B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter Pension försäkringar ogifta Försäkring & plus; pensionskostnader 2012-06-20

ogift med gemensam ansvarsförsäkring - vem får sedimentera skatt & quest;

Advertisement

Hej!

vi lever i en illegitim gemenskap och genomfört en gemensam ansvarsförsäkring under det senaste året. Men eftersom ännu inte dykt upp från samrådet, såsom försäkringsprocesser Polisens har nu avslöjat följande:

1) I försäkringsavtalet löper särskilt på min partner
2.) Pengarna kommer fortfarande att dras från mitt konto
3.) från polisen visar att alla medlemmar i hushållet är försäkrade, oavsett vem är registrerad som försäkringstagare

Denna svåra situation uppstår från det faktum eftersom i slutändan min partner har slutat sin egen försäkring och jag har den befintliga uppgår till "familjen" ändras med min försäkring bör sedan köra efter partnern tar mig. Försäkringen hade bytt namn och sov där för att sätta in en annan bank.

Nu är frågan om vi i deklarationen både kan dra en del av försäkringen och om inte - vare sig är relevant, som är försäkrad eller vem som betalar.

answers

Den som bär dessa kostnader bevisligen kan göra årliga priv. Ansvars avgifter för skatteändamål i sitt uttalande.

Den som betalar får reglera hela beloppet. Om någon av er i genomsnitt tjänat mer än parterna ska betala zL gå sin konto och policyn ändras till namnet.

Vad är att vara det knepigt.

Enklare sätt men inte alls.

Se Gaenseliesel.

Related questions

Vem får pendeltåg skatt & quest;

Enligt domen att pendel skatten återinförs Jag undrar vem som egentligen är berättigad till detta? Får varje arbetstagare? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Också en frilans

Gemensam lånefinansiering - Hur får jag ut & quest;

Jag är inte gift och jag har med min partner köpte tillsammans år sedan ca 3 ett hus och tagit ut ett lån för expansion. I lånefinansiering det står som 1. Mig och jag 2 Darlehennehmer.Die amorteringar vi återbetala gemensamt. I fastighetsregistret ä

Personal lägenhet i Wien huvudsakliga bostad i Burgenland & period, jag får pendeltåg skatt & quest;

Min huvudsakliga hem samt min familj är i Bgld.Nehme nu i Wien ett heltidsjobb för mig Dela tar på grund av arbetstiden, en personal lägenhet ta till übernachten.Habe enbart för att jag fortfarande har rätt till pendling ersättning? Min återstående f

Presenteras för skilsmässa dagen en gemensam ansvarsförsäkring & quest;

Reciht i separationsfasen till det datum skilsmässa en gemensam ansvarsförsäkring eller ska vi dela försäkringen ännu? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Ja under den tiden

Kan du spara som ett par i en gemensam ansvarsförsäkring & quest;

Kan du spara ett par om du har en gemensam ansvarsförsäkring i stället för två separata politik? I själva verket kan du partner med mestadels gratis i befintliga försäkringsbolag Privathaftplicht- ta ledigt (ansökan förändring bekräftelse!) Eller den

Separat bedömning -> & halv, hög Tillägg för make i klass 3 & quest; Fru får vad åter & quest;

halloooo, Jag sitter nu ner under 3 veckors mellanrum med detta ämne men bara inte vet vad jag ska göra nu, jag försöker här ibland få hjälp :)! Förra året min man och jag en gemensam deklaration lämnats, eftersom jag inte har fungerat. Men eftersom

Utlandsinvestering dras av från skatt & quest;

Hej! Jag har en fråga och hoppas att min hjälp här. Förra året jag 40.000 euro i sällskap med min kusin - Detta ligger i Kroatien - investeras och har blivit så tyst partner ... vi inte hade ingått ett skriftligt avtal. Kan jag använda dessa pengar e

Detta år hade vi med en polisrazzia skada & comma; polisen inlämnad 40 & percnt; & Comma; försäkringsbolaget betalade ingenting & comma; hur det ser ut från skatt & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Ja, det är kostnader för skador på bostäder och hushållsutrustning, som du kan citera som extraordinära bördor ". 12.000 Euro är redan en h

Ett konto som skatt & quest;

hello :) Jag börjar min träning den 1 augusti. Fram till denna punkt är jag anställd som frilansare i mitt utbildningsföretag och få 400 € per månad. För det har jag ansökt om skattenummer och skriva en faktura varje månad utan moms. Hittills har jag

Kan ogifta par en gemensam ansvarsförsäkring nu & quest;

Jag har nu sett ett par gånger i jämförelse ansvarsförsäkring som en distinktion mellan familj och enda försäkring. Vad om ogifta par som lever tillsammans? Omfattas av familjen försäkring? Viktigt för försäkrade är det gemensamma hushållet (lägenhet