers

Titta här: http: //www.arbeitsagentur.de/nn_26532/zentraler-Content/A09-Kindergeld/A091-steu ...

Ja, barnbidrag betalas vid denna tidpunkt. Men du måste bevisa att du strävar allvarligt för en lärlingsutbildning. Så du måste lämna in ansökningarna eller ge avslag som bevis, till exempel. Om du får ett avslag, påståendet att det var slut eftersom strävar du fortsätta till lärlings.

Om du har rapporterat att titta på arbetsförmedlingen som en utbildning, är detta tillräckligt som bevis för era ansträngningar.

-> Http://www.bafoeg-aktuell.de/cms/soziales/kindergeld/volljaehrige-kinder.html

Related questions

Barnbidrag återbetalning - fel tid beräknades & exkl; Varför måste jag betala & quest;

Ganska grundläggande situationen med mig. Arbetade från 01/2009 till 06/2009 som lärling och få barnbidrag. Sedan ingenting mer betalades, eftersom min utbildning avslutades. Har jag registreras även brev att ingenting kommer att betalas. I oktober h

När och till vem barnbidrag betalas & quest;

Min son är 18 och för närvarande i utbildning. I slutet av sin utbildning Jag kommer förmodligen rätt till barnbidrag. Fråga: Om min son klär sedan släcks den barnbidrag? Om barnbidraget fortsatte att betalas, hänvisar jag till honom helt. Kan barnet

Finns det någon barnbidrag för barn fortfarande letar efter en lärlings & quest;

Vem vet om det finns barnbidrag för barn som fortfarande söker en lärlings? Dotter till min vän redan undersökt den 2: a året en lärlingsutbildning och nu barnbidraget fonden kommer troligen betona barnbidrag. Du bör leta efter en Übergangseit yrkes

Barnbidrag trots att arbeta men ingen lärlings & quest;

Hej! min son är 19 år gammal och har tyvärr ännu ingen utbildning plats. Han börjar i morgon i ett tjänsteföretag att arbeta .Min fråga skulle vara nu om han fortfarande har rätt till barnbidrag? Skulle vara glad om någon kunde hjälpa mig LG Nej, om

Barnbidrag: för vilka det finns en engångsbetalning på 100 € och komma; och när den betalas & quest;

Får alla denna bonus för hans barn? För mig 100 euro ännu inte har kommit? Eller även användas för betalningar i maj? Dessa barn bonus det för alla föräldrar som hänvisar åtminstone en månad under 2009 barnbidrag. Han skulle ha varit som faktiskt bet

Om barnet går som au-pair MÃĪdchen utomlands och komma; då får du ytterligare barnbidrag betalas & quest;

när barnet är som au pair flicka utomlands i 6 månader, då du fortsätter att få barnbidrag betalas i Tyskland? när jag gick med 22 för ett år i USA, mina föräldrar fortsatte att få barnbidrag. respektive de får det sedan lösts år senare, när jag tidi

Barnbidrag & comma; om ett barn efter utgången av utbildning arbetslösa & quest;

Har en får också stöd barn när ett barn efter slutet av utbildningen är arbetslös? Som redan nämnts är det utbetalas tills de fyller 21 år. Barnet måste rapporteras på antingen arbetsförmedlingen eller annan tjänsteleverantör, som är ansvarig för arb

samtidigt är anställd och frilans & comma; Vad kommer kontrollerna & quest;

Jag anställdes förra året, men gravida och sjuka och även i föräldraledighet. i juni min arbetsgivare ville kasta med avgångs ut och vi endlichmal arbetsdomstolen dom fick i februari 2009, min lön för 2008, jag har bara på april 2009. i mellan jag bö

Om betalning av barnbidrag och komma; Om efter träning startar endast en praktikplats & quest;

Min son har avslutat sin utbildning, är ännu inte 25, och har nu funnit endast en praktikplats. Om han får då barnbidrag? Om detta verkligen en allvarlig praktik. Se även: http://www.studis-online.de/StudInfo/Studienfinanzierung/praktikum.php?seite=1

Förvar barnbarn & LPAR; orphan & rpar; & period; Förutom pension och barnbidrag & comma; vad som passar mig som en mormor alltför & quest;

Hej. Ta emot denna månad för mitt barnbarn (6) förvar eftersom ensamstående mor dog med 30 år. Vad är mig utom barnbidrag och föräldralösa pension eller betalningar enligt lag? danköööö för svar Halvbarnpensionen är inte du, men barnet. Dessutom är d

0
Views
0
Ccomments