B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-25

Om banken har förbundit sig till mig en P-konto för att öppna & quest;

Advertisement

Jag trodde att alla kunde öppna ett P-konto i en bank, nu har jag hört talas om problem och att många banker vägrar. Är det rätt? Vad kan du göra?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Hi P-konto måste, eftersom det är i genomförandet av en rättslig reglering är att öppnas av någon bank.
Detta är bara ett tilläggsavtal och insättningar förutsätter att du redan har ett konto hos banken, om inte banken kan sjunka till normal Kontoeröfnung princip.
Außnahme är sparbanker unterstehem skyldigheten att ingå avtal (redogöra för alla) som måste, såvida du misbrauchst deras makt för att öppna ett konto för dig

Enligt lag måste banken konvertera ett konto på begäran till en P-konto. Endast papper är känd för att ha tålamod.

Schwäbische Banken öppnade för alla en enkel banköverföringar, inkl. Mastercard, som P- konto. Google tid för "Global Master".

Related questions

HRE uppköpserbjudande förbund: kunden bär risken & comma; det förbundet aktiekurs faktiskt betalar & quest;

På grund av HRE har brevet nu fått från uppköpserbjudandet av den federala regeringen, är det varmt men uttryckligen: kunden bär risken för att den federala regeringen aktiekurs faktiskt tas ut, tar inget ansvar banken, eftersom jag kan stå i slutet

Om man förbundit sig till ett konto stängning korten att återvända & quest;

Det finns en skyldighet för ett konto stängning alla bankkort att återvända? Ska vi förvänta oss ett straff om det inte gör det? Det skulle räcka men om de förstör dig. Banken skulle men redan märkt om du fortfarande skulle använda och bokföringen ve

Behåll en kopia av mitt ID Skapa u period banken; ta med sig och komma; Vad är strävan med sekretess &;

Idag har jag öppnat ett konto på en ny bank. Förstå ja, som man måste identifiera på grund av penningtvätt problem, etc-men oombedd togs från mitt kort en kopia av konsulten fäst detta omedelbart till kontot öppningen. Jag undrar, man måste ta för ku

Om man förbundit sig till sin skrivelse kast dagligen att tömma & quest;

För en tid märker jag har mina hyresgäster tappade ett brev i brevlådan (vittnen). Utnämningen skulle vara nästa tisdag. Är han skyldig varje dag för att ta hand om sin post? Althaus: Har du själv också övertygad om att hyresgästen i sin lägenhet är

Bygg & comma; 2 ägare & comma; en som jag är och komma; exakt hälften tillhör mig och komma; Lägenhet är tom och komma; Jag kan röra sig och komma; även om den andra ägaren, dock & quest;

En hyra hem består av 3 lägenheter .... genomsnittliga lägenheten klädde hyresgäster .... är tom ..... delägare kommer heller inte oroa dig för re-uthyrning, är allt jag gör, bara när utsikterna betraktades av mig, sedan bestämma han om ja eller nej

Broder & plus, jag ärva gånger Hem period, han gör LAUFD & period, skuld och plus, vill registrera sig som borgensmän och tid, han vill mitt arv & quest;

Min bror och jag tagit arv enligt Berliner testamentet m.Eltern (mor nu änka u.Voll arvtagerska) gånger tillsammans i lika delar ett hus. Brother fungerar (fd juridikstuderande) som VD. Jag Staatl.anerk.Erzieherin har alltid haft endast representatio

Kan banken vägra några dagar före slutet & comma; tillfällig kredit fortsätta att utöka & quest;

Vän kallade klass på mycket upprörd, vägrar sin bank - några dagar före slutet - upp 31/12/09 tillfälligt övertrassering att sträcka sig längre. Kan sparbankslagen? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Be

Bankens uppgifter som cirkulerar på Internet - det finns anledning till oro och quest;

Jag har läst att miljontals kunddata av många tyska banker som erbjuds på internet för försäljning. Finns det eftersom det för oss slutanvändare en anledning till oro? Eller måste följa vår bank, bör våra konton rensas plötsligt? Oroande, det finns a

Gifta sig med en turkisk medborgare i Turkiet pension avdrag & quest;

Hej, jag bor i Turkiet och var tvungen att gifta sig innan en turkisk medborgare. (Am eftersom lämnat tidigare) Min pension med 18% avdrag, här går till banken och få omhändertagen här av den turkiska försäkring. Nu fick jag höra att min egen pension

Kan banken en kraft och komma; den lilla förändringen att linda i rullar & quest;

Jag ville ta nyligen min lösa förändring som jag har samlat under månader till banken och insättning på mitt konto. Banktjänstemannen men innebar att jag hade pengar behöver krypa. Vad händer om jag hade vägrat att ta pengarna i roller? då kan banken