B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-07

olycksfall i arbetet till 400 € grund som betalar mer

Advertisement

Hej Jag arbetar på 400 € grund på ett bageri, hade tidigare nästan fyra veckor med ankeln bruten och en gått upp. Vem betalar min lön från dag ?? Har hittills bara std bezhalt få som jag också hade arbetat. Som det är nu, om jag inte är där ??
min chef var pissed att jag också hade angett som hände på jobbet var det också så.

Tack för hjälpen, eftersom € 400 är eigendlich del av min hyra :(

answers

Först ett snabbt tillfrisknande! Nu om .... som MiniJobber du - precis som alla andra anställda också - rätt till sjuklön. Förutsatt din anställningsförhållandet har funnits 4 veckor före olyckan. Lägg AU-intyg från läkare till arbetsgivaren - och bra! Eftersom det är av ditt bidrag till ett olycksfall i arbetet, har du också rätt till BG-tjänster, kan dessa vara: Behandling och rehabilitering i särskilda BG kliniker, kontantförmåner och förmåner i ett eventuellt funktionshinder, etc. För mer information du kommer att få så direkt till branschorganisationen. Om arbetsgivarens skyldighet att betala bedömas annorlunda, ta hjälp av en advokat ...
Hälsningar från tvärstycket

MiniJobber har rätt till sjuklön från arbetsgivaren för 42 kalenderdagar. Efter det till skillnad från "normala" arbetarna inte längre har rätt att få. Din arbetsgivare kan man säga att han ändå återfår ersätts av fonden 70% av din lön.

Related questions

400 Euro jobb olycksfall i arbetet och arbetsgivare kommer inte att betala

Jag har en 400 Euro jobb som en temp. Jag arbetade på olika dagar men regelbundet 17 timmar i veckan. Hade ett olycksfall i arbetet i augusti och administrationen sade bara om jag inte är där då inte betalas, vare sig sjuk eller inte vill. Även om BG

Är det i en 400-euro jobb säkras mot olycksfall i arbetet och strävan;

Hur är det, när en 400-euro Jobbler har ett olycksfall i arbetet, i det specifika fallet en lastpall välter och arbetstagaren skadades. men naturligtvis !!! Som MiniJobber du har samma rättigheter som alla andra anställda också ... fortsatt lön vid s

som betalar min chef fortsatte betala tillbaka till ett olycksfall i arbetet och strävan;

Hej! Jag hade ett olycksfall i arbetet och efter mycket fram och tillbaka kan jag nu höra min lön sjuklön. Min fråga nu är branschorganisationen sade att de skulle få 70% av det från knappschaft igen frågan är nu detta verkligen knappschaft eller vem

Vem betalar från den sjätte veckan efter ett olycksfall i arbetet och strävan, att som & percnt; -Satz för praktikanter och quest; & quest;

Skadan fördel är sjuklön lagstadgad olycksfallsförsäkring bärare. Du får det när du blir invalidiserade av ett olycksfall i arbetet. För arbetstagare, sjukförsäkringsbolag betala för skadan nytta. De skall agera på uppdrag av branschorganisationer el

Vem betalar rehabiliteringen efter ett olycksfall i arbetet och strävan;

Vem betalar för arbetsskada rehab? Branschorganisation eller pension? söka råd Med vem? Om det var för ett olycksfall i arbetet, den lagstadgade olycksfallsförsäkringen (BG), som betalar sjukvårdskostnader. Det kan dock vara något att ta arbetet kons

Skadeståndsanspråk mot arbetsgivaren på grund av ett fel i hans olycksfall i arbetet och strävan;

För bara frågade fråga skulle jag ha en annan fråga. Om förutom en fordran olycksfallsförsäkring också skadeståndskrav gentemot arbetsgivaren, om han är skyldig till det olycksfall i arbetet? Den som lider skada, mot skadevållare har ett yrkande om s

andra läkarutlåtande, olycksfall i arbetet - betalar bra Berugsgenossenschaft & exkl;

Jag läste det här tipset: http: //www.finanzfrage.net/tipp/wer-arbeitsunfall-hat-der-muss-sich-einen-durchg .... Vad händer om du vill ha en second opinion, efter ett olycksfall i arbetet. Är det då vara en passage läkare eller så kan du välja en van

olycksfall i arbetet och tid, och tid, och tid; som betalar

måltid som jag ville fråga om något en ersättning för skada eller liknande tillskrivas jag kännetecknas att jag kan göra övertid nu inte längre bara ungefär hälften tjäna ... Jag har hört olycksfall i arbetet BG betalade en 13-veckors genomsnitt på.

Olycksfall i arbetet - Vem betalar för deltid i drycker handel och rem & period; Tid i sin verksamhet

Så mitt problem är detta; Jag har 4 år sedan få reservdelar i foten / Kniescheibenprthese och bild) så min fortsatta arbetet var förbjudet som lastbilschaufför, Nu är det min ålder (46) är inte längre så lätt alls att få arbete så jag gjorde mig till

Gör det göra stor skillnad quest om du hade ett olycksfall i arbetet eller en privat olycka &;

Vid arbete och försäkring privat olycka har, då är det egentligen ingen roll om en olycka är erkänd som en arbetsolycka, eller hur? Mer "eller?" Den privata olycksfallsförsäkring betalar om en olycka leder till konsekvenser enligt vilken de måst