B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-02

Ökning av Skadeförsäkring och ansvarsförsäkring i bilolycka

Advertisement

Jag hade ett par dagar sedan en liten bilolycka, jag är någon stigit vid trafikljusen, eftersom han bromsade för sent. Lyckligtvis ingen är något som händer, om inte självklart bilarna. Faktum är att jag inte är så skyldig. Jag ville fråga om nu öka straffet för min helförsäkring. Om detta inte riktigt vara, eller hur? Vad om ansvarsförsäkring? Återigen, jag antar att detta inte påverkar, betalar jag så fortfarande mycket höga procentsatser.

answers

Det är allt rätt och bra tanke ???

Antagligen inte, eftersom accepterar motståndarens ansvar verkligen alla kostnader, du behöver inte ta full försäkring? Erfarenheterna är det tyvärr inte så. Du kan anta att kommer att göra gegenerische försäkring i Reulierung några problem - då måste du fortfarande din full försäkring.

Du bör därför din skada med nödvändighet bedömas - bör det finnas en domstol tvist gjorde du då kanske de bättre kort mot motsatta försäkring.

om motståndaren olyckan eller dennes försäkring 100% av skadorna kommer att betala, då inte. Får du en del av skulden, då ditt försäkringsbolag skulle betala en del av motståndarens kostnader, och därför skulle det vara en degradering med dig.

Related questions

Hur länge ska en full försäkring för en ny bil för att slutföra & quest;

Det som intresserar mig är hur länge du ska ta ut heltäckande försäkring för en ny bil. Bilen kostar nya 25.000 Euro. Men det var 5 år sedan. Om du inte kommer ihåg nu lösa den dyra skador avstående? Jag har alltid hanterat min bil om jag var självfö

Fäster separerade levande kvinna för skador mot människan i sig vårdslöshet Accident & quest;

En man överlevde genom hans fru separerade. Han lämnar henne men ibland godmodigt och hans bil. Med det, men det har nu en trafik ensam i skuld. Den egna bilen drabbats av en total förlust. På den rivaliserande bilen skador på 10.000 euro var. Mannen

Varje ökning av ansvarsförsäkring & comma; Om partnern går mot sitt & quest;

Man kan säga upp ett avtal med tidigare två singlar, om ett par dragningar. Om försäkringen är dyrare när du gör ett inhemskt samhälle? Jag vet hur det i den privata ansvarsförsäkring av sambo med den försäkrade kan bidragande ingår i täckningen med.

Ökning av insatser inom 1Monat avsluta & exkl; bevisar mottagandet av anmälan och strävan;

Jag har följande problem var en månad semester. 18.7.10-17.8.10. När vi var där såg jag den ökade bidrag från min privata ansvarsförsäkring. I brevet, har den aktuella dagen matats in från 17:07:10, så jag misstänker att brevet också bara på 7/17/10

Kan jag eftersom Auslandaufenhalt Allianz ansvarsförsäkring tidigare avsluta & quest;

Jag har en allians ansvarsförsäkring (Family Compact) och har en period av 5 år nästan 3 år för att köra det ännu kontrakt. Jag är på obestämd tid utomlands. Kan jag avbryta min ansvarsförsäkring? I händelse av skada uppsägning, uppsägning av premium

I mitt uttalande till den hyrda lägenheten en avsevärd ökning av försäkring ingår & comma; Jag måste acceptera höjningen & quest;

hej, i fakturerings försäkringen på cirka 550 steg till mer än 1500 €. Fanns det speciella 2014 Vesicherungserhöhungen? Ska vi acceptera sådana tillväxt? mfg Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: ww

Kommer min ansvarsförsäkring & comma; skadar hyrda minigrävare

Har geliehen- om ett företag en minigrävare u. Är så tyvärr lutas. Kan jag zählen- fördraget på min ansvarsförsäkring, jag finner inga bevis för att jag är försäkrad genom bolaget av långivaren Hej! här är några smarta fraser till hyrda saker: Hyrt e

Hur ofta vi ansvarsförsäkring för motorfordon billigare & quest;

Min mor (min bil är registrerad i hennes namn) berättade för mig att ansvarsförsäkring för motorfordon har blivit billigare, eftersom jag har kört olyckor längre. Hur ofta vi lämpligen ansvarsförsäkring för motorfordon? Är samma sak med alla leverant

Vem betalar för en bilolycka, kostnaden för oberoende yttrande & quest;

Det är rätt så långt att du kan begära en bilolycka egen oberoende uppfattning om skadan på mer än 500 euro är, eller hur? Men vem ska stå för kostnaderna för att anlita experten på sig? Den som ger det för? Tack måste betala den som betalar olyckan,

Kommer det snart hemförsäkring produkter inklusive elementärt skadeförsäkring & quest;

Elemental skadeförsäkring vara väl snart en integrerad del av all hemförsäkring? då blir dyrare befintlig försäkring? Om man har en försäkringstagare fortfarande välja eller så eller så användbar mitabzuschließen elementär skada försäkring? i grund o