B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Bilförsäkring bil & plus; bilförsäkring bil försäkringar olycka 2017-02-23

Olycka med bil men mycket gerinbger skada

Advertisement

Fråga: Vad ska jag göra om jag rör vid parkering annan bil i isiga förhållanden och endast en sichbarer skador kan ses på min bil? Ds andra bilen verkar vara oskadad.

answers

Efter "rimlig" väntetid (lag jurisdiktion. 30 min) och icke-utseende "motståndare olycka" absolut konsultera en polisstation och rapportera "olycka". Annars "Obehörig borttagning av olyckan", som är belagt med sju punkter.

vänta tills ägaren kommer, åtminstone 30 minuter så att brunnen kan bekräfta att det inte finns någon skada.

Om det är absolut ingen skada syns, du är du säker på att det är vad som hände med bilen i denna parkering?

  1. Du säger det så, verkar! som säger förutom vyn som faktiskt är inget brutet? 2. Ta bort från olyckan (oavsett hur allvarlig olyckan är) anses fahrerflucht och slutar med 7 poäng och ner brottsligt klagomål. måste vänta 30 minuter och sedan Weil redan sett chit till disken och polisen 3. eller om du gör det som alla andra här också och verdrückst mig helt enkelt, förmodligen ingen. är detta nu väletablerat att bara står upp för hans misstag när du fastnar.

När bilen var det bara parkerade igenkännbar (parkeringsmätare) kort, sedan vänta för föraren och i övrigt informera i alla fall polisen.

Om möjligt bör du också göra bilder som bevis.

det kan också ha varit värre:

§ 142
Obehörig borttagning från olyckan

(1) En deltagare olycka, tar fart efter en olycka på väg från olyckan innan han
1 till förmån för den andra parten i en olycka och den skadelidande har möjliggjort identifieringen av hans person, hans fordon och arten av sitt engagemang genom sin närvaro och genom att ange att det är inblandat i olyckan eller
2. lämplig för omständigheter tid väntade utan att någon var villig att ta sådana beslut,

straffas med fängelse upp till tre år eller böter.

(2) Punkt 1 också en olycka parter kommer att straffas, vilket
1. efter väntetiden (punkt 1 nr. 2) eller
2. motiverat eller ursäktas

har avlägsnats från olycksplatsen och resultaten tillåter inte omedelbart efteråt.

http://dejure.org/gesetze/StGB/142.html

Related questions

Vem betalar en skada orsakas av en vilda olycka med bil & quest;

Min granne berättade att en hjort han nyligen har gått innan bilen. Hans bil har också tittat ganska dåligt. Jag glömde att fråga vem som betalar för kostnaden för reparationen. Weiss någon här? För sådana fall har du en delvis täcka. Ett spel skador

Olycka med bil grannen & comma; när jag övervägande rider för de accepterar & quest;

Jag tidig pension. Min granne som är i behov av hjälp, frågade mig för dig shopping och ärenden, och att införliva budgetstöd under de kommande månaderna på 400 Euro-bas! Vad händer om jag har en olycka med sin bil. Måste jag betala för skadorna. Vän

Egen olycka fel bil hävdar försäkringsbolaget

Kära gemenskapen, på 18/07/2012 Jag orsakade en olycka. Skuld jag erkände. Den 20/07/2012 skickade jag offret en uppskattning. Jag väntade tills försäkringsrapporter. Efter en tid hade verstichen jag informerade mig i januari 2013 med min försäkring

olycka med bil

Jag har 4 veckor sedan hade en bilolycka där motståndaren olyckan hade klart skylla. Det finns gott om vittnen som såg olyckan och har bevittnat skuld till den andra parten skriftligen. Den senare sattes fast polisen gav också orsaken till olyckor, e

Olycka med bil för enheten hem från arbetet och tid; Skatt & quest;

Jag hade några månader sedan en liten olycka med min bil hemma från mitt jobb. Nu mig någon sa att jag kunde fastställa kontrollkostnaderna. Det är en nyhet för mig. Nu är det så att jag inte kommer att fixa min bil, eftersom den är mycket gammal och

Olycka med bil och komma; När kan jag köpa en ny bil och sol, ändra försäkring

Hej! Jag har haft en olycka med min bil. Jag vet inte ännu om bilen kommer att repareras eller inte. När kan jag köpa en ny bil? Spelar rollen av en med min olycka? Tack för att besvara :) fmanuel När du köper en ny bil är ditt beslut ensam. Även den

Kan kräva reducerat värde av olycka skadad bil leasetagaren upp & quest;

Om utvärderarna upptäcker en förlust i kommersiellt värde i en hyrd bil, detta kan hyresgästen hävda eller leasegivare? Denna värdeminskning är verkligen i den slutliga sammanräkningen, så han har uthyraren, är ett sätt eller återbetalas. Eftersom hy

Olycka med bil steuerbefreitem & comma; där innehavarna redan död & comma; som betalar & quest;

Efterfrågan på min redan placerade och mycket trevlig fråga svarade: Om den nuvarande ägaren av den monterade fordonet har misslyckats - av okunnighet -, åter registrera fordonet, som det ser ut när den har således en olycka? Betala Verischerung för

Nybilsgaranti för bilförsäkring - du får helt ny bil i händelse av skada och strävan;

När försäkra en ny bil bör du vara uppmärksam på 12 månader nybilsgaranti. Detta Jag läste i en guide artiklarna om bilförsäkring. Vad exakt innebär det? Gäller endast riskförsäkring och innebär att om en total förlust under de första 12 månaderna in

Olycka med bil och komma; vad nu & quest;

Om jag har en självförvållad olycka med en tjänstebil, kan jag vara för används ekonomiskt? Arbetsgivaren har en fordran mot dig i själva verket - fullt försäkrad men kanske du har glädje och bilförmån. Make nästan alla företag så att denna mycket ko

1
Views
0
Ccomments